Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Yaw benim asıl merak ettiğim buluşmadan çok Esmy Nasıl geçti acaba nikahı, gelinliği ne oldu? Esmy tatlım umarım herşey umduğundan daha güzel gerçekleşmiştir. Tebrik ederim canım, bir ömür mutlu olun

Sinay'cim cok güzelmis yemek takimlarin güle güle günlerde kullan canim bizide davet edersin artik dimi cokacimcoook

sulfat'cim cay setine bayildim bambaska biseymis arkadasinin yüregine saglik cok güzel bisey begenmis senin icin güle güle kullan canim

Sinay tabakların çok güzel ama 20 tl lik olan takım çok şeker ya bide çatal kaşığı var çok iimiş ben görmedim hiç böle schafer hariç... :1shok: Konyadan mı aldın canım merak ettim ?

Teşekkür ederim bitanema.s., arkadaşım çok zevkli ve düşüncelidir sağolsun yerimseniben

Evet canım hiçbirşey bakmadık :çok üzgünüm: Üstelik ben bişeyleri halletmeye çalıştıkça nişanlım çok acele ettiğimi söylüyor. Anneme diyorki bugün çok kafaya takıyor herşeyi, biraz rahat olsun daha zamanımız var herşey halledilir filan kötükedihüso Gelinliği ben mayısın ilk haftası artık karar vermiş olurum herhalde, çünkü kızkardeşim şuan şehirdışında öğretmen 1 hafta rapor alıp gelcek. Ben geleyim beraber bakalım diyor. O gelince işte gelinlik, kınalık filan bakcaz. Kuaför içinse bilemiyorum ya nişanda şebnem benim de müdahalelerimle saçım ve makyajımı isteiğim gibi yaptı, özellikle makyajım çok içime sindi ama düğün için bilemiyorum :uhm:

banyo seti 16.5tl (optimum mudo outlet )

dondurma kaşıklarım 15tl (optimum tantituni mağazası)

mulinex marka kettle 37.95tl (optimum koçtaş)

tuzluk tanesi 1.90tl yağlık-sirkelik tanesi 2.90 tl küllük tanesi 2.25tl (optimum mudo outlet )

markası garip 9.95tl ( gebzede japon pazarından :) )

günaydın kızlar hayırlı haftalar esmy umarım herşey gönlünce olmuştur

gunaydın
dün bulustuk resmler yuklenecek :jeyyar:
dun bı ceyıscı keşfettım hee:jeyyar: ayy hersey süperdı bıdahakı sefere almaya gıtcem
okadr harıka seyler varkı

sinaycım çok hoşlar , iç açıyolar cıvıl cıvıl iyi günlerde kullan
Büyük istanbul buluşması nasıl geçti acaba :uhm:
teşekkür ederim buketcim günlük takımlarımı bilerek cıvıl cıvıl aldım günlük kullanacağım için iç açsın istedim misafirlik takımlarım daha ağıryerimseniben
hevincim teşekkür ederim canım tabi ki ederim aaa siz hele konyaya gelin cokacimcoooka.s.
Sinay tabakların çok güzel ama 20 tl lik olan takım çok şeker ya bide çatal kaşığı var çok iimiş ben görmedim hiç böle schafer hariç... :1shok: Konyadan mı aldın canım merak ettim ?
evet canım konyadan kipadan almıştım 3-5 ay oldu ama 4 kişilik olduğu için iki ayrı takım almak zorunda kaldım kaşık çatalları da çok güzel diğer takımımla da uyumlu oldu üstelik hihoyyyt teşekkürler damlacıma.s.
Sinaycım çizdiğine benziyolar :roflol::roflol: Hepsi çok güzel canım, güzel sofralarda kocişine güzel yemekler hazırlarken kullan hepsini a.s.
çizmesem bundan iyiymiş dimi kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim sulfatcım inş. daha iyileri sizlerin olsun kocişime de bunlarla vercem artık yemeği diğer takımım misafirlik heee:roflol::roflol:

valla bende mınıcık etek gıydım süperdı tanıstık koklastık annelerımızde geldı
resımlerı suan ben yukleyemıyorum ark maıl attım o yukluycek
bakırköyde bı ceyıscı kesfettım varyaa :asigim: ağzımın suyu aktı
4 tane dolap süsü aldım baska bısey almadım malum para yok ama sarev nevresımler nova banyo setı mutfak setı butun hersey süperdı off off gulpembe gelsın oda anlatsın
ısteyen olursa yerını tarıf edem

böcük yaa hangi arkadaş yükleyecek ve ne zaman yükleyecek çatlatmadan yükleyin delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…