Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bacılar bana TCHIBO netten nerden alıyosunuz diyiverin bi yaw bulamadım ben:uhm:

sulfatcım ben kendim çizdim müstakbel koçişle
şimdi yemeğe çıkıyorum gelince eklerim çizimi

çok gecmiş olsunn en kısa zmanda iyileşirsin inş. a.s.
teşekkür ederim ayrıcaa bende cok severek aldım kaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim canım, ayyyy takvimine baktım da ne kadar heyecan verici :asigim:

bacılar bana TCHIBO netten nerden alıyosunuz diyiverin bi yaw bulamadım ben:uhm:

Canımcım ben mağazasından alıyorum ama nette kendi sitesinde var satış. Tchibo, başı sonu süslü işte her zamankinden kaydirigubbakcemile3

kızlar annem dün gelinlik kumaşımı aldı yakında başlayacak dikimine:dance:

ve bu da gelin tacım. hiç tac sevmezken çok beğendim bunu inşallah siz de beğenirsiniz

ve bu da gelin tacım. hiç tac sevmezken çok beğendim bunu inşallah siz de beğenirsiniz

:1shok: annen mı yapcak valla masallah bende taç svmem onun yerıne ıncılerden değişık tokalar olabılır ben bı gelınde gormustum ya süperdı lame ve dore rengnde ıncıler ırılı ufaklı sacıda dalgalı ayy süperdı anlatamıyomkı

Hayırlı olsun hayatım, gelinlik de çıkacak aradan işte yerimseniben Tacın da çok şık görünüyor ama senin herüf tacı da yapardı bence kızmadı mı sana kaydirigubbakcemile3

ozmn ben evlencem demı hihoyyyt

canım keşke benimde annem dikecek olsaydı ne kadar itinayla özenle dikecek seneler sonra sende hatırası kalacak... ahh ne kadar güzell :1hug: tacında çok cciymiş güle güle tak inşallahh :1hug:

geçmiş olsun sulfat

iyi günlerde kullan hayatım

Şeniz sağol canım

Tamam canım sen çizdiysen güzeldir, bekliyorum kaydirigubbakcemile3

Hayatım döktürmüşsün yine, maşallah Güzel günlerde kullan hepsini

valla döktürdüm ufak tefekkaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim canım

hayatım aldıklarını güle güle kullan canım hepsi çok güzeller

sağol canımŞeniz

he ya annem modelist o yapacakhihoyyyt ama bu tac çok güzel yakından görsen, ben de öyle küçük küçük tokaları her tarafa sokuşturuyolar onu sevmiyorum kıro gibikaydirigubbakcemile3

hayatım gelinlik modelini seçtinmi canım daha önce anlattıysanda ben kaçırdım

canım ona yakın bi gelinlikli resmimi koşmuştum görmedin sanırım:çok üzgünüm:

kızlar mehaba.ismek sergisine gittim bugün tel kırma diye bir iş gördüm süper oda takımları çevrenizde satan veya yapan varmı bende almak istiyorum fakat satmıyorlarmış.

Hayırlı olsun hayatım, gelinlik de çıkacak aradan işte yerimseniben Tacın da çok şık görünüyor ama senin herüf tacı da yapardı bence kızmadı mı sana kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol: göstermedim ki göstersem ya ben bunu yaparım derdi kesin. ama sürpriz olsun dedimyerimseniben

canım keşke benimde annem dikecek olsaydı ne kadar itinayla özenle dikecek seneler sonra sende hatırası kalacak... ahh ne kadar güzell :1hug: tacında çok cciymiş güle güle tak inşallahh :1hug:

evet ablamınkini de annem dikmişti. çok özel oluyo tabii haliylesenağlama teşekkür ederimŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…