ohooooooooo daha nolsunnn canım benimmmmm cok sevindim senin adina yolu yarilamissiniz hayırlısı olsun tatlım
gelinlik dikiliyor şeker
damatlık aldık geçen hafta
kuaförü ayarladım çok uygun bi fiyata
fotoğrafcıyı ayarladım oda uygun sayılır
davetiyeler basıldı çok ciciler :asigim:
şekerlerin siparişi verildi 11 haziranda alıcaz
dünde eve gitik ölçü aldık mobilyaları son kez çizdik bu akşam nişanlım ankaraya gidecek ve startı verecek
te bu ka :ecrin_bebek:
nan sen benı tanıman mı ben asla lafta kalcak bişi yapmam cnm merak etme :lepi:
ne cağrısı yanıma geldı konustuk azcık
:1shok: aha böle kaldı
ust kata ben cıkaram senı dedı basına bı iş gelmesın:roflol: falan fstık
balım çok teşekkür ederim. Begendiysen sanada orerim tatlim sen rengini soyle ben sanada orerim :1hug:
Tesekkur ederim buketcim elimi delmeden bitirebilirsem ekliycem canım.. çok zormus şiş kalın ip parmaklarimi acitiyo kazasiz belasiz bitiririm umarim birde halı gibi donduremiyorum elimde benneyaptımki
ohooooooooo daha nolsunnn canım benimmmmm cok sevindim senin adina yolu yarilamissiniz hayırlısı olsun tatlım
Sulfatcim terliklerin çok ciciymis gercekten güle güle kullan canım cok begendim
Herkese Hayırlı Haftalarr...:teytey:
Ohh buluşma gerçekleşmişş :jeyyar:
Böcükk çok çirkinmişinn :dilcikar:
Hiç beğenmedim seni güvenlikçi napsın senii kaydirigubbakcemile3 :dilcikar: Şeniz
Hemşomm terliklerinn ne kadar güzellerrBu terliğim de hediye, düşününce şimdi arkadaşlarım hep çeyizime çalışmış kaydirigubbakcemile3
gelinlik dikiliyor şeker
damatlık aldık geçen hafta
kuaförü ayarladım çok uygun bi fiyata
fotoğrafcıyı ayarladım oda uygun sayılır
davetiyeler basıldı çok ciciler :asigim:
şekerlerin siparişi verildi 11 haziranda alıcaz
dünde eve gitik ölçü aldık mobilyaları son kez çizdik bu akşam nişanlım ankaraya gidecek ve startı verecek
te bu ka :ecrin_bebek:
Töbe töbeee başına bi iş gelcekmiş delüüü kaydirigubbakcemile3
Böcüküm peki isteyenler nasıl belki vardır bi hayır bence iyice bi düşün
ay kıyamam ben sana cnm çok tşk ederım ormus kadar oldun bole soyleyerekte mutlu ettın benı:teytey::teytey::teytey
sulfatcım cicilerini ii gunlerde kullan cnm ŞenizŞeniz
Hemşomm terliklerinn ne kadar güzellerrHepsini iyi günlerde giyy Şeniz
Arsimamm maşallahh hemen hemen herşeyi yarılamışsınn :1hug: Herşey içine sindiği gibi olur inşallahhDavetiyenii zaten çok beğenmiştim :asigim: Bende senin o diğer kararsız kaldığın kelebekli beyaz davetiyeyi yaptırabilirim Nikah şekerlerinide çok merak ettimm :jeyyar:
sulfat çok ciciler
iyi günlerde giy
arkadaşlar belli bi zamandan sonra çeyize yönelik alıyorlar :roflol:
bana son iki yıldır gelen doğum günü hediyelerim hep mutfağa dayalı idi
evet gerçekten sıkıntı basmıştı artık zaman daralıyor die içim içimi yiyordu umarım iyi bişi olurda gönlüme göre giyerim teşekkür ederim canım benim a.s.Senin adına çok sevindim Sinaycım, üzerinden büyük bir yük daha kalkmıştır, ne mutlu sana...
evet gerçekten önemli ve bir o kadar da zor bi işi hallettik boyundan bağlamaya karar vermedim ama duruma göre dedik zaten bilmiyorum valla kafamı çok karıştırdılar zaten ben baseni tamamen oturtun dedim onlar çirkin durur falan dediler neyse yine de dediğimi yaptırıyorum :lepi:teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başınaa.s.Sinaycım hayırlı olsun tatlım en önemli işlerden birini de halletmişsin. Gelinlikte karar verme olayın kilit noktası zaten kaydirigubbakcemile3 Bence straplez olarak kalsın, boyundan bağlamanın gelinlikte kötü durduğunu düşünüyorum. Daha önce örneğini gördüm takı filan kullanırken çok kötü görünüyor. Ama bu benim fikrim tabii giycek olan sensin yerimseniben
Kizlar ctesi günü bende suplalılar cemiyetine katildim çok şukur aradigim renkte ve fiatta buldum resmini cekemeden evimize goturmek zorunda kaldim felaket agirlar uygun bir zamanda cekip ekliycem inşallah.
Bunlarda ctesi gunu aldigim iplerden basladigim banyo paspasimin bir kismi.. daha yeni basladim.. banyo aksesuarlarim gri oldugu icin, gri renkte klozet takimi cok aradim bulamadim. bende kendim ormeye karar verdim insallah bitince güzel bisey ortaya cikarcanım gri gibi durmuyo ışıktan parlamış sanırıım ama çok güzel bayılıyorum ben bunlara zaten güle güle kullan canım
inş. canım hayalimdeki gelinliği giymeyi arzuluyorum modacı deneyimli biri ama yine de biraz şans işi bunlar aşktan meşkten korkuyorsun anlayabiliyorum canım böyle durumlarda mantığın ön planda olmalı en önemlisi hayırlısı olsun diyeceksin sürekli :Saruboceq:gelınlkte başlanmış bıtmış saylır ınş hayal ettığın gıbı olar :1hug: hep ılk basta pahalı dıyıler sonra ınerler :mymeka:
mesela dun 2,5 tl dolap süsü aldım 4 tane 10 tl verdım içim gıttı kzlar olmasaydı pazarlık etcektım kaydirigubbakcemile3
kararsızım bılmıyom kafam basmıyo aska meşke
hayırlı olsun şekercim
ben neden zayıflayamıyorum aksine alıyorum :roflol:
teşekkür ederim Arsimacım a.s.aman ya sakın zayıflayım demeyin düğün üstü allahtan bende boy varda çok sırıtmıyor 1.72 boyum var 53 kg yim ama kemiklerimde ince o yüzden sanırım kopacak gibi duruyorum çalışan bayanların kilo alması zor zaten bazen ofiste yemek yemeden akşamı ettiğimi bilirim evlenince ne yapcam bilmem :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?