bugun böcügün sesı çıkmıyooo
çok yoğundum cnm bıde bı olay yaşadım onun şoku va hala:1shok:
tam bırını sevdım derken evlı çıktı
Yaa bu kelebekli ayna tam benim aradığım boyutlardaymış. Ebeveyn banyosuna lavabonun üstüne ayna bakyordum ama bir türlü istediğim ebatlarda bulamıyordum. Max olabilecek ebat 50*50 idi, bu kelebek ayna 40*40 mış, hemen almalıyım hihoyyyt
şimdi arsimacım kaydirigubbakcemile3 demek istedigim yaptıracagın ayakkabılık tarzı dolabın üzerine tek kelebek ayna koymaktansa maçalı olan ayna grubunu koy o daha hoş olur bencee ama kelebeklide olurr ama istersen benimkisi gibi de boya ayna alıp duvara monte edebilirsin öle bir boşluğun varsaaumarım bu sefer anlatabilmişimdir kaydirigubbakcemile5
Tamam canım sen çizdiysen güzeldir, bekliyorum kaydirigubbakcemile3
bi arkadaş demiştiki bana kalsa çamaşır deterjanımı bile alcam. Alın işte bulaşık deterjanım ucuza bulmuşken kaptım. üstündeki rakamlara bakmayın. fiyatı 16.90 -tatlicadiarzu-
bacılar bana TCHIBO netten nerden alıyosunuz diyiverin bi yaw bulamadım ben:uhm:
işte benim beğendiğim ve alamayacağımız yatak odası Doğtaş'ın Snow modelisenağlama
üşendiğin kadar var bebişim malum image çalışmıyo, sinir etti beni sabahtan beri
iki resim ekliycez şurdagamyoncuiremsu
bir kaç farklı açıdan ekliyorum fotolarını. aslında daha güzeller resmde tam belli etmediler kendilerini idare edin kızlar...
bu ayakkabılarım nikah günü giyeceğim siyah saten bi elbiseyle,
eğer image çalışırsa elbisenini resmini de eklerim şimdi
Slm kızlarr hihoyyyt
GLCNNN bktbb Arsima Hayatım Burcişş güle güle kullanın kızlarrr hihoyyyt
ARSİMA çizdiğin portmantoyu eklermisin bana da fikir olsun ben de tasarlamaya çalışıyorum da:)
Çok şıkmış elbisen ve ayakkabıların gülçin
GULCINN cnm cok guzeller ama neden sıyahlarkeske krem falan olsaydı karalar bağlamasaydın ama modellerı cok süper
ouff çok kötü kader be güzelim umarım başka biri çıkar karşına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?