Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bu ara çok ballıyım galiba kaydirigubbakcemile2 Kızkardeşim doğuda öğretmenlik yapıyor babam yanına gitmişti, bugün döndü ve bana hediye nevresim takımı almış hihoyyyt Orda tabii model açısından çok seçenek yokmuş (babam da anlamaz zaten). Bir mağazada özdilek görünce kardeşim beğenmiş babam da almış. Makinam olmadığı için fotosunu netten koyuyorum. Bu uyku setinin nevresimi işte, böyle çiçekli nevresimim yoktu :dance:

Walla çok ballısınn kaydirigubbakcemile3 İyi günlerde kullan hemşom çok ferah bi takım yerimseniben

sulfat 3 ayın mı kaldı canım... benim daha en az 3 yıl vat ufff yaa senağlama

Miniiiiiiik beni korkutma daha 3 ay 22 günüm var kaydirigubbakcemile3 Bir yandan son 3 günüm kalsın istiyorum, bir yandan da henüz tam anlamıyla bir hazırlığa girişmediğimiz için panik oluyorum ve yavaş yavaş geçsin istiyorum :bbo:

hiç panik yapma canım herşey olur yeterki stres yapma..
ne kadar güzeldir bu son dönem heyecanları kızkandım nazar değmesin valla

Hakketen haa bende 2 aylara düşmüşüm :1ninca: Ama daha mobilyalarım gelmedi,perdelerim bitmedi,gelinlik hiç bakmadım,damatlık desen öylee offf çok iş var :tomato:

Hakketen haa bende 2 aylara düşmüşüm :1ninca: Ama daha mobilyalarım gelmedi,perdelerim bitmedi,gelinlik hiç bakmadım,damatlık desen öylee offf çok iş var :tomato:

straplez ve fazla kabarık olmayan model düşünüyorsan süper bi site biliyorum link atayım :smiley-cool:

Sus kız konuşma sen klava: Benden çooooook daha iyi durumdasın mobilayaların belli, ben daha bakmadım bile. Perdelerini seçtin ki en zor işlerden biridir. Ohhhhh ne güzelkaydirigubbakcemile2

uyku setinde ayrıca yorgan mı var :uhm:

Evet canım yorgan var ama yorgan da nevresimin deseninden oluyor işte. Başka bir nevresimle kullanamıyosun malesef nevresimin içine girmiyor çünkü.

kızlarrrrrrrr selam napıyorsunuz?hazırlıklar epey yormuş gibi sizi...ne alemdesiniz?ne kadar kaldıa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…