Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

SULFAT elimde kalacaksın sen:mymeka:

terliklerin çok kötüü hiç beğenmedim diğerlerinide beğnmemiştim zaten..:mymeka: (kıskançmıyım ne)

kız araştırcam senin kesin twıgyle bi anlaşman var kız twgıyci bi kocamı buldun ne yaptın..
tamam itiraf edeiyorum terliklerinin hepsii çooookkk cici diğerlerinede bitmiştim zaten güle güle kullan o tıfany olan babtinden benimde yeşili var çatla:dilcikar:

Hayatım nerde bugün ya? Pazartesi aldığım cicileri eklicem demişti

sulfat terlıkler cok guzelmış masallah arkdaslarınız cok ıyı bana kımse hedıye almıyo ceyısıme hep kıyafet takı
gule gule kullan

lady tanımam ama ılerde belkım tanısırık asker olduğunu bılıyom mesleğının

Eudo vardı kırmızı olmazmı cam güzelim cam muhteşemlerdi
Hadi yaa hihoyyyt Karşıyakada nerdde bu yerr :jeyyar: Hadii söyleee :teytey:

kımse beğenmedı zatı :çok üzgünüm: makyaj yapsaydımbelkı kapanırdı çirkınlığım
bende öle dıom napcan benı dıe guvenlıkcıye ama ılla alcam dıo
Oyy oyy böcüğümm seni sevmeyen ölsünn :1hug: Sana arap şehleri gibi kocalar nasip etsin rabbimm Şeniz Çok paralı bi koca olursa benide görürsün artık :jeyyar:
Teşekkür ederim pınarcıma.s.

Sağol bitanem a.s. Anlat bakalım karabağlarda neler yaptın yerimseniben

Canım malesef karabağlara gidemedik..benneyaptımki Evimizde biraz tadilat yaptık.Aldığımız metal eşyaları monte ettik.Banyo içinde aksesuarlar almıştık onları taktık.İkea ya gittik hayatımın rendesinden yana döne aradım ama bulamadım malesef :1no2: bende seni aldığın hazneli olandan aldımm kaydirigubbakcemile3 Bide migrosta bi rende gördüm üstünde cici kız vardı huni şeklinde çok şekerdi ama pahalıydı alamadım ama çok güzel :asigim: ikeadan mutfak masası,sehpa ve 2 tane tv koltuğu alıcaz işte arabasız gittiğimiz için alamadık.Eve sevkiyatta yapmıyorlamış.Haftaya alıcaz inş..:Saruboceq: Sen neler aldın bakim :jeyyar:

Sinaycim krem ama gumus renkte simler var icinde isikta grili simli gumus parliyo evet flas biraz rengini farkli gostermis haklisin

Hadi yaa :uhm: Baya ağır bi iptir o zaman benneyaptımki 9 numarayla falan örüyorsundur Allah kolaylık versinn canımm yerimseniben Çok güzel olacak :1hug:

Aboww nikah şekerin çok orjinal marjinal bişe olacak desene :asigim: Banada ayır bitanee :jeyyar: Herşey dilediğin gibi olur inşallahh arsimam Şeniz

beta senın neyını gorcem kavusmak uzeresın
arap şehı olmasın la sonra bana netı yasak neyım ederkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: allah iyiliğini versin tobicim. Öldüm gülmekten, vala ben sanırım battaniye, havlu ve terlik manyağıyım. Daha doğrusu herşeyde öyle olabilirim. kaydirigubbakcemile3 Sen de iyi günlerde kullan tifannyi. Aşkıma da aldım terlik twigy den onları da başka zaman eklerim. Daha eklemediğim terlikler de var ama kokuyorum sendenkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Ayy sinayy ne güzel yaa Öfff biz daha hiç bakmadık bilee senağlama Bu hafta ablamla gezeyimm bari kandırabilirsem onu artık :uhm:
Sabırsızlıkla fotoları bekliyorum wallaa ona göre :jeyyar:
Eudora kısa zamanda bakmaya başlasan iyi edersin gönlüne göre bulman çok zor oluyor zaten kafamçokkarıştıcanım fotoları artık 26 hazirandan sonra eklerim uğursuzluk :roflol:
Bu terliğim de hediye, düşününce şimdi arkadaşlarım hep çeyizime çalışmış kaydirigubbakcemile3
Bunlar da benim aldıklarım. Daha önce twigyden aldıklarımı eklemiştim zaten
güle güle kullan canım çok güzeller:1hug:

beta senın neyını gorcem kavusmak uzeresın
arap şehı olmasın la sonra bana netı yasak neyım ederkaydirigubbakcemile3

O anlamda değil kızz ben şehimi buldum kaydirigubbakcemile3 Engish homelarını bana verirsin artıkk kaydirigubbakcemile3 Yaa bak başına bi iş gelirse benden bilmee sakınn :roflol:

Sağol canım, sen bir nişanlan sana da hediyeler artık çeyizlik gelir kaydirigubbakcemile3

Olsun bak başka şeyler halletmişsiniz. Biz de dün çooook yer dolaştık, hem düğün mekanları baktık hem alışveriş merkezleri. Koçtaştan biz de hem büyük banyo hem ebeveyn banyosu için duşların içine köşe raf aldık, diğer aksesuarları da alınca hepsini birden monte edicez. Ben de mudo outlet ve bernardodan bişeyler aldım, eklerim yarın öbür gün :1rolleyes:

ÜÇ as dıye bır yer sahıl tarafından poStane sokagına gırıceksın dümdüz yürü yol dönüyo sola orda. biraz garip bir yer

Eee peki öyle olsunn Nazar değmesin kızımıza
Maşallah epey dolaşmışınız yerimseniben İyi günlerde kullanalım herbişeyimizi :1hug:
Koçtaşta fiyatlar ne alemde ?
ÜÇ as dİye bİr yer sahİl tarafından poStane sokagına gİrİceksİn dümdüz yürü yol dönüyo sola orda. biraz garip bir yer

Hım postane sokağını biliyorum..Bi ara gidip bakayımm kaydirigubbakcemile3 Saol canımm yaa sende olmasan kazıklanıcam yinee kaydirigubbakcemile3 Şeniz

Bu terliğim de hediye, düşününce şimdi arkadaşlarım hep çeyizime çalışmış kaydirigubbakcemile3

kırmızı olandan benim de var 2 yıldır filan kullanıyorum eskidi artık bu arada canım maşallah yaa ne çok terlik almışsın onları nereye sığdıracaksın merak ettim

Eee peki öyle olsunn Nazar değmesin kızımıza

Maşallah epey dolaşmışınız yerimseniben İyi günlerde kullanalım herbişeyimizi :1hug:
Koçtaşta fiyatlar ne alemde ?

Canım fiyatlar çok değişken köşe raf iki tane aldık bir büyük bir küçük. Mesela küçük olan 9 liraya da vardı 50 liraya da. Ama tabii ucuz olanın 4-5 ay içinde kararma yapabileğini söylediler. Müşterilerden şikayet geliyormuş. Biz de 5 yıl garantili olanlardan aldık küçük olan raf 34, büyüğü 64 :çok üzgünüm: Mesela bizim evde var 12 yıldır kullanıyoruz kararma paslanma bişeycik olmadı. Biraz pahalı ama 4-5 ayda bir söylenceğimekaydirigubbakcemile3 Havluluk filan beğendiğim modellerin matı vardı biz de almadık bir de yenişehirde hani gıda çarşısı var ya bu tarz malzemelerin satıldığı onlar için de oraya bakcaz

O anlamda değil kızz ben şehimi buldum kaydirigubbakcemile3 Engish homelarını bana verirsin artıkk kaydirigubbakcemile3 Yaa bak başına bi iş gelirse benden bilmee sakınn :roflol:

benım başıma deılde englısh homelerımın başına bışi gelcek gıbım CADIARZU nazar etme skın aksam bıbakım yerınde mı
ahh ahh arap şehı ben ne etsın

kırmızı olandan benim de var 2 yıldır filan kullanıyorum eskidi artık bu arada canım maşallah yaa ne çok terlik almışsın onları nereye sığdıracaksın merak ettim

Keşke terlikler burda göründüğü kadar olsa :roflol: Vala girişe büyük bir dolap yaptırıcaz ayrıca küçük de olsa ıvır zıvırımın konulacağı bir kilerim var, tıkcam artık bi yerlere :roflol:

sıze bı soru yengem bana hedıye supla almış annem dedı bu aksamda onlarda yemekteyız acep alsam mı almasam mı eskıden bazı sorunlar yasadık onla ıçımde kın beslemıorum ama sevmıyorumda benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…