Hadi yaa hihoyyyt Karşıyakada nerdde bu yerr :jeyyar: Hadii söyleee :teytey:Eudo vardı kırmızı olmazmı cam güzelim cam muhteşemlerdi
Oyy oyy böcüğümm seni sevmeyen ölsünn :1hug: Sana arap şehleri gibi kocalar nasip etsin rabbimm Şeniz Çok paralı bi koca olursa benide görürsün artık :jeyyar:
kımse beğenmedı zatı :çok üzgünüm: makyaj yapsaydımbelkı kapanırdı çirkınlığım
bende öle dıom napcan benı dıe guvenlıkcıye ama ılla alcam dıo
Teşekkür ederim pınarcıma.s.
Sağol bitanem a.s. Anlat bakalım karabağlarda neler yaptın yerimseniben
Hadi yaa :uhm: Baya ağır bi iptir o zaman benneyaptımki 9 numarayla falan örüyorsundur Allah kolaylık versinn canımm yerimseniben Çok güzel olacak :1hug:Eurobetacim bu yeni cikmis halat gibi ip valla masallah ellerimi mahvetti bunlara ip eklemeye gerek kalmiyormus.. oldukca kalin zaten kendisi.
Bocukum evet supla aldim bende sonunda cam metalik gri renkte tanesini 5 ytlye buldum vallaha cok mutluyum hihoyyyt
evet canım Şeniz sağolasın
Allah hepimizin içine sinenin olmasını nasip etsin (Amin)
yaptır şeker oda favorim benim hihoyyyt ay benimki katalogta hiç sim dökmüyordu ama şimdi çok döküyor :roflol:
nikah şekerimide daha önceki sayfalarda benzerini ekledim sanada anlatim şekercim
minik bi kitap dışı komple lame deri kaplı kitabın acılacağı yer minik kurdele ile bağlanmış
kitabın ön yüzünde bol kurdeleli fiyonk yapılmış ortasınada gümüş kelebek konmuş kaydirigubbakcemile3
SULFAT elimde kalacaksın sen:mymeka:
terliklerin çok kötüü hiç beğenmedim diğerlerinide beğnmemiştim zaten..:mymeka: (kıskançmıyım ne)
kız araştırcam senin kesin twıgyle bi anlaşman var kız twgıyci bi kocamı buldun ne yaptın..
tamam itiraf edeiyorum terliklerinin hepsii çooookkk cici diğerlerinede bitmiştim zaten güle güle kullan o tıfany olan babtinden benimde yeşili var çatla:dilcikar:
Eudora kısa zamanda bakmaya başlasan iyi edersin gönlüne göre bulman çok zor oluyor zaten kafamçokkarıştıcanım fotoları artık 26 hazirandan sonra eklerimAyy sinayy ne güzel yaaÖfff biz daha hiç bakmadık bilee senağlama Bu hafta ablamla gezeyimm bari kandırabilirsem onu artık :uhm:
Sabırsızlıkla fotoları bekliyorum wallaa ona göre :jeyyar:
güle güle kullan canım çok güzeller:1hug:Bu terliğim de hediye, düşününce şimdi arkadaşlarım hep çeyizime çalışmış kaydirigubbakcemile3
Bunlar da benim aldıklarım. Daha önce twigyden aldıklarımı eklemiştim zaten
beta senın neyını gorcem kavusmak uzeresın
arap şehı olmasın la sonra bana netı yasak neyım ederkaydirigubbakcemile3
Sağol canım, sen bir nişanlan sana da hediyeler artık çeyizlik gelir kaydirigubbakcemile3sulfat terlıkler cok guzelmış masallah arkdaslarınız cok ıyı bana kımse hedıye almıyo ceyısıme hep kıyafet takı
gule gule kullan
lady tanımam ama ılerde belkım tanısırık asker olduğunu bılıyom mesleğının
Canım malesef karabağlara gidemedik..benneyaptımki Evimizde biraz tadilat yaptık.Aldığımız metal eşyaları monte ettik.Banyo içinde aksesuarlar almıştık onları taktık.ıkea ya gittik hayatımın rendesinden yana döne aradım ama bulamadım malesef :1no2: bende seni aldığın hazneli olandan aldımm kaydirigubbakcemile3 Bide migrosta bi rende gördüm üstünde cici kız vardı huni şeklinde çok şekerdi ama pahalıydıalamadım ama çok güzel :asigim: ikeadan mutfak masası,sehpa ve 2 tane tv koltuğu alıcaz işte arabasız gittiğimiz için alamadık.Eve sevkiyatta yapmıyorlamış.Haftaya alıcaz inş..:Saruboceq: Sen neler aldın bakim :jeyyar:
Eee peki öyle olsunnEudora kısa zamanda bakmaya başlasan iyi edersin gönlüne göre bulman çok zor oluyor zaten kafamçokkarıştıcanım fotoları artık 26 hazirandan sonra eklerimuğursuzluk :roflol:
güle güle kullan canım çok güzeller:1hug:
Maşallah epey dolaşmışınız yerimseniben İyi günlerde kullanalım herbişeyimizi :1hug:Sağol canım, sen bir nişanlan sana da hediyeler artık çeyizlik gelir kaydirigubbakcemile3
Olsun bak başka şeyler halletmişsiniz. Biz de dün çooook yer dolaştık, hem düğün mekanları baktık hem alışveriş merkezleri. Koçtaştan biz de hem büyük banyo hem ebeveyn banyosu için duşların içine köşe raf aldık, diğer aksesuarları da alınca hepsini birden monte edicez. Ben de mudo outlet ve bernardodan bişeyler aldım, eklerim yarın öbür gün :1rolleyes:
ÜÇ as dİye bİr yer sahİl tarafından poStane sokagına gİrİceksİn dümdüz yürü yol dönüyo sola orda. biraz garip bir yer
Eee peki öyle olsunnNazar değmesin kızımıza
Maşallah epey dolaşmışınız yerimseniben İyi günlerde kullanalım herbişeyimizi :1hug:
Koçtaşta fiyatlar ne alemde ?
kızlar bu gün gayet yorgunum malesef...
şimdik uzanıcam sonra katılırım sizlere:a015:
O anlamda değil kızz ben şehimi buldum kaydirigubbakcemile3 Engish homelarını bana verirsin artıkk kaydirigubbakcemile3 Yaa bak başına bi iş gelirse benden bilmee sakınn :roflol:
kırmızı olandan benim de var 2 yıldır filan kullanıyorum eskidi artık bu arada canım maşallah yaa ne çok terlik almışsın onları nereye sığdıracaksın merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?