teşekkür ederimmbibloyu pendikte süs eşyası satan bi yerden aldım vazolarıda tepe home dan almıştım birde masaya tabak almıştım onuda ekleyeyim
ohooo bi gttim geldim sinay eklemiş ciclerini, iyi günlerde kıllan canım kovalrın bile hazır yaa ne güzell.
***SULFAT***
***SİNAY***
[sınaycım tepsılerıne begendım çok guseller bırde kelebekl içinde olması daha superr[/B
Sinayy tepsilerin,dondurmalıkların,tutacakların,kovaların hepsi ne kadar cici :1hug: HEpsinii iiyi günlerde kullan çok güzellerr yerimseniben
Sinay çok güzel şeyler almışsın kovaları çok beğendim aklıma kırmızı yangın söndürme kovaları geldi birden delikafadulden çok hoşuma gitti.
Günaydın Kızlar Sinaycım cicilerin ne kaa güzelB]
sinaycnm sendin sanırım kovası bıçağı falan olan sende güle güle kullan şekercimm
günaydın kızlar..
topiğe uğramayalı çok güzel şeyler eklenmişşşşş
Günaydın fıstıklar........
sinaycım, çeyizlerini yesinler senin.
sütlü tatlı için kaselerin kaşıklaryla çok sewimliler
kucak tuzlukların kırmızıını bulmuştum bende aldım..
teşekkür ederim mandilinim:1hug: senin zaten siyah beyaz falan alman mümkün değil sadece bende aldım desen bile rengini tahmin edebilirdik :roflol::roflol:evini çook merak ediyorum nasıl birşey olacak :jeyyar:
bence de cok ballısın:dilcikar: allahım delırcem he neden bana kımse ceyıs almıyo :roflol:Bu ara çok ballıyım galiba kaydirigubbakcemile2 Kızkardeşim doğuda öğretmenlik yapıyor babam yanına gitmişti, bugün döndü ve bana hediye nevresim takımı almış hihoyyyt Orda tabii model açısından çok seçenek yokmuş (babam da anlamaz zaten). Bir mağazada özdilek görünce kardeşim beğenmiş babam da almış. Makinam olmadığı için fotosunu netten koyuyorum. Bu uyku setinin nevresimi işte, böyle çiçekli nevresimim yoktu :dance:
:1shok: elbıse cok guzel renklerı falan harıka ben ıcındekını sen sandım deıl msın aynı senın vucudun dıpcık gıbı -tatlicadiarzu- ama cok guzel ya
İyi geceler kızlar Şeniz
Kayınvalidem uyku seti almış bize mobilyalarla birlikte getirdiler iki tane uyku setim oldu :sm_cool:
Ben çok beğendim :1hug:
günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım ??dün esra ile görüştük hafta sonu çeyizi yerleşecekmiş evine :) istemediği bir şeyi yapmış annesinin evine tüm çeyizini sermiş kaydirigubbakcemile2Allah yardımcısı olsun biraz geçe bıraktı çeyizini baya yorucu oluyo çünkü...herkesin gönlüne göre olsun inş. son 5kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?