Burcu seni bekliyoruz elbise ve aksesuar fotoğraflarını hihoyyyt
peki yorganı makinede mi yıkanıyo sürekli kullanışlı olmaz o zaman sanki fisfisfis
vallahi çektim fotolarını demin yawruşumda şimdi kimsecikler yok diye eklemedim sırnaşık şey
istiyorsanız eklerim... :lepi:
Teşekkür ederim pashminam Şeniz Benimki bunun nevresim takımı, ama nette fotosunu bulamadım uyku setini koydum kaydirigubbakcemile3 Uyku seti almayı düşünmüyorum
Hakketen haa bende 2 aylara düşmüşüm :1ninca: Ama daha mobilyalarım gelmedi,perdelerim bitmedi,gelinlik hiç bakmadım,damatlık desen öylee offf çok iş var :tomato:
vallahi çektim fotolarını demin yawruşumda şimdi kimsecikler yok diye eklemedim sırnaşık şey
Atarsan çok sevinirim minikimm çok tşk şimdiden yerimseniben :1hug:straplez ve fazla kabarık olmayan model düşünüyorsan süper bi site biliyorum link atayım :smiley-cool:
Peki sustumm :1ninca: Ama napim gelsin mobilyalarda ona göre eksiklerimi alayım dimi :bbo: 1 ay olacak nerdeyse..Gelinlik işide zor yaa çok zor beğeniyorumm ben kafamçokkarıştıSus kız konuşma senklava: Benden çooooook daha iyi durumdasın mobilayaların belli, ben daha bakmadım bile. Perdelerini seçtin ki en zor işlerden biridir. Ohhhhh ne güzelkaydirigubbakcemile2
Evet canım yorgan var ama yorgan da nevresimin deseninden oluyor işte. Başka bir nevresimle kullanamıyosun malesef nevresimin içine girmiyor çünkü.
burcucum ekle canım...nikah resimlerini gördüm ve yorum yazmıştım Allah ayırmasın pek sevimliydiniz..kaydirigubbakcemile5
evtttttt istiyoruzzzzz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Ekle hadihihoyyyt
Atarsan çok sevinirim minikimm çok tşk şimdiden yerimseniben :1hug:
Peki sustumm :1ninca: Ama napim gelsin mobilyalarda ona göre eksiklerimi alayım dimi :bbo: 1 ay olacak nerdeyse..Gelinlik işide zor yaa çok zor beğeniyorumm ben kafamçokkarıştı
Burçişş biz neciyizz :1no2: Şiddetle bekliyorum fotoları :enbuyukkk:
anladım canım
beta ben 2 aylara düşsem varyaaaaaaaaaaa
bir nefeste hallederim anacım o işleri vız gelir vız bana, neyse sizinki rayına girer dahaa ya takma sende :teytey:
tamam geliyor fıstık ezmelerim benimm
sulfat canım bende almıycam uyku setini hiçsevmiomm ben aynı şeyde yatamam öyle birhafta falann imakanı yok daral basar banaaa.
:roflol: hakkaten ya, hiç böyle düşünmemiştim ben, ariyim de soriyim bakiyim beşik kertiğimin işi bitmiş mi :)))kız biz topictede herkes beşik kertmesi gibi senelerce çıkmış.
kertikler topiği kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?