Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Burcuuu ne güzelll renklerr bunlarr böylee :asigim: Ayy çok güzell hakkatenn
Kız kardeşinede pek yakışmışş yerimseniben Çoppii çoppii :teytey: :dance: düğününde oynar bol bol hihoyyyt

Burcu ben çıok beğeenmiştim zaten elbiseyi uçuş uçuş duruyoo , buarada kardeşinin sırt dekoltesi de güzelmişş

:roflol: hakkaten ya, hiç böyle düşünmemiştim ben, ariyim de soriyim bakiyim beşik kertiğimin işi bitmiş mi :)))

burcu, çok güzelmiş ya, özellikle kumaşına ve etek kısmına bayıldımm:lepi:

kumaşı ipek şifon canımcımm Şeniz
Burcuuuuu bişey diyemmi ben nette 24 numara dediğinde bakıp çok da beğenmemiştim ama kardeşinin üstünde çok süpeeeeeeeeeeeeer olmuş, güle güle giysin. Tam yaz elbisesi çok hoş
evet uçuş uçuş bir şey stiyordu desenli olsun diyordu. desenli gezenler arayanlar bilir bu tarz şeyler yok. genelde hepsi birbirinin aynı gibi ama bu çok değişik oldu. yerimseniben bende kendi sitesinde ki fotoyu beğenmedim burda da yazdım fotoda göründüğünden daha harika diyeyerimseniben

Burcuuu ne güzelll renklerr bunlarr böylee :asigim: Ayy çok güzell hakkatenn
Kız kardeşinede pek yakışmışş yerimseniben Çoppii çoppii :teytey: :dance: düğününde oynar bol bol hihoyyyt

hatun güzel olunca elbisede yakıştı ttabi :roflol:
şimdi yanımda hepinize teşekkür ediyor :1hug:

çok güzel bir elbise cıvıl cıvıl konu mankeni kim bu arada burcu :uhm:

anım kardeşimin kendisi kendi elbisesi :roflol:
Burcu ben çıok beğeenmiştim zaten elbiseyi uçuş uçuş duruyoo , buarada kardeşinin sırt dekoltesi de güzelmişş

evet sen beğenmiştin tatlım :1hug: ma kendi üstünde daha iyi oluor insanın :1hug: inşallah benim gelinliğimde gönlüme göre olur... :1rolleyes:

evet kızlar bir yere kaçmayın bende çeyizimden parçalar göstercem işten gelince üşenmeden depoya inip fotolarını çektim :roflol::roflol::roflol:

benm değil tatlım kızkardeşim i çin aldık. zten ben 38 bedende değilim :roflol: benim düğünümde giyecekyerimseniben ben beğendim ben seçtim nede olsa benim düğünüm diymi ama:lepi:

kızzz düzelttim kardeşim diyince son anda ahhaha..güzel seçmişsin canım..nerden aldınız bakemmm..bizimkininde lise balosu var yana yakıla elbise arıyoruz...başımın etini yidiiii:sm_cool:

Burcu senin gelinlğe başlandı mı? Anlaşmıştın en son bir yerle, provalara başladınız mı?

evet kızlar bir yere kaçmayın bende çeyizimden parçalar göstercem işten gelince üşenmeden depoya inip fotolarını çektim :roflol::roflol::roflol:

Bu çeyiz aşkı böyle bişey işte :roflol: Evde zar zor iş yaparım, size resim göstercem diye sandıkları dolapları indiriyorum :roflol:

kızzz düzelttim kardeşim diyince son anda ahhaha..güzel seçmişsin canım..nerden aldınız bakemmm..bizimkininde lise balosu var yana yakıla elbise arıyoruz...başımın etini yidiiii:sm_cool:
canım o zaman patent abiye diye arat nette sitesi var. ama orda tüm modelleri yok. aklının almayacağı kadar güzel elbiseler var. hele helee lise mezuniyetleri için inanılmaz şeyler gördüm cici bici. tam o yaşlara göre şeyler. bakın derim yani Şeniz

Burcu senin gelinlğe başlandı mı? Anlaşmıştın en son bir yerle, provalara başladınız mı?

canım yok kadının aramasını bekliyorum arıycam ben seni dedi haber bekliyorum. herhalde mayıs gibi dikilmeye başlayacak :1rolleyes:

Bu çeyiz aşkı böyle bişey işte :roflol: Evde zar zor iş yaparım, size resim göstercem diye sandıkları dolapları indiriyorum :roflol:

aynenn :roflol::roflol::roflol:

hemen bakıyorum cicim..ankarada gezmedik mağaza kalmadı..kimisi basit kaçıyor kimiside pek ağar....
gelinliğin nasıl burcucum..

sulfatcım:haklısın kuşum..ben valla resim çekemiyorum öyle paketlenmişler ki:)))netten bulduklarımı ekliyorum arada...

bu üçüncü kere gelinliğimi anlatıyorum:roflol: oldukça sade kabarık olmayan helenistik tarz bir gelinlik. ama foto eklemeymiyorum çünkü 5 farklı gelinliği birleştirip öyle bir model hazırladım. birinin omzu birinin eteği birinin bilmem neresi şeklinde :roflol:

Slm kızlar iyi akşamlar hihoyyyt
Gasoline sinay21 ladybirddaisy azra3434 sulfat aldo kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın çok güzel eşyalar almışsınız

Burcişş çok yakışmış kardeşine renkler ne kadar güzel öyle :lepi:

canım teşekkür ederim :1hug: allah kardeşimede can sağlığıyla giymek nasip etsin... :1rolleyes:

soryyyyyyyyy kuzum okumamışım..eminim şık bişey olucaktır...inşallah istediğin gibi olur..a.s.

Son düzenleme:
burcu seneller sonra evlenirsem kendi gelinliğimi değil seninkini tarif edicekmişim gibi gelioo bana canım okadr aklıma kazınmışki otamatiğe bağladım seninkinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…