canım güle güle giy pek güzelmişa.s. yakışmış..
çok güzel bir elbise cıvıl cıvıl konu mankeni kim bu arada burcu :uhm:Kız kardeşimin benim düğünümde giyeceği elbisesi demeyi unutmuşum bilmeyenler için:))))))
:roflol: hakkaten ya, hiç böyle düşünmemiştim ben, ariyim de soriyim bakiyim beşik kertiğimin işi bitmiş mi :)))
burcu, çok güzelmiş ya, özellikle kumaşına ve etek kısmına bayıldımm:lepi:
evet uçuş uçuş bir şey stiyordu desenli olsun diyordu. desenli gezenler arayanlar bilir bu tarz şeyler yok. genelde hepsi birbirinin aynı gibi ama bu çok değişik oldu. yerimseniben bende kendi sitesinde ki fotoyu beğenmedim burda da yazdım fotoda göründüğünden daha harika diyeyerimsenibenBurcuuuuu bişey diyemmi ben nette 24 numara dediğinde bakıp çok da beğenmemiştim ama kardeşinin üstünde çok süpeeeeeeeeeeeeer olmuş, güle güle giysin. Tam yaz elbisesi çok hoş
Burcuuu ne güzelll renklerr bunlarr böylee :asigim: Ayy çok güzell hakkatenn
Kız kardeşinede pek yakışmışş yerimseniben Çoppii çoppii :teytey: :dance: düğününde oynar bol bol hihoyyyt
çok güzel bir elbise cıvıl cıvıl konu mankeni kim bu arada burcu :uhm:
Burcu ben çıok beğeenmiştim zaten elbiseyi uçuş uçuş duruyoo , buarada kardeşinin sırt dekoltesi de güzelmişş
benm değil tatlım kızkardeşim i çin aldık. zten ben 38 bedende değilim :roflol: benim düğünümde giyecekyerimseniben ben beğendim ben seçtim nede olsa benim düğünüm diymi ama:lepi:
evet kızlar bir yere kaçmayın bende çeyizimden parçalar göstercem işten gelince üşenmeden depoya inip fotolarını çektim :roflol::roflol::roflol:
evet kızlar bir yere kaçmayın bende çeyizimden parçalar göstercem işten gelince üşenmeden depoya inip fotolarını çektim :roflol::roflol::roflol:
canım o zaman patent abiye diye arat nette sitesi var. ama orda tüm modelleri yok. aklının almayacağı kadar güzel elbiseler var. hele helee lise mezuniyetleri için inanılmaz şeyler gördüm cici bici. tam o yaşlara göre şeyler. bakın derim yani Şenizkızzz düzelttim kardeşim diyince son anda ahhaha..güzel seçmişsin canım..nerden aldınız bakemmm..bizimkininde lise balosu var yana yakıla elbise arıyoruz...başımın etini yidiiii:sm_cool:
Burcu senin gelinlğe başlandı mı? Anlaşmıştın en son bir yerle, provalara başladınız mı?
Bu çeyiz aşkı böyle bişey işte :roflol: Evde zar zor iş yaparım, size resim göstercem diye sandıkları dolapları indiriyorum :roflol:
hemen bakıyorum cicim..ankarada gezmedik mağaza kalmadı..kimisi basit kaçıyor kimiside pek ağar....
gelinliğin nasıl burcucum..
sulfatcım:haklısın kuşum..ben valla resim çekemiyorum öyle paketlenmişler ki:)))netten bulduklarımı ekliyorum arada...
Slm kızlar iyi akşamlar hihoyyyt
Gasoline sinay21 ladybirddaisy azra3434 sulfat aldo kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın çok güzel eşyalar almışsınız
Burcişş çok yakışmış kardeşine renkler ne kadar güzel öyle :lepi:
soruu kuzum okumamışım..eminim şık bişey olucaktır...inşallah istediğin gibi olur..a.s.
burcu seneller sonra evlenirsem kendi gelinliğimi değil seninkini tarif edicekmişim gibi gelioo bana canım okadr aklıma kazınmışki otamatiğe bağladım seninkinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?