çizdiğim resmin kaçıncı sayfada olduğunu bulsam yan yana koyup bakacam ne kadar benzediğine :roflol::roflol::roflol:teşekkür ederim böcüğüm daha güzelleri senin olsun bu arada dünür varmış hayırlısı olsun canım senin için zor olcak ama bi seçim yapmak zorundasın :uhm:
Kizlar ctesi günü bende suplalılar cemiyetine katildim çok şukur aradigim renkte ve fiatta buldum resmini cekemeden evimize goturmek zorunda kaldim felaket agirlar uygun bir zamanda cekip ekliycem inşallah.
Bunlarda ctesi gunu aldigim iplerden basladigim banyo paspasimin bir kismi.. daha yeni basladim banyo takimim gri oldugu hazir cok aradim gri renkte klozet takimi bulamamistim bende kendim ormeye karar verdim insallah bitince güzel bisey ortaya cikar
evet kızlar sonunda bende cumartesi günü gelinliğimi dikime verdim:lepi: swarovski taşları falan kullanılacak süslemesinde straplez diktiriyorum ama duruma göre boyundan bağlama yapılabilir dedi 30 mayısta bitmiş olcak inş.:Saruboceq: duvak dahil 1.600 TL dedi sıkı bir pazarlıktan sonra nişanlım 1.000 TL'ye ikna etti umarım gönlüme göre birşey çıkar bu arada 38 beden giyinen ben 36 beden bir gelinlik giyiyorum düğüne kadar daha fazla zayıflamam umarım -tatlicadiarzu-
çıhhh zarif adım
basladim banyo takimim gri oldugu hazir cok aradim gri renkte klozet takimi bulamamistim bende kendim ormeye karar verdim insallah bitince güzel bisey ortaya cikar
ipin rengi çok hoşmuş güzel olacaktır eminim...
senin bütün ev gri olacak bu gidişle :1rolleyes:
azracım maşallahsana ne gusel orebılıyosun rengıne bayıldım çok tatlı olmus
azra güzel gözüküo ama bitincede görelim sakın unutmaaa
Arsimacim cok tesekkür ederim canım. gecmise cok donup bakamadim sen neler yaptin alintilardan anladigim kadariyla gelinlik ve kuafor islerini halletmissin dogrumu anlamisim?
Ayy çok güldüm tobi Allahta seni güldürsünn :roflol: :roflol:böcük mini mini:jeyyar:
gel yanıma zilli
giymiş eteğini
buluşmaya gitmiş seni gidi gidikaydirigubbakcemile3
ay iğrencim ya sabah sabahkaydirigubbakcemile3
Çok hoş renkleriiii :asigim: İyi günlerde kullann..yerimsenibenHaftasonu aldığım pamuklu saten nevresim takımım
Toprağım bununda renkleri süpermişş :asigim: Mutlu günlerdee kullanın :jeyyar:kızlar hobyynin pamuk saten nevresim takımını aldım ama resim ekleyemiyorum bakın ama süpeeerr mürdüm ottoman modeli
Ayy sinayy ne güzel yaaevet kızlar sonunda bende cumartesi günü gelinliğimi dikime verdim:lepi: swarovski taşları falan kullanılacak süslemesinde straplez diktiriyorum ama duruma göre boyundan bağlama yapılabilir dedi 30 mayısta bitmiş olcak inş.:Saruboceq: duvak dahil 1.600 TL dedi sıkı bir pazarlıktan sonra nişanlım 1.000 TL'ye ikna etti umarım gönlüme göre birşey çıkar bu arada 38 beden giyinen ben 36 beden bir gelinlik giyiyorum düğüne kadar daha fazla zayıflamam umarım -tatlicadiarzu-
Kizlar ctesi günü bende suplalılar cemiyetine katildim çok şukur aradigim renkte ve fiatta buldum resmini cekemeden evimize goturmek zorunda kaldim felaket agirlar uygun bir zamanda cekip ekliycem inşallah.
Bunlarda ctesi gunu aldigim iplerden basladigim banyo paspasimin bir kismi.. daha yeni basladim.. banyo aksesuarlarim gri oldugu icin, gri renkte klozet takimi cok aradim bulamadim. bende kendim ormeye karar verdim insallah bitince güzel bisey ortaya cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?