Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ınş ama ıyıkı yol yakından gordum bıldım tanıdım allahım cok şükür

yani demi herşeyde hayır var ya bilmeden sen tam gaz sevme modunda olsaydın Allah yüzüne bakmış cnm bence senin kısmetin halen kabuğunda henüz çıkmadı biraz zaman geçince çatlayacak ve sende görcen cnm kaydirigubbakcemile3

Arsima amma teknik çalışıyosun arkadaşım yaa ben anlamam böyle 2 çizik atıp verioruz marangoza tabi senin mesleğin olunca düzgün oluyo böylee arada fark var....

benm işim bu nişanlımda önceden mobilyacı olduğu için
en ince detayları bile çizdik sen dosyamı görsen :roflol:

GÜLÇİNN güle güle giy elbiseni ve ayakkabılarını ama neden siyah aldın nikah için :uhm:

güle güle giy canımŞeniz

Slm kızlarr hihoyyyt
GLCNNN bktbb Arsima Hayatım Burcişş güle güle kullanın kızlarrr hihoyyyt

Çok şıkmış elbisen ve ayakkabıların gülçin

sevgiler, saygılar sonsuz teşekkürlerrrrrrrrrrrrr :):teytey:

1 tane kaç tane olcak nen:mymeka: adam evli mi çıktı? peki çıkıyomuydunuz?

hpsini iyi günlerde kullan
en çokta deterjanı :roflol:

görmemiştim bunu
ne kadarmış hayatım
eğer pahalıysa başka yere uyguna yaptırabilirsin

canım peşin 3000 TL. çok değil ama şuan için bize çok:çok üzgünüm:

benm işim bu nişanlımda önceden mobilyacı olduğu için
en ince detayları bile çizdik sen dosyamı görsen :roflol:

arsi bana en 2.50 boy 2.50 derinlik 60 sürgülü bi dolap iç dizaynı çizseneŞeniz

burcu aldıkların çok güzel mobilyalarını hatırlıyorum çok güzel uyacak nerden buluyosun kız bunları:) güle güle kullan

gülçin elbisen benim sözde giydiğim elbiseye çok benziyor çok şık durmuştu nişan kıyafetim çok içime sinmemeişti ama sözdeki kıyafetim çok asil durmuştu hiç tereddüt etme çok güzel canım.

Kızlar ütü almayanınız var mı ben arçeklik alıcam arstil ütü masası hediye 175 Tl özellikleride çok iyi.Nasıl sizce

annem hemen hemen her marka ütü kullanan insandır (işinden ötürü)
en memnun kalmadığı arçelik

phılıps ve bekoyu seviyor

OVEG arcelık alma braun yada phılıps al cnm

hayatım hayr nan ne cıkması 3.gun öğrendım elını bılem tutmadım ama tokalaşırken yanaktn öptu aksama camasr suyuyla yıkıycam

kızlar ben bugün arçelikti sanırım servisle önünden geçerken gördüm. 3 al 1 öde yazıyodu haberiniz olsun

ben ocak fırın davlumbaz alacağım

ya benim beyazlar 2007 ağustosta alındı
malum şimdide çok indirim fln var
ben ocakları almaya gidince hacı desem şu indirime göre hesapla eşyaları ona göre bunların ücretini düş kalanıda bendn sana bahşiş desem nolur :roflol:

Ayyy içim şişti sabahtan beri ders çalışıom zatenn gidiyim devam ediim biraz daha yeter bu kadar ara, güzel ciciler ekleyinnnnnnnnnnn

arsima bu karo maça nerde var kuzum?
duvarsticker die yaz google'a envai çeşit çıkar karşınakaydirigubbakcemile5
pizza, yufka vs. kesici, sapı mor kaydirigubbakcemile3
servis maşalarım
tabaklı süzgecim
güle güle kullan hepsini hayatım herşeyini düşünmüşün valla en ince ayrıntısına kadar a.s.
kızlar annem dün gelinlik kumaşımı aldı yakında başlayacak dikimine:dance:
ve bu da gelin tacım. hiç tac sevmezken çok beğendim bunu inşallah siz de beğenirsiniz

bende taç takıcam düğünümde inş. bukle bukle yaptırcam saçlarımı bayılıyorum taca prenses gibi oluyor insan sana da çok yakışacak eminim güle güle takarsın inş. canıma.s.
kızlar mehaba.ismek sergisine gittim bugün tel kırma diye bir iş gördüm süper oda takımları çevrenizde satan veya yapan varmı bende almak istiyorum fakat satmıyorlarmış.
canım annem benim çeyizimede 2 yıl önce almıştı aynı zamanda kendi salonuna da almıştı rezalet bişi zamanla telleri dökülüyor kesinlikle tavsiye etmiyorum annemin konsolunu silmiyorum resmen süpürüyorum her yere dökülüyor-tatlicadiarzu- ve benim çeyizimdekini annem yengeme doğum hediyesi veriverdihihoyyyt bende kurtulmuş oldum onun yerine boncuklu aldım ben :1hug:

elbisende ayakkabılarında çok şık hepsini almışın valla GLCN düğün ne zaman senin????
tam bırını sevdım derken evlı çıktı
aman allahımmm böcüük aman iyi sevdim derken demişin sevmişken değil yani demek ondan telefonlarını kapatıyormuş akşamları evli erkekler bekarlardan tehlikeli valla ucuz atlamışın valla tatlım ne diyim Geçmiş olsun

Kızlar morelimi bozdunuz valla arçelik iyi değil mi diyorsunuz şimdi halbuki bizim bütün beyaz eşyalarımız arçeliktir evde yine dediklerinizi dikkate alıcam ama böcük braun falan çok pahalı değilmi bunun fiyatı çok cazip geldi altı titanyummuş.Ayrıca verdikleri ütü masası arstil 85 milyon.Bu onu hediye veriyor.Nebilim cazip geldi annem elektrik süpürgesinide arçelik alıcak 2000 W.

catal bıcak takımımcokacimcoook , kahvaltı takımım ve yemek takımım sırnaşık şey

Eklentiler

• $karaca108.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 34
  • $karaca2.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 30
  • $544_normal.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 28
tam bırını sevdım derken evlı çıktı

:1shok:birini sevdin evlimi çıktı

gülçincim elbiseni ayakkbını terliğini çoooooooookkk beğendim..

arsima kız nasıl çizmişin onları ölee yazıları okumadan ilk fotoya baktım bu koltuk heraldde falan diyodum kendi kendime bi baktım üstte portmanto yazıyo rezaletim yaniii..süper çizmişin

burcuş yine almışın bacım en şıkından bişiler zevkli gacııı

hayatım beğendiğin yatak odası gzlmiş gerçekden ama alamadım diye üzülme hayatım her zaman her istedğimiz omluyo:teselli:

sağolun şekerlerrr Şeniz

Hayatım canım gördüm elbise yorumunu çok tropikal demişsin. ama öyle çok şeyden alıntı yapmıştın ki üşendim alıpta kendime yazılan yorumu çıkartmaya:roflol:

Arsimam canım burda porland mağazası getirmişti. ama porlandla alakası falan yok yan. izmire gittiğinde adam orda görmüş çok beğenmiş ve perakende almış öyle dedi. ehh banaymış kısmeti... a.s bu arada çizimlernden bir şey anlamadım uykudanda kalkmışım kafam basmadı :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…