Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kızlar :) ,hepinizin aldıkları hayırlı olsun güle güle kullanın şimdi geçmişi okumaya başlasam öğlene doğru biter sanırım

çok güzel, tam tarzım hem değişik hem şık...:) bayıldım giyene de çok yakışmış ayrıca,
sen misin kardesin mi :)

teşekkür ederimm bibloyu pendikte süs eşyası satan bi yerden aldım vazolarıda tepe home dan almıştım birde masaya tabak almıştım onuda ekleyeyim

gelin ve damat birbirine sarılan nerden aldın desem? çok beğendim,nette bulabilirmiyim acaba?
hepsi cok güzel mutlu günlerde tatlım...
sengözlerimebaksanab

Günaydın Kızlar Sinaycım cicilerin ne kaa güzel
burcu kardeşin ve elbisesi harika onun yerinde olsam eteğinin alt kısmındaki yeşilin tonunda makyaj yapardım ve saçlarımı salardım topuz yapmazdım. sormadında ölle içimden geldi söliim dedimm kaydirigubbakcemile3
başka sanırım Hayatın kayınvalidesi mavili bi uyku seti almış çok hoşuma gitti bende o tonlarda nevresim takımı aldım deniz gibi duruo
başkaaa
bi tanede sarı çiçekli açık renk uyku seti vardı sanırım sinayındı o da çok güzeldi...
Hepiniz güle güle kullanın kızlar...

günaydın çeyizcilera.s.

günaydın yavru kuşlarım benimmm
hemen dün ben çıktıkdan sonra olan olayalrın şöle bi özetini yapayım

burcuşdan başlayım..kardeşceğizinin elbisesini çok beğendim canım güle güle giysin düğünden sonrada bana yollasın:jeyyar:
hayat87kayınvalidenin aldığı uyku seti sade güzel tatlım kocişinle ii uykular sanakaydirigubbakcemile5 bu arada benim kayınvalidem neden bana almıyo uyku seti nevresim falan :uhm:
ecubiblonu ve vazolarını çok beğendim özellikle biblonu:asigim:
babası nevresim alan arkidişismini unuttumkaydirigubbakcemile3 güle güle kullan
sinaycnm sendin sanırım kovası bıçağı falan olan sende güle güle kullan şekercimm

ohooo bi gttim geldim sinay eklemiş ciclerini, iyi günlerde kıllan canım kovalrın bile hazır yaa ne güzell.

***SULFAT***
***SİNAY***
[sınaycım tepsılerıne begendım çok guseller bırde kelebekl içinde olması daha superr[/B

Sinayy tepsilerin,dondurmalıkların,tutacakların,kovaların hepsi ne kadar cici :1hug: HEpsinii iiyi günlerde kullan çok güzellerr yerimseniben

Sinay çok güzel şeyler almışsın kovaları çok beğendim aklıma kırmızı yangın söndürme kovaları geldi birden delikafadulden çok hoşuma gitti.

Günaydın Kızlar Sinaycım cicilerin ne kaa güzelB]

sinaycnm sendin sanırım kovası bıçağı falan olan sende güle güle kullan şekercimm

Teşekkür ederim canlarım beniim :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

Günaydın fıstıklar........

sulfat, çiçekli bahar gibi nevresimini güle güle kullan inşallh.

burciş, kardişinin elbisesi nette görüldüğünden çook daha cücelmiş yaa.

sinaycım, çeyizlerini yesinler senin.
sütlü tatlı için kaselerin kaşıklaryla çok sewimliler
kucak tuzlukların kırmızıını bulmuştum bende aldım.

hayat87, iyi günlerde kullan inşallh uyku setini.

Günaydın fıstıklar........
sinaycım, çeyizlerini yesinler senin.
sütlü tatlı için kaselerin kaşıklaryla çok sewimliler
kucak tuzlukların kırmızıını bulmuştum bende aldım..

teşekkür ederim mandilinim:1hug: senin zaten siyah beyaz falan alman mümkün değil sadece bende aldım desen bile rengini tahmin edebilirdik :roflol::roflol:evini çook merak ediyorum nasıl birşey olacak :jeyyar:

keşkeee esra da olsaa benneyaptımki
gamzeyle arsimada sık giremiyorlar artık . :ecrin_bebek:
özlettiniz kendinizi..

günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım ??dün esra ile görüştük hafta sonu çeyizi yerleşecekmiş evine :) istemediği bir şeyi yapmış annesinin evine tüm çeyizini sermiş kaydirigubbakcemile2Allah yardımcısı olsun biraz geçe bıraktı çeyizini baya yorucu oluyo çünkü...herkesin gönlüne göre olsun inş. son 5kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim mandilinim:1hug: senin zaten siyah beyaz falan alman mümkün değil sadece bende aldım desen bile rengini tahmin edebilirdik :roflol::roflol:evini çook merak ediyorum nasıl birşey olacak :jeyyar:

Şeniz canım beniim
bende hepiciiğinizin evini merak ediyorum inşallh Allah o günleride gösterir bize.
gittikçe azalıyor günler.. fisfisfis

bence de cok ballısın:dilcikar: allahım delırcem he neden bana kımse ceyıs almıyo :roflol:
gule gule kullan cnm cok süper
:1shok: elbıse cok guzel renklerı falan harıka ben ıcındekını sen sandım deıl msın aynı senın vucudun dıpcık gıbı -tatlicadiarzu- ama cok guzel ya gule gule gysın
İyi geceler kızlar Şeniz
Kayınvalidem uyku seti almış bize mobilyalarla birlikte getirdiler iki tane uyku setim oldu :sm_cool:

Ben çok beğendim :1hug:

bende beğendım gule gule kullan cnm
SINAY cok resım eklemışsın alıntı etmedım tatlım o tepsılerden bende alcaktım almadım ılerde daha gzelı cıkarsa dıe hanı bana cok erken dıe kovaların bılem var 3 tane sana cok bırını bana yolla :ecrin_bebek:
gule gule kullan cnm sende

günaydın kızlar
burcucum kardeşinin elbisesini çoook beğendim uçuş uçuş nefis valla çok yakışmış
hayatçım uyku setin çok güzel güle güle kullan canım benim
sulfat nevresimini iyi günlerde kullan canım
sinay tepsilerine dondurma kaselerine kısacası hepsine bayıldım canım
unuttuğum kimse yoktur inşallah

tuhh yaa keske yakın olsak ben cok severım bakmayı ceyıslere senınde daha cok gunun varmış hee-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…