Eee peki öyle olsunnNazar değmesin kızımıza
Canım fiyatlar çok değişken köşe raf iki tane aldık bir büyük bir küçük. Mesela küçük olan 9 liraya da vardı 50 liraya da. Ama tabii ucuz olanın 4-5 ay içinde kararma yapabileğini söylediler. Müşterilerden şikayet geliyormuş. Biz de 5 yıl garantili olanlardan aldık küçük olan raf 34, büyüğü 64 :çok üzgünüm: Mesela bizim evde var 12 yıldır kullanıyoruz kararma paslanma bişeycik olmadı. Biraz pahalı ama 4-5 ayda bir söylenceğimekaydirigubbakcemile3 Havluluk filan beğendiğim modellerin matı vardı biz de almadık bir de yenişehirde hani gıda çarşısı var ya bu tarz malzemelerin satıldığı onlar için de oraya bakcaz
selam kizlar, nasilsiniz?
fikrinize ihtiyacim var...
suanda bir kampanya var ve ben bu kampanyadan yararlanmak istiyorum...
konu catal bicak takimi.....
ben bu takimi bayagidir begeniyorum ve takip ediyorum
sizce nasil?????
ve siz olsaniz tam paraligini mi alirdiniz, yoksa yari mat yari parlak olani mi??? (resimde ikiside mevcut, catal ve bicak tam parlak, kasiklar ise yari mat yari parlak)
böcük mini mini:jeyyar:
gel yanıma zilli
giymiş eteğini
buluşmaya gitmiş seni gidi gidikaydirigubbakcemile3
ay iğrencim ya sabah sabahkaydirigubbakcemile3
Haftasonu çok gezdinn dimi kaydirigubbakcemile3 İyi dinlenmeler şekerparee :1hug:
Evet bende duymuştum gıda çarşısında çok çeşit çokta uygunmuş fiyatlar..Mesela evinin bir duvarına duvar kağıdı düşünürsen orda niş diye bir mağaza var harika duvar kağıtları var aklında olsun yerimseniben
sorma tatlım inan koca hafta yorulduğumdan daha fazla yoruldum şu 2 günde ayaklarım ağrıyor. :çok üzgünüm: ama kardeşimin elbisesini falanda hallettik. aksesuarlarımı aldım hallettim. hepsini çekicem göstericem de hele bir düzeleyim... :a015:
hadi başş başşş:a015:
valla canım hediye sonuçta geri çevrilmesi ayıp olur bana kalırsa al derim aranızda ki sorunlarda onun ayıbı olsun yerimsenibensıze bı soru yengem bana hedıye supla almış annem dedı bu aksamda onlarda yemekteyız acep alsam mı almasam mı eskıden bazı sorunlar yasadık onla ıçımde kın beslemıorum ama sevmıyorumda benneyaptımki
valla canım hediye sonuçta geri çevrilmesi ayıp olur bana kalırsa al derim aranızda ki sorunlarda onun ayıbı olsun yerimseniben
Sinay yemek takımın çizdiğinle ayn yemin ederim :roflol: boğuna dalga geçmişiz. :roflol: güle güle kullan canım Şeniz
Öyle deme kızz :teselli: Hakkında hayırlısı olsun canım..:1hug: Seni çok seven kıymetini bilen birilerini çıkarsın karşına yerimsenibenbenım başıma deılde englısh homelerımın başına bışi gelcek gıbım CADIARZU nazar etme skın aksam bıbakım yerınde mı
ahh ahh arap şehı ben ne etsın
Bence al düşünüp almış sonuçta teşekkür et al.Hem gönlü kırılmasın yerimsenibensıze bı soru yengem bana hedıye supla almış annem dedı bu aksamda onlarda yemekteyız acep alsam mı almasam mı eskıden bazı sorunlar yasadık onla ıçımde kın beslemıorum ama sevmıyorumda benneyaptımki
Bende ciddiye aldım wallayok yavv şaka yaptım öyle derler ya düğünden önce gelinlik giyilmez uğursuzluk die :roflol::roflol:gelinliğim bi dikilsin ilk işim bura koymak olur zaten :roflol::roflol:
sorma tatlım inan koca hafta yorulduğumdan daha fazla yoruldum şu 2 günde ayaklarım ağrıyor. :çok üzgünüm: ama kardeşimin elbisesini falanda hallettik. aksesuarlarımı aldım hallettim. hepsini çekicem göstericem de hele bir düzeleyim... :a015:
hadi başş başşş:a015:
minik hic sorma onu buna bunu ona uyduralim derken renk karmasasi olmaz umarim evde kaydirigubbakcemile3
kızlar çamaşır mak. kaç devir ve kg olanlar kullanışlı?
6 kg 1000 devir nasıl sizce kampanyaya dahilde :)
kızlar çamaşır mak. kaç devir ve kg olanlar kullanışlı?
6 kg 1000 devir nasıl sizce kampanyaya dahilde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?