göğüsten sırta geçemedim ben :roflol:burcuuuuuuuuuuuuuuu
beni göremedin galibaa diom kiiii
kardeşinin sırt dekoltesiiiiiiiiiiii
güzelmiş diommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
burcu seneller sonra evlenirsem kendi gelinliğimi değil seninkini tarif edicekmişim gibi gelioo bana canım okadr aklıma kazınmışki otamatiğe bağladım seninkinii
burcuuuuuuuuuuuuuuu
beni göremedin galibaa diom kiiii
kardeşinin sırt dekoltesiiiiiiiiiiii
güzelmiş diommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:roflol::roflol::roflol::roflol: canım modeli okuya okuyamı kazındı kafanaaa :roflol::roflol:ay anlatmıyım bir daha bari :roflol: hiç güleceğim yoktu...
yani ne bleyim kuzum yaa allah herkesin gönlüne göre versin. ne bileyim öyle sıradan kabarık taşlı tuşlu şeyler sinmiyor içime. ay daha 3 sene evve evlenenlere bakıyorum çok demode geliyorlar bana :roflol: aynısı bana olsun stemiyorum o yüzden olabildiğince sade ve şık olsun istiyorum... off off bir görsem şu gelinliğin bitmişini :çok üzgünüm:
sinaycım güle güle kullan canım pek ciicilermişa.s.
teşekkür ederim canlarım ufak tefek kolay ulaşabildiklerimin çektim fotolarını sizlerle paylaşmak için daha cicileri sizlerin olsun a.s.Ben yazarken sen de aynı anda eklemişsin sinaycım. Çok cici hepsi ama özellikle tutacaklar ve dondurmalıklarını bayıldıııııııııım :lepi: İyi günlerde kullan hepsini
sayfayı yenile birde öyle dene bakalım burcucum :1shok::uhm:sinay yawrum ben niye hiç birini göremiyorum
görürsünn canım görürsün, ay hadi hadi siz gidin sıra bize gelsinn yaafff,şaka diom burcumm allah ağız tadıyla tamamlatsın herşeyinizi acele olmasın yavaş yavaş sindire sindire gidinn .
a.s. kızlar iyi sohbetler...keyifli çeyizler...
kızlar sizin için çeyizimden parçalar ;
tepsilerim küçük ve büyük boy
meşhuur hayalet tuzluklardan bende almıştım :jeyyar:
bıçaklığım kutusundan çektim çıkarmak bir ölüm-tatlicadiarzu-
dondurmalıklarım aynı zamanda sütlü tatlılarımı da bunlarla ikram edecem 12 kişilik kaşıklı
mudodan aldığım şişe ve derin bardak temizleyicim yarı fiyatına almıştım:1rolleyes:
makyaj-traş aynam banyom için koçtaştan almıştım 10TL (indirimdeydi):1rolleyes:
mutfak için tutacaklarım ve bulaşık fırçam onu da ahşap aldım bambu bulaşıklığımla uyum sağlaması için :jeyyar:
bunları da 1 TL'ye almıştım renkli temizlik kovalarım ve maştarapamkaydirigubbakcemile3
evet sıra sanada gelecek kuzucuğummmm bizde tecrübeli olduğumzdan ona göre tavsiyeler vericez sanaaa :1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?