Sinay'cim cok güzelmis yemek takimlarin güle güle günlerde kullan canim bizide davet edersin artik dimi cokacimcoook
sulfat'cim cay setine bayildim bambaska biseymis arkadasinin yüregine saglik cok güzel bisey begenmis senin icin güle güle kullan canim
Bizde ailecek sözel özürlüyüz kaydirigubbakcemile3 Walla dediğin gibi eve taşınması kendisi içinde çok iyi olur oraya vereceği kira parasıyla diğer eksiklerinizi alırsınız..yerimseniben Sulfat biz daha gelinlik,kınalık bakmadık nolcak böyle yaa :uhm: Sen bu sefere hangi kuaföre gidiceksin ? Yine şebneme mi kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim buketcim günlük takımlarımı bilerek cıvıl cıvıl aldım günlük kullanacağım için iç açsın istedim misafirlik takımlarım daha ağıryerimsenibensinaycım çok hoşlar , iç açıyolar cıvıl cıvıl iyi günlerde kullan
Büyük istanbul buluşması nasıl geçti acaba :uhm:
hevincim teşekkür ederim canım tabi ki ederim aaa siz hele konyaya gelin cokacimcoooka.s.Sinay'cim cok güzelmis yemek takimlarin güle güle günlerde kullan canim bizide davet edersin artik dimi cokacimcoook
sulfat'cim cay setine bayildim bambaska biseymis arkadasinin yüregine saglik cok güzel bisey begenmis senin icin güle güle kullan canim
evet canım konyadan kipadan almıştım 3-5 ay oldu ama 4 kişilik olduğu için iki ayrı takım almak zorunda kaldım kaşık çatalları da çok güzel diğer takımımla da uyumlu oldu üstelik hihoyyyt teşekkürler damlacıma.s.Sinay tabakların çok güzel ama 20 tl lik olan takım çok şeker ya bide çatal kaşığı var çok iimiş ben görmedim hiç böle schafer hariç... :1shok: Konyadan mı aldın canım merak ettim ?
çizmesem bundan iyiymiş dimi kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim sulfatcım inş. daha iyileri sizlerin olsun kocişime de bunlarla vercem artık yemeği diğer takımım misafirlik heee:roflol::roflol:Sinaycım çizdiğine benziyolar :roflol::roflol: Hepsi çok güzel canım, güzel sofralarda kocişine güzel yemekler hazırlarken kullan hepsini a.s.
gunaydın
dün bulustuk resmler yuklenecek :jeyyar:
dun bı ceyıscı keşfettım hee:jeyyar: ayy hersey süperdı bıdahakı sefere almaya gıtcem
okadr harıka seyler varkı
gunaydın
dun bı ceyıscı keşfettım hee:jeyyar: ayy hersey süperdı bıdahakı sefere almaya gıtcem
gunaydın
valla bende mınıcık etek gıydım süperdı tanıstık koklastık annelerımızde geldı
resımlerı suan ben yukleyemıyorum ark maıl attım o yukluycek
bakırköyde bı ceyıscı kesfettım varyaa :asigim: ağzımın suyu aktı
4 tane dolap süsü aldım baska bısey almadım malum para yokama sarev nevresımler nova banyo setı mutfak setı butun hersey süperdı off off gulpembe gelsın oda anlatsın
ısteyen olursa yerını tarıf edem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?