sinay güle güle kullan güzelim
sinay hepside çok güzellermiş hihoyyyt özellikle dondurmalıkların çok cici
sinay gördümm sonundaaa canım çok cici hepsi. tepsilerin küçük boyunu çok sevdim. banyoya asılan ayna çok kullanşlı oluyor hepsini güle güle kullannn... kovalarınında renklerini yesinler...
Ayyyy bi gün gelicek ve biz tecrübeli olcaz deilmi?
Çok güzelllll içim açıldı güle güle kullan tatlım
QUOTE]
Teşekkür ederim canım Şeniz
evet roselin öyle oldu valla gündüz iş yerinde ekleyemiyorum akşamları ekleyebiliyorum ancak bide çeyizlerimi buraya koymadan rahat edemiyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim canım a.s.Çok güzelllll içim açıldı güle güle kullan tatlım
Çeyizlerini ortaya dökmüşün sinaycım ellerine sağlık bidenem tepsilerine bayıldım hihoyyyt
inanılır gibi değil diy mi :1rolleyes:
gerçi tecrübeli olanlar gidiyor gelmiyor bir daha ama ben KK sız yapamam gibi geliyor :roflol:
ilk buraya üye olduğumda sene 2007 vayy vayyy :roflol::roflol: :enbuyukkk:
Yok gidip gelmemezlik olmazklava: Daha bebiş heyecanlarımızı paylaşıcaz burda :asigim: Ama bizim burdaki tayfaya yeni bir topik açmak lazım, çeyiz topiğinde bebişler kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben kaçayım bu bahar alerjii beni öldürecekBugün dışarı çıktım 2 saat, geldiğimden beri hapşırmaktan nefes alamıyorum. Bol sohbetler size a.s.
gitmeyin tabi daha bize yardımcı olacaksınız
Kızlar ben kaçayım bu bahar alerjii beni öldürecekBugün dışarı çıktım 2 saat, geldiğimden beri hapşırmaktan nefes alamıyorum. Bol sohbetler size a.s.
pashmina da kaçar yol arkadaşım başladı çok gülüom bu diziye ben hadi öptüm herkesiii
aaa bende onu zlemek için kalkıyorum balısııı :roflol: hadidizide buluşalımm
kızlar sizin için çeyizimden parçalar ;
tepsilerim küçük ve büyük boy
meşhuur hayalet tuzluklardan bende almıştım :jeyyar:
bıçaklığım kutusundan çektim çıkarmak bir ölüm-tatlicadiarzu-
dondurmalıklarım aynı zamanda sütlü tatlılarımı da bunlarla ikram edecem 12 kişilik kaşıklı
mudodan aldığım şişe ve derin bardak temizleyicim yarı fiyatına almıştım:1rolleyes:
makyaj-traş aynam banyom için koçtaştan almıştım 10TL (indirimdeydi):1rolleyes:
mutfak için tutacaklarım ve bulaşık fırçam onu da ahşap aldım bambu bulaşıklığımla uyum sağlaması için :jeyyar:
bunları da 1 TL'ye almıştım renkli temizlik kovalarım ve maştarapamkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?