Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcuuuuuuuuuuuuuuu
beni göremedin galibaa diom kiiii
kardeşinin sırt dekoltesiiiiiiiiiiii
güzelmiş diommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar sizin için çeyizimden parçalar ;
tepsilerim küçük ve büyük boy

meşhuur hayalet tuzluklardan bende almıştım :jeyyar:

bıçaklığım kutusundan çektim çıkarmak bir ölüm-tatlicadiarzu-

dondurmalıklarım aynı zamanda sütlü tatlılarımı da bunlarla ikram edecem 12 kişilik kaşıklı

mudodan aldığım şişe ve derin bardak temizleyicim yarı fiyatına almıştım:1rolleyes:

makyaj-traş aynam banyom için koçtaştan almıştım 10TL (indirimdeydi):1rolleyes:

mutfak için tutacaklarım ve bulaşık fırçam onu da ahşap aldım bambu bulaşıklığımla uyum sağlaması için :jeyyar:

bunları da 1 TL'ye almıştım renkli temizlik kovalarım ve maştarapamkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
burcu seneller sonra evlenirsem kendi gelinliğimi değil seninkini tarif edicekmişim gibi gelioo bana canım okadr aklıma kazınmışki otamatiğe bağladım seninkinii

:roflol::roflol::roflol::roflol: canım modeli okuya okuyamı kazındı kafanaaa :roflol::roflol:ay anlatmıyım bir daha bari :roflol: hiç güleceğim yoktu...
yani ne bleyim kuzum yaa allah herkesin gönlüne göre versin. ne bileyim öyle sıradan kabarık taşlı tuşlu şeyler sinmiyor içime. ay daha 3 sene evve evlenenlere bakıyorum çok demode geliyorlar bana :roflol: aynısı bana olsun stemiyorum o yüzden olabildiğince sade ve şık olsun istiyorum... off off bir görsem şu gelinliğin bitmişini :çok üzgünüm:

burcuuuuuuuuuuuuuuu
beni göremedin galibaa diom kiiii
kardeşinin sırt dekoltesiiiiiiiiiiii
güzelmiş diommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızımmm ben ona cevap yazmıştımmmm :uhm:
hatunun her bir yeri güzel anamm kıskanılasııı gelin o olsa benim gelinlikle mükemmel olacaktıı :roflol:

Ben yazarken sen de aynı anda eklemişsin sinaycım. Çok cici hepsi ama özellikle tutacaklar ve dondurmalıklarını bayıldıııııııııım :lepi: ıyi günlerde kullan hepsini

görürsünn canım görürsün, ay hadi hadi siz gidin sıra bize gelsinn yaafff,şaka diom burcumm allah ağız tadıyla tamamlatsın herşeyinizi acele olmasın yavaş yavaş sindire sindire gidinn .

sinay gördümm sonundaaa canım çok cici hepsi. tepsilerin küçük boyunu çok sevdim. banyoya asılan ayna çok kullanşlı oluyor hepsini güle güle kullannn... kovalarınında renklerini yesinler...

sinaycım güle güle kullan canım pek ciicilermişa.s.

Ben yazarken sen de aynı anda eklemişsin sinaycım. Çok cici hepsi ama özellikle tutacaklar ve dondurmalıklarını bayıldıııııııııım :lepi: İyi günlerde kullan hepsini
teşekkür ederim canlarım ufak tefek kolay ulaşabildiklerimin çektim fotolarını sizlerle paylaşmak için daha cicileri sizlerin olsun a.s.
sinay yawrum ben niye hiç birini göremiyorum
sayfayı yenile birde öyle dene bakalım burcucum :1shok::uhm:

görürsünn canım görürsün, ay hadi hadi siz gidin sıra bize gelsinn yaafff,şaka diom burcumm allah ağız tadıyla tamamlatsın herşeyinizi acele olmasın yavaş yavaş sindire sindire gidinn .

evet sıra sanada gelecek kuzucuğummmm bizde tecrübeli olduğumzdan ona göre tavsiyeler vericez sanaaa :1hug:a.s.

Çok güzelllll içim açıldı güle güle kullan tatlım

Çeyizlerini ortaya dökmüşün sinaycım ellerine sağlık bidenem tepsilerine bayıldım hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…