Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

inanırmısın sulfat onları imajeden geçirmeye üşeniyorum:))))

:)))) Bana da oluyor bazen. Ama bizde merakla bekliyoruz :1ninca: O zaman sana akşama kadar süre, nasılsa ben de yarım saate kadar doktora gidicem, akşam eklersin. Nasıl bencilim :roflol::roflol::roflol:

kızlar selam.bu gün evdeyim size bakayım dedim..aldıklarınızı iyi günlerde kullanın hepsi pek güzel
hayatım tacın süper..keşke benim annemde gelinliğimi dikebilrseydi..harika bir şey bu..çok şanslısın..yatak odanda şirin göriniii ama yatak başını sevmedim leopar desen mi o.
sulfatcım umarımm sadece alerji çıkar..sinüziti çok çektim...
pıtırcık mj attım sağaaaaaaaa:))
burcuuuu sen nelerden yapinn..

evettt o bendim :) sen benden betermişsin ben geride kaldım bende alıcam
güle güle kullan canım

bu isteme, söz vs. giydiğim terliğim, görücü terliği diye almıştım :), malum Gaziantepte "görücü" gelen çok olur kızlara

:)))) Bana da oluyor bazen. Ama bizde merakla bekliyoruz :1ninca: O zaman sana akşama kadar süre, nasılsa ben de yarım saate kadar doktora gidicem, akşam eklersin. Nasıl bencilim :roflol::roflol::roflol:

tamam bekle ekliyorum gözümün bebişi Şeniz seni kıracağıma kafamı kırarım öğle uykusu öncesi bir kıyak yapayım:roflol::roflol::roflol:

[B]hayatım hayırlı olsun canım aldıkların.eminönü piyasası nasıl ,değdimi acaba gittiğinize,yani para açısından ve aradıklarınızı bulma açısından.artık vakit yaklaşınca incik cincik almışın herşeyi.ay yeni bir yuva kurmak ne kadar meşakkatli..[/B]

tamam bekle ekliyorum gözümün bebişi Şeniz seni kıracağıma kafamı kırarım öğle uykusu öncesi bir kıyak yapayım:roflol::roflol::roflol:

Ayyyyy canım arkadaşım Şeniz Sen de kardeşim gibi her gün uyumasan olmaz demi, dövecem ikinizi de klava:

aynen tatlım ya...
bu arada küllükleri az evvel gördüm çokk orjinaldi.... senindi dimi onlar karıştırmıyorum :uhm:
evet canım, bende çok beğendim, tşkler orjinal şeyler senin işin aslında ama

güle güle kullan cnm

bu isteme, söz vs. giydiğim terliğim, görücü terliği diye almıştım :), malum Gaziantepte "görücü" gelen çok olur kızlara

benim en yakın arkadaşımda gaziantepli kaydirigubbakcemile5
aynen dediğin gibi oluyomuş arada bi antepe gider gelir anlatırdı
bide kuzeni evlenmişti resimlerini gösterdi kız kuyumcu gibiydi sırnaşık şey
sizde altın kemer falan takılıyomuş delikafadulden

GLCNNN canım, küllüklerin çok hoşmuş ben evde sigara içirmicem ama balkona çıkmak isteyene veririm kaydirigubbakcemile3

bir kaç farklı açıdan ekliyorum fotolarını. aslında daha güzeller resmde tam belli etmediler kendilerini idare edin kızlar...

uzun olan orta sehpama garip şekilli olan yemek masama :roflol:mumlarda öyle. konsol için başka sinsi planlarım var :jeyyar:

:) burda evlenme yaşına gelmiş güzel kızı hiç kaçırmazlar,
hemen anneler ablalalar bakmaya gelir,
beğenirlerse damat adayı gelir, kızla oğlan birbirini görür, beğenirlerse bi dışarı çıkarlar,
kahveye yemeğe falan... :) sonrası düğün dernek :)
altın çok takılır doğru ama benim nişanlım memur altın kemerim yok yani

Burcu canım çok hoş hepsi salon mobilyaların kahve tonlarında mıydı? Kahve ve kreme çok yakışır bunlar, teşekkür ederim kırmayıp eklediğin için Şeniz ıyi günlerde kulllan

evet canım Gaziantep, ve görünüşe bakılırsa ikimizde asker yolu bekliyoruz
şafaklarımız da yakın ama benim aşkım 17 mayısta çıkıyo

canım benım yengem anteplı erkek arkadasım anteplı bugun safak 27 antep :)
aşkımda 13 mayısta allah kısmet ederse çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…