Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sağol şekerparem dün kızları götürseydin ya linense çok güzel şeler var orda da ufff çok harika havluluar var aklım onlarda kaldı :1closedeyes:

anneler vardı oyuzden ceyıs akıllara gelmedı ama benım aklım ordaydı kaydirigubbakcemile3 bıdahakı sefere onları gotrcem aldıklarımı taşımama yardım etsınler dıekaydirigubbakcemile3

ayyy amiin inş. canım düğün yaklaştıkça masraf artıyo para azalıyor artık:çok üzgünüm:

hemde nasıl artıyor
düğüne 1 hafta kala ödenecek listesine bakıoz offff (bayılan tubilik simili)

Bir düğün listesi yapmak lazım, hızlandı topikteki evlilikler takip edemiyorum delikafaduldendelikafadulden Şimdi tubiş, eccu ve esra var deilmi?

14 haziran Tubilik :lepi:

bu arada dün ablamın gelinlik ayakkabısını gördüm
altına beni ve nişanlımı yazmıştı
ikimizde maşallah yazıldığımız gibi duruyorduk :roflol:

Güral porselenin kapısının önüne de çok güzel şeler çıkarmışlar şekerler, çaydanlıklar silikon kek kalıpları tabaklar herşey varr

tubış yaz cabuk benım adımı başa
adımı bılıyon demı ıyıce reklam ettım kendımı

Yanlış mı duydumm dün böcüğü istemişlerrr
Nie varmadın böcükk koca koca diodun ya yavrimm

gamze adımı yazdıydı ondan mı ne kısmetım acıldı:1closedeyes:
olmas kız evı naz evı öle hemen evt dıyemem
bıde evkura gıttım bıl bakalım kımı gordum :jeyyar:

slm kıslarrrr a.s.
benim bu topikten hiç cıkmamam gerekıyo kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim sulfatçım ama artık almamam lazım 20 adete merdiven dayadım yani:jeyyar:

evet kızlar sonunda bende cumartesi günü gelinliğimi dikime verdim:lepi: swarovski taşları falan kullanılacak süslemesinde straplez diktiriyorum ama duruma göre boyundan bağlama yapılabilir dedi 30 mayısta bitmiş olcak inş.:Saruboceq: duvak dahil 1.600 TL dedi sıkı bir pazarlıktan sonra nişanlım 1.000 TL'ye ikna etti umarım gönlüme göre birşey çıkar bu arada 38 beden giyinen ben 36 beden bir gelinlik giyiyorum düğüne kadar daha fazla zayıflamam umarım -tatlicadiarzu-

güvenlikçiyiii :jeyyar:
:lepi:
çıhhh zarif adım
teşekkür ederim sulfatçım ama artık almamam lazım 20 adete merdiven dayadım yani:jeyyar:
sen mıydın hoppy alan sen ısen ı gunlerde kullan cnm
İsteyen çocuu muu??

komşum bıldı

SINAY
cnm yemek takımın cok guzelmış bahar gıbım ı gunlerde kullan cızdığınle hıc alakası yokmuş hee

sinaycim hayırlı olsun tatlim fiati oldukca iyi pazarlik sıkı oldu sanirim :jeyyar: modeli nasil dusunuyosun resmi falan varmı

Ohhhh maşallah canım Bence de alma artık sonuçta evlendikten sonra da beğendikçe alcaz.Yani en azından ben alcam :roflol: Benim daha 5 tane var o nedenle beğendiklerimi alma hakkım var hala kaydirigubbakcemile3

Senin adına çok sevindim Sinaycım, üzerinden büyük bir yük daha kalkmıştır, ne mutlu sana...

:lepi:

SINAY
cnm yemek takımın cok guzelmış bahar gıbım ı gunlerde kullan cızdığınle hıc alakası yokmuş hee[/FONT][/B]
çizdiğim resmin kaçıncı sayfada olduğunu bulsam yan yana koyup bakacam ne kadar benzediğine :roflol::roflol::roflol:teşekkür ederim böcüğüm daha güzelleri senin olsun bu arada dünür varmış hayırlısı olsun canım senin için zor olcak ama bi seçim yapmak zorundasın :uhm:

olar tabii.. ama lafta kalmısın olarmı kaydirigubbakcemile
nan sen benı tanıman mı ben asla lafta kalcak bişi yapmam cnm merak etme :lepi:
komşu güvenlikçi naptı seni görünce çağrı falan yaptımı teline kaydirigubbakcemile3
ne cağrısı yanıma geldı konustuk azcık
Güvenlikçi öle minicik etekle gördü seni hee vıyyyy :roflol:

:1shok: aha böle kaldı
ust kata ben cıkaram senı dedı basına bı iş gelmesın:roflol: falan fstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…