Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sinay güle güle kullan güzelim

sinay hepside çok güzellermiş hihoyyyt özellikle dondurmalıkların çok cici

sinay gördümm sonundaaa canım çok cici hepsi. tepsilerin küçük boyunu çok sevdim. banyoya asılan ayna çok kullanşlı oluyor hepsini güle güle kullannn... kovalarınında renklerini yesinler...

teşekkür ederim canlarım bende dondurmalıklarımı çok seviyorum minika.s.burcucum evet tepsiler yakından daha şirin banyo aynası içinde aynı şeyi dicektim çok kullanışlı şuan ki evimizde de kullanıyoruz sabah işe giderken banyoda dakikalarca karşısında kaşımı gözümü düzeltmekten bir hal oluyorum kaydirigubbakcemile3:roflol: tşk. ederim hepinizea.s.

Çok güzelllll içim açıldı güle güle kullan tatlım
Çeyizlerini ortaya dökmüşün sinaycım ellerine sağlık bidenem tepsilerine bayıldım hihoyyyt
evet roselin öyle oldu valla gündüz iş yerinde ekleyemiyorum akşamları ekleyebiliyorum ancak bide çeyizlerimi buraya koymadan rahat edemiyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim canım a.s.

inanılır gibi değil diy mi :1rolleyes:

gerçi tecrübeli olanlar gidiyor gelmiyor bir daha ama ben KK sız yapamam gibi geliyor :roflol:
ilk buraya üye olduğumda sene 2007 vayy vayyy :roflol::roflol: :enbuyukkk:

Yok gidip gelmemezlik olmaz klava: Daha bebiş heyecanlarımızı paylaşıcaz burda :asigim: Ama bizim burdaki tayfaya yeni bir topik açmak lazım, çeyiz topiğinde bebişler kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün üst komşuya misafirliğe gittik annemle ve annemin ne kirli çıkı olduğunu daha iyi anladım...
meğerse çeyizim için yelek bile örmüş delikafadulden

Kızlar ben kaçayım bu bahar alerjii beni öldürecek Bugün dışarı çıktım 2 saat, geldiğimden beri hapşırmaktan nefes alamıyorum. Bol sohbetler size a.s.

Kızlar ben kaçayım bu bahar alerjii beni öldürecek Bugün dışarı çıktım 2 saat, geldiğimden beri hapşırmaktan nefes alamıyorum. Bol sohbetler size a.s.

ohooo bi gttim geldim sinay eklemiş ciclerini, iyi günlerde kıllan canım kovalrın bile hazır yaa ne güzell.

Sulfat 4 sene önce bende de vardı anlıorum canım nasıl olduğunu hapşırmaktan nefessiz kalıp ölcem zannediodum sonraa çapa da 2 sene tedavi gördüm haftada bir kez aşı yapıtıla maşşallha bieşyim kalmadı hiç iş yapamazdım o dönemlerde ihmale gelmez kuşum dikkat et sende
:teselli:

gitmeyin tabi daha bize yardımcı olacaksınız

evet bencede hihoyyyt

eçmiş olsun balım yaaa biran önce geçse bahar da sende kurtulsan :teselli:

***SULFAT***

CNM ıı GUNLERDE kullan

***BURCUÖZGE***

burcum ya bayıldım elbıseye çok super olmus sanırım içindekı gusel oldugu için bu kadar hoş olmus

***SıNAY***
[sınaycım tepsılerıne begendım çok guseller bırde kelebekl içinde olması daha superr[/B[/COLOR]]

Son düzenleme:

Sinayy tepsilerin,dondurmalıkların,tutacakların,kovaların hepsi ne kadar cici :1hug: HEpsinii iiyi günlerde kullan çok güzellerr yerimseniben

İyi geceler kızlar Şeniz
Kayınvalidem uyku seti almış bize mobilyalarla birlikte getirdiler iki tane uyku setim oldu :sm_cool:

Ben çok beğendim :1hug:

Hayat uyku setinin mavisi hoş huzur verici bi hali var.Sülfat terliklerin çok güzel miş kaydirigubbakcemile2 die yazcaktım ama bide nevresim eklemişin sarı rengi severim ama nevresimiim yok sarıdan. Sinay çok güzel şeyler almışsın kovaları çok beğendim aklıma kırmızı yangın söndürme kovaları geldi birden delikafadulden çok hoşuma gitti . Burcu ben o elbiseyi katalogda pek beğenmemiştim ama çok güzelmiş göğüs kısmı garip görünüyordu ama çok hoşmuş gerçekten çok yakışmış kardeşine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…