- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Sağol şekerparem dün kızları götürseydin ya linense çok güzel şeler var orda da ufff çok harika havluluar var aklım onlarda kaldı :1closedeyes:
ayyy amiin inş. canım düğün yaklaştıkça masraf artıyo para azalıyor artık:çok üzgünüm:
Bir düğün listesi yapmak lazım, hızlandı topikteki evlilikler takip edemiyorum delikafaduldendelikafadulden Şimdi tubiş, eccu ve esra var deilmi?
Yanlış mı duydumm dün böcüğü istemişlerrr
Nie varmadın böcükk koca koca diodun ya yavrimm
Son 5 gün.
gamze adımı yazdıydı ondan mı ne kısmetım acıldı:1closedeyes:
olmas kız evı naz evı öle hemen evt dıyemem
bıde evkura gıttım bıl bakalım kımı gordum :jeyyar:
tubış yaz cabuk benım adımı başa
adımı bılıyon demı ıyıce reklam ettım kendımı
gamze adımı yazdıydı ondan mı ne kısmetım acıldı:1closedeyes:
olmas kız evı naz evı öle hemen evt dıyemem
bıde evkura gıttım bıl bakalım kımı gordum :jeyyar:
:lepi:güvenlikçiyiii :jeyyar:
çıhhh zarif adım
zarife
sen mıydın hoppy alan sen ısen ı gunlerde kullan cnmteşekkür ederim sulfatçım ama artık almamam lazım 20 adete merdiven dayadım yani:jeyyar:
İsteyen çocuu muu??
olmas benım param tukendı gıdersem almazsam catlarım mayısta falan gıderık olar mı
ha tam orası ayy ıcerı bak süper seyler vardı[/FONT][/B]
hıc guzel deılmış:dilcikar:
evet kızlar sonunda bende cumartesi günü gelinliğimi dikime verdim:lepi: swarovski taşları falan kullanılacak süslemesinde straplez diktiriyorum ama duruma göre boyundan bağlama yapılabilir dedi 30 mayısta bitmiş olcak inş.:Saruboceq: duvak dahil 1.600 TL dedi sıkı bir pazarlıktan sonra nişanlım 1.000 TL'ye ikna etti umarım gönlüme göre birşey çıkar bu arada 38 beden giyinen ben 36 beden bir gelinlik giyiyorum düğüne kadar daha fazla zayıflamam umarım -tatlicadiarzu-
teşekkür ederim sulfatçım ama artık almamam lazım 20 adete merdiven dayadım yani:jeyyar:
evet kızlar sonunda bende cumartesi günü gelinliğimi dikime verdim:lepi: swarovski taşları falan kullanılacak süslemesinde straplez diktiriyorum ama duruma göre boyundan bağlama yapılabilir dedi 30 mayısta bitmiş olcak inş.:Saruboceq: duvak dahil 1.600 TL dedi sıkı bir pazarlıktan sonra nişanlım 1.000 TL'ye ikna etti umarım gönlüme göre birşey çıkar bu arada 38 beden giyinen ben 36 beden bir gelinlik giyiyorum düğüne kadar daha fazla zayıflamam umarım -tatlicadiarzu-
çizdiğim resmin kaçıncı sayfada olduğunu bulsam yan yana koyup bakacam ne kadar benzediğine :roflol::roflol::roflol:teşekkür ederim böcüğüm daha güzelleri senin olsun bu arada dünür varmış hayırlısı olsun canım senin için zor olcak ama bi seçim yapmak zorundasın :uhm::lepi:
SINAY cnm yemek takımın cok guzelmış bahar gıbım ı gunlerde kullan cızdığınle hıc alakası yokmuş hee[/FONT][/B]
nan sen benı tanıman mı ben asla lafta kalcak bişi yapmam cnm merak etme :lepi:olar tabii.. ama lafta kalmısın olarmı kaydirigubbakcemile
ne cağrısı yanıma geldı konustuk azcıkkomşu güvenlikçi naptı seni görünce çağrı falan yaptımı teline kaydirigubbakcemile3
Güvenlikçi öle minicik etekle gördü seni hee vıyyyy :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?