Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

elbisem ve ayakkabım bu ,bi de siyah tüllü şapka istiyorum, yada siyah tül veya gül olan şık bi topuz üzerine yandan takacak bi toka,

elbisem ve ayakkabım bu ,bi de siyah tüllü şapka istiyorum, yada siyah tül veya gül olan şık bi topuz üzerine yandan takacak bi toka,

GULCINN cnm cok guzeller ama neden sıyahlar keske krem falan olsaydı karalar bağlamasaydın ama modellerı cok süper

BURCU cnm cok orjın onlar keske marmarıse gelın gtcene bızım bu tarafa gelseydın sen bıkarsan onlardan ben alırdım:roflol: gule gule kullan cnm

HAYATIM ıncık cıncık boncuklarını ı gunlerde kulan masalah hersey tmm sende bıde kac tane kırlı sepetın var nan :roflol: bende alısverıs yapmak ıstıyom

ana bendemi oraya alsam :)
karolarıda portmantoya :roflol:

ay çok pahalıya gelir bana o zaman

sağol kuzum :)

Tamam canım sen çizdiysen güzeldir, bekliyorum kaydirigubbakcemile3

az sora gelecek çzimlerimin bazıları

bi arkadaş demiştiki bana kalsa çamaşır deterjanımı bile alcam. Alın işte bulaşık deterjanım ucuza bulmuşken kaptım. üstündeki rakamlara bakmayın. fiyatı 16.90 -tatlicadiarzu-

hpsini iyi günlerde kullan
en çokta deterjanı :roflol:

bacılar bana TCHIBO netten nerden alıyosunuz diyiverin bi yaw bulamadım ben:uhm:

o ismi yaz googleye ilk sayfa
yada normal dıtdıtdıt yaz sonra ismi yaz devamınıda getir acılır sayfası

işte benim beğendiğim ve alamayacağımız yatak odası Doğtaş'ın Snow modelisenağlama

görmemiştim bunu
ne kadarmış hayatım
eğer pahalıysa başka yere uyguna yaptırabilirsin

üşendiğin kadar var bebişim malum image çalışmıyo, sinir etti beni sabahtan beri
iki resim ekliycez şurda
gamyoncuiremsu

benideeeeeeee kötükedihüso

bir kaç farklı açıdan ekliyorum fotolarını. aslında daha güzeller resmde tam belli etmediler kendilerini idare edin kızlar...

çok orjinal
nereden aldın sorması ayıp

bu ayakkabılarım nikah günü giyeceğim siyah saten bi elbiseyle,
eğer image çalışırsa elbisenini resmini de eklerim şimdi

sana yakışacağından eminim
ama bi sorun var neden siyah :uhm:

Slm kızlarr hihoyyyt
GLCNNN bktbb Arsima Hayatım Burcişş güle güle kullanın kızlarrr hihoyyyt

sağol kuzu

ARSİMA çizdiğin portmantoyu eklermisin bana da fikir olsun ben de tasarlamaya çalışıyorum da:)

eklicem az sora
giyinme dolabımıda eklerim
belki fikir olur

Tüm cicilere baktım herkesin ki çok güzel kızlar güle güle kullanın hepsini.....alıntı yapmak aklıma gelmedi nedense bugün

Çok şıkmış elbisen ve ayakkabıların gülçin

GULCINN cnm cok guzeller ama neden sıyahlar keske krem falan olsaydı karalar bağlamasaydın ama modellerı cok süper

aslında bende senin gibi düsünüyordum canım,
aynı tarz krem istiyordum, ama öce elbiseyi aldım tesadüf, sonra ayakkabıları
baktım istediğim tarz aynı, aynılarını kremini niye alıym boşuna evlilik arefesinde o kadar masraf varken dedim ve siyaha karar verdim :) düğünde beyaz giyeceğim nasılsa,
bu aile arası sade bi tören olacak 5-10 kişi ancak

Arsima amma teknik çalışıyosun arkadaşım yaa ben anlamam böyle 2 çizik atıp verioruz marangoza tabi senin mesleğin olunca düzgün oluyo böylee arada fark var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…