Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcucum ekle canım...nikah resimlerini gördüm ve yorum yazmıştım Allah ayırmasın pek sevimliydiniz..kaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim pashminam Şeniz Benimki bunun nevresim takımı, ama nette fotosunu bulamadım uyku setini koydum kaydirigubbakcemile3 Uyku seti almayı düşünmüyorum

anladım canım

Hakketen haa bende 2 aylara düşmüşüm :1ninca: Ama daha mobilyalarım gelmedi,perdelerim bitmedi,gelinlik hiç bakmadım,damatlık desen öylee offf çok iş var :tomato:

beta ben 2 aylara düşsem varyaaaaaaaaaaa
bir nefeste hallederim anacım o işleri vız gelir vız bana, neyse sizinki rayına girer dahaa ya takma sende
:teytey:

straplez ve fazla kabarık olmayan model düşünüyorsan süper bi site biliyorum link atayım :smiley-cool:
Atarsan çok sevinirim minikimm çok tşk şimdiden yerimseniben :1hug:
Peki sustumm :1ninca: Ama napim gelsin mobilyalarda ona göre eksiklerimi alayım dimi :bbo: 1 ay olacak nerdeyse..Gelinlik işide zor yaa çok zor beğeniyorumm ben kafamçokkarıştı
vallahi çektim fotolarını demin yawruşumda şimdi kimsecikler yok diye eklemedim sırnaşık şey
istiyorsanız eklerim... :lepi:

Burçişş biz neciyizz :1no2: Şiddetle bekliyorum fotoları :enbuyukkk:

Ekle hadihihoyyyt

tamam geliyor fıstık ezmelerim benimm

sulfat canım bende almıycam uyku setini hiçsevmiomm ben aynı şeyde yatamam öyle birhafta falann imakanı yok daral basar banaaa.

anladım canım
beta ben 2 aylara düşsem varyaaaaaaaaaaa
bir nefeste hallederim anacım o işleri vız gelir vız bana, neyse sizinki rayına girer dahaa ya takma sende
:teytey:

İnşallahh pashminamm zaman yaklaştıkça insan tedirgin oluyor benneyaptımki Yetişmicek hiç bişe zannediyorsun fisfisfis Yafs paralarda suyunu çekti iyimi
Gökten zembille yolda giderken kafama bi küp altın düşse keşke kaydirigubbakcemile3

sulfat canım bende almıycam uyku setini hiçsevmiomm ben aynı şeyde yatamam öyle birhafta falann imakanı yok daral basar banaaa.

Bence de canım çok kullanışlı değil, kuzenim almıştı çeyizine bin pişman. Nevresimleri yastık kılıflarını yıkıyorum ama yorgan öyle habire yıkancak bişey değilki diyor. Bu sefer de nevresimleri yıkanmaktan eskimiş ama yorgan yeni gözüküyor. Sakın alma diyor bana zaten ben de düşünmüyorum kaydirigubbakcemile3

kız biz topictede herkes beşik kertmesi gibi senelerce çıkmış.
kertikler topiği kaydirigubbakcemile3
:roflol: hakkaten ya, hiç böyle düşünmemiştim ben, ariyim de soriyim bakiyim beşik kertiğimin işi bitmiş mi :)))

burcu, çok güzelmiş ya, özellikle kumaşına ve etek kısmına bayıldımm:lepi:

canım güle güle giysin kardeşin pek güzelmişa.s. yakışmış..

Son düzenleme:
Burcuuuuu bişey diyemmi ben nette 24 numara dediğinde bakıp çok da beğenmemiştim ama kardeşinin üstünde çok süpeeeeeeeeeeeeer olmuş, güle güle giysin. Tam yaz elbisesi çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…