Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sinaycım hayırlı olsun tatlım en önemli işlerden birini de halletmişsin. Gelinlikte karar verme olayın kilit noktası zaten kaydirigubbakcemile3 Bence straplez olarak kalsın, boyundan bağlamanın gelinlikte kötü durduğunu düşünüyorum. Daha önce örneğini gördüm takı filan kullanırken çok kötü görünüyor. Ama bu benim fikrim tabii giycek olan sensin yerimseniben

Kizlar ctesi günü bende suplalılar cemiyetine katildim çok şukur aradigim renkte ve fiatta buldum resmini cekemeden evimize goturmek zorunda kaldim felaket agirlar uygun bir zamanda cekip ekliycem inşallah.
Bunlarda ctesi gunu aldigim iplerden basladigim banyo paspasimin bir kismi.. daha yeni basladim.. banyo aksesuarlarim gri oldugu icin, gri renkte klozet takimi cok aradim bulamadim. bende kendim ormeye karar verdim insallah bitince güzel bisey ortaya cikar

Son düzenleme:

gelınlkte başlanmış bıtmış saylır ınş hayal ettığın gıbı olar :1hug: hep ılk basta pahalı dıyıler sonra ınerler :mymeka:
mesela dun 2,5 tl dolap süsü aldım 4 tane 10 tl verdım içim gıttı kzlar olmasaydı pazarlık etcektım kaydirigubbakcemile3
kararsızım bılmıyom kafam basmıyo aska meşke

ipin rengi çok hoşmuş güzel olacaktır eminim...

senin bütün ev gri olacak bu gidişle :1rolleyes:

hayırlı olsun şekercim
ben neden zayıflayamıyorum aksine alıyorum :roflol:

çıhhh zarif adım

biliyorum e ekledim :dilcikar:

basladim banyo takimim gri oldugu hazir cok aradim gri renkte klozet takimi bulamamistim bende kendim ormeye karar verdim insallah bitince güzel bisey ortaya cikar

suplalar hayırlı olsun
klozet takımının rengide çok ciciymiş

Dün aldıklarımı ekleyemiyorum makinem yok şimdilik, baari pc de kayıtlı olan terliklerimi ekleyeyim kaydirigubbakcemile3

Azracım rengi çok güzel maşallah hamarat kızlar, bi ben mi beceriksizim kaydirigubbakcemile3

Arsimacim cok tesekkür ederim canım. gecmise cok donup bakamadim sen neler yaptin alintilardan anladigim kadariyla gelinlik ve kuafor islerini halletmissin dogrumu anlamisim?

Bu terliğim de hediye, düşününce şimdi arkadaşlarım hep çeyizime çalışmış kaydirigubbakcemile3

Bunlar da benim aldıklarım. Daha önce twigyden aldıklarımı eklemiştim zaten

azra güzel gözüküo ama bitincede görelim sakın unutmaaa

Tesekkur ederim buketcim elimi delmeden bitirebilirsem ekliycem canım.. çok zormus şiş kalın ip parmaklarimi acitiyo kazasiz belasiz bitiririm umarim birde halı gibi donduremiyorum elimde benneyaptımki

Arsimacim cok tesekkür ederim canım. gecmise cok donup bakamadim sen neler yaptin alintilardan anladigim kadariyla gelinlik ve kuafor islerini halletmissin dogrumu anlamisim?

gelinlik dikiliyor şeker
damatlık aldık geçen hafta
kuaförü ayarladım çok uygun bi fiyata
fotoğrafcıyı ayarladım oda uygun sayılır
davetiyeler basıldı çok ciciler :asigim:
şekerlerin siparişi verildi 11 haziranda alıcaz
dünde eve gitik ölçü aldık mobilyaları son kez çizdik bu akşam nişanlım ankaraya gidecek ve startı verecek

te bu ka :ecrin_bebek:

Sulfatcim terliklerin çok ciciymis gercekten güle güle kullan canım cok begendim

Herkese Hayırlı Haftalarr...:teytey:
Ohh buluşma gerçekleşmişş :jeyyar:
Böcükk çok çirkinmişinn :dilcikar:
Hiç beğenmedim seni güvenlikçi napsın senii kaydirigubbakcemile3 :dilcikar: Şeniz
böcük mini mini:jeyyar:
gel yanıma zilli
giymiş eteğini
buluşmaya gitmiş seni gidi gidikaydirigubbakcemile3

ay iğrencim ya sabah sabahkaydirigubbakcemile3
Ayy çok güldüm tobi Allahta seni güldürsünn :roflol: :roflol:
Haftasonu aldığım pamuklu saten nevresim takımım

Çok hoş renkleriiii :asigim: İyi günlerde kullann..yerimseniben
kızlar hobyynin pamuk saten nevresim takımını aldım ama resim ekleyemiyorum bakın ama süpeeerr mürdüm ottoman modeli
Toprağım bununda renkleri süpermişş :asigim: Mutlu günlerdee kullanın :jeyyar:
Bu arada nerden 6 TL ye supla buldun ? Yine ucuz yerler keşfetmişin walla süpersinn :lepi:
Plastik mi cam mıydı ? Bİrde kırmızı varmıydıı ? Çok heyecanlandım bak kaydirigubbakcemile3
Ayy sinayy ne güzel yaa Öfff biz daha hiç bakmadık bilee senağlama Bu hafta ablamla gezeyimm bari kandırabilirsem onu artık :uhm:
Sabırsızlıkla fotoları bekliyorum wallaa ona göre :jeyyar:

Bu ipten kayın validem bana yatak odası halısı ördüü..
Çok güzel duruyor..İçine kalın ip koydun mu ? Daha kalın oluyor yerimseniben Suplalarınıda çok merak ettimm Hepsini iyi günlerde kullann yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…