Burcu canım çok hoş hepsi salon mobilyaların kahve tonlarında mıydı? Kahve ve kreme çok yakışır bunlar, teşekkür ederim kırmayıp eklediğin için Şeniz İyi günlerde kulllan
sigaraya kesinlikle karsıyım bende hele evimde içilmesine, ama nişanlım içiyo :)GLCNNN canım, küllüklerin çok hoşmuş ben evde sigara içirmicem ama balkona çıkmak isteyene veririm kaydirigubbakcemile3
insan kullanmaya kıyamaz bunu :),içi siyah siyah olur sonraayyyy çok güzelllllllllllllllllllllllllllllllll küllüklerrr bayıldımmm...
beğenmenize sevindim kaydirigubbakcemile5glcnnn ay canım çok sırınler ıı gunlerde kullan
canım beniiim çok teşekküre derim, söylemn bile yeter Şeniz
küllük ilginçmiş. güle güle kullan gülçincim.
benim küllüğüm bile yok daha :çok üzgünüm:
buarada küllüğn tasarımcısı kesin irkek bünyesidir. feminik değilim ama
kadın figurunun sırtında küllük taşımasını çook garipsedim, hoşuma gitmedi.
canım benım yengem anteplı erkek arkadasım anteplı bugun safak 27 antep :)
aşkımda 13 mayısta allah kısmet ederse çıkacak
çok spor mobilyalarım canım yerimseniben krem rengi yani akçaağaç mobilyalarım o yüzden çok iyi canlandıracağını düşündüm. a.s
:) burda evlenme yaşına gelmiş güzel kızı hiç kaçırmazlar,
hemen anneler ablalalar bakmaya gelir,
beğenirlerse damat adayı gelir, kızla oğlan birbirini görür, beğenirlerse bi dışarı çıkarlar,
kahveye yemeğe falan... :) sonrası düğün dernek :)
altın çok takılır doğru ama benim nişanlım memuraltın kemerim yok yani
bu ne güzel tesadüf :) ee gelinimiz sayılırsın o zaman desene :)
canım benım yengem anteplı erkek arkadasım anteplı bugun safak 27 antep :)
aşkımda 13 mayısta allah kısmet ederse çıkacak
Allah kavurtursun nasıl zor oluyo mu son zamanlar
bize daha çoook var ağustosta
Evet çok yakışacağına eminim, ben de ağır mobilyaları sevmiyorum spor olsun istiyorum ama daha bakmadık kaydirigubbakcemile3
sağol tatlım beğenmene sevindim :1hug:burcum yıne yapmıssın yapacagını dedıgın gıbı cılgınsın ıyı gunlerde kullan tatlım
Kızlar ben kaçıyorum doktora gitmem lazım, arsima tatlım sen ekle portmantoyu bakarım ben gelince a.s.
kızlar selam.bu gün evdeyim size bakayım dedim..aldıklarınızı iyi günlerde kullanın hepsi pek güzel
hayatım tacın süper..keşke benim annemde gelinliğimi dikebilrseydi..harika bir şey bu..çok şanslısın..yatak odanda şirin göriniii ama yatak başını sevmedim leopar desen mi o.
sulfatcım umarımm sadece alerji çıkar..sinüziti çok çektim...
pıtırcık mj attım sağaaaaaaaa:))
burcuuuu sen nelerden yapinn..
evettt o bendim :) sen benden betermişsinben geride kaldım bende alıcam
güle güle kullan canım
[B]hayatım hayırlı olsun canım aldıkların.eminönü piyasası nasıl ,değdimi acaba gittiğinize,yani para açısından ve aradıklarınızı bulma açısından.artık vakit yaklaşınca incik cincik almışın herşeyi.ay yeni bir yuva kurmak ne kadar meşakkatli..[/B]
bir kaç farklı açıdan ekliyorum fotolarını. aslında daha güzeller resmde tam belli etmediler kendilerini idare edin kızlar...
uzun olan orta sehpama garip şekilli olan yemek masama :roflol:mumlarda öyle. konsol için başka sinsi planlarım var :jeyyar:
Kızlar ben kaçıyorum doktora gitmem lazım, arsima tatlım sen ekle portmantoyu bakarım ben gelince a.s.
ben sütlaca bayılırım ve hiç düşünmemistim :) tskler böcüüğümGLCNNN cnm aldıklaın cok guzel
güveclerden cok guzel fırın sutlac olur bende alcam evde kullanıyoruz süper
bardakların ayaklı olanı cok şeker
çöp kovası bılem almış la
benım yok bunlarda nolcak evde mı kalcam:ecrin_bebek:
günaydın kızlar
glcn cicilerini güle güle kullan canım hepsi çok güzeller
bktbb canım döktürmüssün valla basit bi örnek falan deme hiç ben onu bile beceremiyorumsenağlama
ellerine sağlık canım
hadiiiiiiiiiiiiiii gülçin göster tabi sorman bile hata canıııım
bir kaç farklı açıdan ekliyorum fotolarını. aslında daha güzeller resmde tam belli etmediler kendilerini idare edin kızlar...
uzun olan orta sehpama garip şekilli olan yemek masama :roflol:mumlarda öyle. konsol için başka sinsi planlarım var :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?