Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Burcu canım çok hoş hepsi salon mobilyaların kahve tonlarında mıydı? Kahve ve kreme çok yakışır bunlar, teşekkür ederim kırmayıp eklediğin için Şeniz İyi günlerde kulllan

çok spor mobilyalarım canım yerimseniben krem rengi yani akçaağaç mobilyalarım o yüzden çok iyi canlandıracağını düşündüm. a.s

GLCNNN canım, küllüklerin çok hoşmuş ben evde sigara içirmicem ama balkona çıkmak isteyene veririm kaydirigubbakcemile3
sigaraya kesinlikle karsıyım bende hele evimde içilmesine, ama nişanlım içiyo :)
balkona gider bi zahmet

ayyyy çok güzelllllllllllllllllllllllllllllllll küllüklerrr bayıldımmm...
insan kullanmaya kıyamaz bunu :),içi siyah siyah olur sonra

glcnnn ay canım çok sırınler ıı gunlerde kullan
beğenmenize sevindim kaydirigubbakcemile5

bu açıdan hiç bakmadım ama bu tarz bi yaklaşım benim de hoşuma gitmez, kızz ne detaycısın sen :)

çok spor mobilyalarım canım yerimseniben krem rengi yani akçaağaç mobilyalarım o yüzden çok iyi canlandıracağını düşündüm. a.s

Evet çok yakışacağına eminim, ben de ağır mobilyaları sevmiyorum spor olsun istiyorum ama daha bakmadık kaydirigubbakcemile3

burcum yıne yapmıssın yapacagını dedıgın gıbı cılgınsın ıyı gunlerde kullan tatlım

çok haklısın canım kuzenide aynen bu şekilde evlenmişti
ark. diyodu ki ben şimdi antepte olsam beni çoooktan evermişlerdi hihoyyyt
düğüne gittiği zaman bile görücüsü çıkmış sengözlerimebaksanab

Kızlar ben kaçıyorum doktora gitmem lazım, arsima tatlım sen ekle portmantoyu bakarım ben gelince a.s.

Evet çok yakışacağına eminim, ben de ağır mobilyaları sevmiyorum spor olsun istiyorum ama daha bakmadık kaydirigubbakcemile3

hepsi olur merak etme canikom Şeniz
burcum yıne yapmıssın yapacagını dedıgın gıbı cılgınsın ıyı gunlerde kullan tatlım
sağol tatlım beğenmene sevindim :1hug:

Kızlar ben kaçıyorum doktora gitmem lazım, arsima tatlım sen ekle portmantoyu bakarım ben gelince a.s.

hadi geçmiş olsun şimdden canımcımm :1hug:a.s.

sağol canım. ben de beğenmedim yatak başını ama istersen değişebiliyor. gerçi biz bu takımı alamıyoruz, paramız yok daha uygun bişi alcaz:çok üzgünüm:

evettt o bendim :) sen benden betermişsin ben geride kaldım bende alıcam
güle güle kullan canım

ay ben daha saçma sapan şeyleri de aldım da artık utanıyorum annem manyak mısın diyo:roflol:

bu isteme, söz vs. giydiğim terliğim, görücü terliği diye almıştım :), malum Gaziantepte "görücü" gelen çok olur kızlara

valla beni bi kere istemeye geldiler onda da kaçırmadım zati:roflol::roflol::roflol::roflol:

hepsi 450 tuttu canım. bi de mutfak perdelik kumaşı da var ama onun resmi yok. yatak örtüsü 200 TL. tacım 40 TL. gerisini hatırlamıyorum

güle güle kullan burcucumŞeniz sen yine benim elbise yorumumu görmedin dimi:mymeka:

sulfatcım geçmiş olsun inşallah temiz çıkar:teselli:

ben sütlaca bayılırım ve hiç düşünmemistim :) tskler böcüüğüm

hadiiiiiiiiiiiiiii gülçin göster tabi sorman bile hata canıııım

site çalışmıyo kii ekleyemiyorumdelikafadulden

bu ayakkabılarım nikah günü giyeceğim siyah saten bi elbiseyle,
eğer image çalışırsa elbisenini resmini de eklerim şimdi

çok zevklisin valla sekerim, evini çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…