Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için, maşallah herşeyi halettin sayılrı darısı başımıza artık :1rolleyes:

rica ederim şeker
görevimiz bu hihoyyyt
Amin Şeniz
mobilyalarımız içinde yarın start vericez Allahın izniyle
sonra koltuk perde bakcaz
evimiz hala teslim edilmesede biz bunlara başladık :roflol:

vay be

hıc guzel deılmış:dilcikar:

kıskanç

olmas benım param tukendı gıdersem almazsam catlarım mayısta falan gıderık olar mı

ha tam orası ayy ıcerı bak süper seyler vardı[/FONT][/B]

hıc guzel deılmış:dilcikar:

Hadi urdan be sen bi ellesen kayır kayır süper bişi nası parlıyooo uyhhh

Hee ya bi gün ordan bakıcaktım da kadın da hemen yapıştı buyurun die başımda hiş hoşlaşmam ben de çıkıverdim Çok üzgünüm çoook

arsima kız senin evi teslim etmeyecekler bu gidişle...bize gelin olmazsa ilk gün kız kaydirigubbakcemile3

böcük mini mini:jeyyar:
gel yanıma zilli
giymiş eteğini
buluşmaya gitmiş seni gidi gidikaydirigubbakcemile3

ay iğrencim ya sabah sabahkaydirigubbakcemile3

süpersınnn tobıcım ya sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kızlar hobyynin pamuk saten nevresim takımını aldım ama resim ekleyemiyorum bakın ama süpeeerr mürdüm ottoman modeli

lady beğendım laa banada alır ınsan gule gule kullan cnmcım
arsıma hersey bıtmış gıbı
bılıyonuz mu benı dun ıstedıler ama varmadım düşünmem lazım dedım :jeyyar:

Laydbirddaisy nevresimin çok şık, iyi günlerde kullan. Parpalm sen de güle güle kullan canım bakıcam şimdi yerimseniben

ya tansaşta satılan şu 6 bardak bde şidesi olan 5 ytllik şey yok yok yok bitmiş heryerde çıldırazaammm sinir oldumklava:
Canım kipada da var buna benzer bi takım üstünde meyve resimleri var 6 bardak ve karaf 4.99 TL ben aldım çokta güzel bir bak istersen yerimseniben

Bir düğün listesi yapmak lazım, hızlandı topikteki evlilikler takip edemiyorum delikafaduldendelikafadulden Şimdi tubiş, eccu ve esra var deilmi?

lady beğendım laa banada alır ınsan gule gule kullan cnmcım
arsıma hersey bıtmış gıbı
bılıyonuz mu benı dun ıstedıler ama varmadım düşünmem lazım dedım :jeyyar:

Sağol şekerparem dün kızları götürseydin ya linense çok güzel şeler var orda da ufff çok harika havluluar var aklım onlarda kaldı :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…