Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kizlar kartaltepedeki zuccaciyeciniz kapanmis benden duyurulur :1no2:

dun bız gıttık acıktı :1shok:
böcükkkk söle len şu çeyisçiyi nirde
mini etek giydin die hava atma bize burda :mymeka:

oncekı sayfada tarf ettım annem
bıda edım
tahta köpru dıe bır yer var kapalı caddenın arkası orda yapıkredı bankası var hemen karısısı
ne hava atcam keşkem daha sıcak olsaydı hava :jeyyar:

böcük ne dion nan ne sürprizi bu kapalı halin mi bi daha ki sefere şile de falan bikinilerle mi buluşma yapacaksınız yoksam :jeyyar::jeyyar::roflol::roflol::roflol:

nasil ya :1shok: ben ova ekmek firinin oraya kadar yurudum orda yun satan bir dukkan vardi oraya girdi kirpi ip vs biseyler aldim ordaki kadina sordum vardi bi zuccaciyeci şu yolun caprazinda ama kapatti arasi dedi kafamçokkarıştı

böcük ne dion nan ne sürprizi bu kapalı halin mi bi daha ki sefere şile de falan bikinilerle mi buluşma yapacaksınız yoksam :jeyyar::jeyyar::roflol::roflol::roflol:

suprıs dımem
nasil ya :1shok: ben ova ekmek firinin oraya kadar yurudum orda yun satan bir dukkan vardi oraya girdi kirpi ip vs biseyler aldim ordaki kadina sordum vardi bi zuccaciyeci şu yolun caprazinda ama kapatti arasi dedi kafamçokkarıştı

yok cnm acık
dun gıttık ben bılıyordum yanı orayı bıseylere baktık ama beğenmedım nedensem dığer zuccacıyecı daha süper gorsenız:jeyyar: bu arada burcu nerde yaa benım beğendığım nova banyo setı orda 270 tl ıdı ona soru sorcaktım
ayy hala aklımda kaldı orası yaa :asigim:

böcük mini mini:jeyyar:
gel yanıma zilli
giymiş eteğini
buluşmaya gitmiş seni gidi gidikaydirigubbakcemile3

ay iğrencim ya sabah sabahkaydirigubbakcemile3

gel yanıma zilli
giymiş eteğini

:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Aklinda kalmasin bocukum Gel haftaya pazar bulusup gidelim oraya :teytey:

Böcükk biliyom yavrim orayı hem de çok yakından benim kursumun karşısı orası şekercim. Hatta dışarda sandalye minderi filan var bi kadın var orda sarevin nevresimlerini satıyo ama içeri çok bakmamıştım

ya tansaşta satılan şu 6 bardak bde şidesi olan 5 ytllik şey yok yok yok bitmiş heryerde çıldırazaammm sinir oldumklava:

Arsimacım hoşgeldin canım hepsi bitmiş valla gözün aydın :lepi:

sağol kuzum
darısı başına
Allah hepimizin işlerini en kolayından ucuza halletmemizi sağlasın inşallah
Amin :)

Arşimam gözün aydın canım arkidişim, senin adına çok sevindim

sağol kuzum Şeniz

Arsima cnm gözün aydın bende halledebilsem o işleri ne kaa güzel olurr

inşallah şeker kaydirigubbakcemile5

gel yanıma zilli
giymiş eteğini

yıkıldım

Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için, maşallah herşeyi halettin sayılrı darısı başımıza artık :1rolleyes:

Aklinda kalmasin bocukum Gel haftaya pazar bulusup gidelim oraya :teytey:
olmas benım param tukendı gıdersem almazsam catlarım mayısta falan gıderık olar mı

ha tam orası ayy ıcerı bak süper seyler vardı

Haftasonu aldığım pamuklu saten nevresim takımım

hıc guzel deılmış:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…