terlikler sülfatındı galiba şeker şeyler
hepiniz güle güle kullanın
güle güle kullan
sulfatım güle güle kullan bahar dalı gibi nevresiminii..:)))
Bu ara çok ballıyım galiba kaydirigubbakcemile2 Kızkardeşim doğuda öğretmenlik yapıyor babam yanına gitmişti, bugün döndü ve bana hediye nevresim takımı almış hihoyyyt Orda tabii model açısından çok seçenek yokmuş (babam da anlamaz zaten). Bir mağazada özdilek görünce kardeşim beğenmiş babam da almış. Makinam olmadığı için fotosunu netten koyuyorum. Bu uyku setinin nevresimi işte, böyle çiçekli nevresimim yoktu :dance:
sulfat 3 ayın mı kaldı canım... benim daha en az 3 yıl vat ufff yaa senağlama
Walla çok ballısınn kaydirigubbakcemile3 İyi günlerde kullan hemşom çok ferah bi takım yerimseniben
Miniiiiiiik beni korkutma daha 3 ay 22 günüm var kaydirigubbakcemile3 Bir yandan son 3 günüm kalsın istiyorum, bir yandan da henüz tam anlamıyla bir hazırlığa girişmediğimiz için panik oluyorum ve yavaş yavaş geçsin istiyorum :bbo:
Sulfat cım iyi günlerde kullan tatlım uyku setini....
Hakketen haa bende 2 aylara düşmüşüm :1ninca: Ama daha mobilyalarım gelmedi,perdelerim bitmedi,gelinlik hiç bakmadım,damatlık desen öylee offf çok iş var :tomato:
Hakketen haa bende 2 aylara düşmüşüm :1ninca: Ama daha mobilyalarım gelmedi,perdelerim bitmedi,gelinlik hiç bakmadım,damatlık desen öylee offf çok iş var :tomato:
uyku setinde ayrıca yorgan mı var :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?