Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Evet bende duymuştum gıda çarşısında çok çeşit çokta uygunmuş fiyatlar..Mesela evinin bir duvarına duvar kağıdı düşünürsen orda niş diye bir mağaza var harika duvar kağıtları var aklında olsun yerimseniben

ben parlağını beğendim canım. yerimseniben

Sinay yemek takımın çizdiğinle ayn yemin ederim :roflol: boğuna dalga geçmişiz. :roflol: güle güle kullan canım Şeniz

böcük mini mini:jeyyar:
gel yanıma zilli
giymiş eteğini
buluşmaya gitmiş seni gidi gidikaydirigubbakcemile3

ay iğrencim ya sabah sabahkaydirigubbakcemile3

sen beni güldürdün allahta seni güldürsün :roflol:

Haftasonu çok gezdinn dimi kaydirigubbakcemile3 İyi dinlenmeler şekerparee :1hug:

sorma tatlım inan koca hafta yorulduğumdan daha fazla yoruldum şu 2 günde ayaklarım ağrıyor. :çok üzgünüm: ama kardeşimin elbisesini falanda hallettik. aksesuarlarımı aldım hallettim. hepsini çekicem göstericem de hele bir düzeleyim... :a015:

hadi başş başşş:a015:

Biz kendi evimizdeki tüm inşaat malzemelerini gıda çarşısından aldık her marka var çünkü. Bakalım yeni evim içinde bakıcaz. Duvar kağıdı düşünebilirim, düşünüyorum da iyi oldu söylediğin a.s.

Bekliyoruz hepsini delikafadulden Gerçi ben birazdan çıkmak zorundayım elektrik faturası yatırmak bana kaldı :çok üzgünüm:

valla canım hediye sonuçta geri çevrilmesi ayıp olur bana kalırsa al derim aranızda ki sorunlarda onun ayıbı olsun yerimseniben

valla canım hediye sonuçta geri çevrilmesi ayıp olur bana kalırsa al derim aranızda ki sorunlarda onun ayıbı olsun yerimseniben

öle mı dersın ayy kafam cok karıstı sımdık almasam kırılır gercı o bızı cok kırdı ama ınsanlık bende kalsın dıom

ALDO emeklerıne sağlık cnm havlu kenarları cok guzel gule gule kullan

benım başıma deılde englısh homelerımın başına bışi gelcek gıbım CADIARZU nazar etme skın aksam bıbakım yerınde mı
ahh ahh arap şehı ben ne etsın
Öyle deme kızz :teselli: Hakkında hayırlısı olsun canım..:1hug: Seni çok seven kıymetini bilen birilerini çıkarsın karşına yerimseniben
Bence al düşünüp almış sonuçta teşekkür et al.Hem gönlü kırılmasın yerimseniben
yok yavv şaka yaptım öyle derler ya düğünden önce gelinlik giyilmez uğursuzluk die :roflol::roflol:gelinliğim bi dikilsin ilk işim bura koymak olur zaten :roflol::roflol:
Bende ciddiye aldım walla kaydirigubbakcemile3

Büyük bir merakla bekliyorumm fotolarını hihoyyyt

kızalr herkese selam, buluşmanın resimlerini gördüm acayip kıskandım bende çokkkk gelmek istiyodum senağlama biliosunuz kılzarın hepsi ayrı güzel ama böcük süper o eteklee harika olmuş.

Arsima baya azaltmışın işleri canım yaa hadi tam gaz ileri devam

güzel günler kızlarrr..sonunda buluşma gerçekleşmiş ne mutlu size..herkese güzel haftalarr:ecrin_bebek:

burcuuu tatlım senin patent abiye sitesine bakıcaktım ama koleksyion sayfasında göstermiyo elbiseleri neden ? ben yanlış yere mi bakıyom ??

uyanınca bi cevap ver kuzum kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…