az sonra.:jeyyar:
çizdiğim değilde çizemediğim yemek takımlarım desek daha doğru olcak sanırım :roflol::roflol:teşekkür ederim pınarcım a.s.sinaycım yemek takımlarını ıyı gunler kullan ttatlım cizdıgınden daha guselmıs kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
arsima tatlım davetiyen ve nikah şekerin çok güzelmiş hayırlı olsun hepsi cnm a.s.
2 yıl önceki doğumgünümde üniversitedeki en yakın arkadaşımın hediyesi çay setim
10 gün önce günlük yemek takımıma uysun diye aldığım mavi bardaklarımın sürahisini gördüm kipada o gün promosyondu ve sürahi 2.90 dı kaptım hemen :dance:
Daha napcan arsima maşallah birçok şeyi halletmişsinNikah şekerlerin çok cici, ben de kelebeklileri seviyordum ama bu ara kelebek furyası başladı vazgeçicem galiba :uhm: Keşke kuaför, fotoğrafçı, nikah şekeri, davetiye hepsinin fiyatlarını da yazsaydın yerimseniben
arsima canım daha ne olsun maaşallah hepsini halletmişin hayırlı olsun hepsi çok güzel...
arısma cnm canın saolsun senın hersey bıtmış gıbı
ohh herşeyi bitirmişsin arsimacığım bu arada nikah şekerlerin çok güzel hayırlı olsun cnm hihoyyyt
ya kizlar, damatlik fiyatlarindan haberiniz varmi bana 750 -900 arasi gibi bir rakkam geldi kulagimia sok oldum dogru mu
Herbişey hayırlı olsun canım...eminim şekerlerinde davetiyen kadar güzeldir
kızlar ya meraba
ben bugün nişanlık baktım gittim 450 liralık bişi beğendim öle kabarık değil ama çok güzeldi değer mi
sice ben değmez dedim almadım benimki de alalım diyor ama bilmiyorum sizin nişanlıklar nekadardı ki
diktirsem nekadara gelirsenağlama
yok bunda fiyatı fazla sözyleyemz çünkü etiketli markamıdır nedir worldwella yazıyordu marka olarak fiyata sinir oldum ben de öyle diyorum taş çatlasa 200 e şahane bişi bulabilirim ama bakalım çaktırmadan fotosunuda çekemedim izin vermiyorlar:mymeka:
ben de evdeki tadilat sebebiyle ortaya çıkmış bikaç şeyi ekliyeyim..
şimdilik bu kadarla bitsin, eklemek de yorucu anacım :)
evet kızlar geçenlerde çizdiğim ve çoğunluğun diline madara olduğum yemek takımlarım :roflol::roflol::roflol:sizde haklıydınız ben bile tanıyamadım yemek takımımı :roflol:]
Günaydın herkese iyi haftalar hihoyyyt
2'li aylara düşmüşümmm ...
Günaydın kısçeler, hepiciğinize iyi haftalar olsun
Ben de buluşmaya gitmeyi çok isterdim ama maalesef kısmet olmadıı
Böcükkk o soğukta minicik etekle mi dolaştın yavrimmm :uhm:
Linensten çok begendiğim bi nevresim takımı aldım ben de haftasonu kaydirigubbakcemile2
hiç üşümedım yalnız ruzgardan fırıkık vermış olabılırımkaydirigubbakcemile3 ayırca garsonlarda bızden bıktı sureklı gelın bı resım cekın dedıkce :jeyyar: ama cok guzeldı
bende mağaza kesfettım ama varya harıka seyler var:asigim:sarev bılem var
ayy gene nevresm almış :dilcikar:
Anaaammm gördüm len seni böcükkk o ne laaa minicik etek Allah seniii bi de bacak bacak üstüne atmışklava:
son resım o aslında lady cektı boydan tek çekınseydım ozmn nazar değerdı:roflol: saol yawrum bıdahakına daha baska suprıslerım olcakböcük o miniyle bide boydan görseydik :jeyyar:
cicilerini iyi günlerde kullan kuzum
şükür hallettik canım dünde evin ölçülerini aldık akşama kadar mobilyaları çizdik :1shok:
evet kelebek bu ara çok ama bi tarz var genelde o yaygın ve uygun olduğu için tercih ediliyor
ama benim şekerdi kelebeği ilk defa gördüm böle gümüşten delikli melikli orjinal bişe kaydirigubbakcemile5
fiyatlarıda yazam senin için hemen
kuaförü pek söylemek istemiyorum kimseye deme dedi delikafadulden
ama siz yabancı deilsiniz
normalde saç ve makyajı 450 ye yapar kendileri ama bana 200 e yapacak
kına ve düğün içinde çıtçıt kiralıyorum ondanda 80 alacak
kına fiyatını almayı unuttum heyecandan :roflol:
fotoğrafcı 480 den 400e bıraktı
nikah şekeri 400 adet 500tl
davetiyeyi kayınpederim biyerde yaptırdı demedi fiyatını bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?