- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ınş ama ıyıkı yol yakından gordum bıldım tanıdım allahım cok şükür
Arsima amma teknik çalışıyosun arkadaşım yaa ben anlamam böyle 2 çizik atıp verioruz marangoza tabi senin mesleğin olunca düzgün oluyo böylee arada fark var....
GÜLÇİNN güle güle giy elbiseni ve ayakkabılarını ama neden siyah aldın nikah için :uhm:
güle güle giy canımŞeniz
Slm kızlarr hihoyyyt
GLCNNN bktbb Arsima Hayatım Burcişş güle güle kullanın kızlarrr hihoyyyt
Çok şıkmış elbisen ve ayakkabıların gülçin
benm işim bu nişanlımda önceden mobilyacı olduğu için
en ince detayları bile çizdik sen dosyamı görsen :roflol:
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş olayı haaa :roflol::roflol:
BURCU cnm cok orjın onlar keske marmarıse gelın gtcene bızım bu tarafa gelseydın sen bıkarsan onlardan ben alırdım:roflol: gule gule kullan cnm
HAYATIM ıncık cıncık boncuklarını ı gunlerde kulan masalah hersey tmm sende bıde kac tane kırlı sepetın var nan :roflol: bende alısverıs yapmak ıstıyom
hpsini iyi günlerde kullan
en çokta deterjanı :roflol:
görmemiştim bunu
ne kadarmış hayatım
eğer pahalıysa başka yere uyguna yaptırabilirsin
benm işim bu nişanlımda önceden mobilyacı olduğu için
en ince detayları bile çizdik sen dosyamı görsen :roflol:
kızlar ben bugün arçelikti sanırım servisle önünden geçerken gördüm. 3 al 1 öde yazıyodu haberiniz olsun
duvarsticker die yaz google'a envai çeşit çıkar karşınakaydirigubbakcemile5arsima bu karo maça nerde var kuzum?
kızlar geçen gün Eminönü'ne alışverişe gitmiştik ya. İşte onların fotoları ancak koyabiliyorum.
bu salata bıçağım
çaykaşığı sapında kalp motifleri var
şeker maşam
günlük çay tabağım
havanım
pizza, yufka vs. kesici, sapı mor kaydirigubbakcemile3
servis maşalarım
tabaklı süzgecim
güle güle kullan hepsini hayatım herşeyini düşünmüşün valla en ince ayrıntısına kadarbi arkadaş demiştiki bana kalsa çamaşır deterjanımı bile alcam. Alın işte bulaşık deterjanım ucuza bulmuşken kaptım. üstündeki rakamlara bakmayın. fiyatı 16.90 -tatlicadiarzu-
dikiş kutum
balkon perdelerim
kirli sepetim. ama benimkinin bezi kahverengi üstündeki yazı sarı
en nihayetinde alabildiğim yatak örtüm
bende taç takıcam düğünümde inş. bukle bukle yaptırcam saçlarımı bayılıyorum taca prenses gibi oluyor insan sana da çok yakışacak eminim güle güle takarsın inş. canım
canım annem benim çeyizimede 2 yıl önce almıştı aynı zamanda kendi salonuna da almıştı rezalet bişi zamanla telleri dökülüyor kesinlikle tavsiye etmiyorum annemin konsolunu silmiyorum resmen süpürüyorum her yere dökülüyor-tatlicadiarzu- ve benim çeyizimdekini annem yengeme doğum hediyesi veriverdihihoyyyt bende kurtulmuş oldum onun yerine boncuklu aldım ben :1hug:kızlar mehaba.ismek sergisine gittim bugün tel kırma diye bir iş gördüm süper oda takımları çevrenizde satan veya yapan varmı bende almak istiyorum fakat satmıyorlarmış.
aman allahımmm böcüük aman iyi sevdim derken demişin sevmişken değil yani demek ondan telefonlarını kapatıyormuş akşamları evli erkekler bekarlardan tehlikeli valla ucuz atlamışın valla tatlım ne diyim Geçmiş olsuntam bırını sevdım derken evlı çıktı
tam bırını sevdım derken evlı çıktı
catal bıcak takımımcokacimcoook , kahvaltı takımım ve yemek takımım sırnaşık şey
BURCU cnm cok orjın onlar keske marmarıse gelın gtcene bızım bu tarafa gelseydın sen bıkarsan onlardan ben alırdım:roflol: gule gule kullan cnm
HAYATIM ıncık cıncık boncuklarını ı gunlerde kulan masalah hersey tmm sende bıde kac tane kırlı sepetın var nan :roflol: bende alısverıs yapmak ıstıyom
burcu aldıkların çok güzel mobilyalarını hatırlıyorum çok güzel uyacak nerden buluyosun kız bunları:) güle güle kullan
gülçin elbisen benim sözde giydiğim elbiseye çok benziyor çok şık durmuştu nişan kıyafetim çok içime sinmemeişti ama sözdeki kıyafetim çok asil durmuştu hiç tereddüt etme çok güzel canım.
Kızlar ütü almayanınız var mı ben arçeklik alıcam arstil ütü masası hediye 175 Tl özellikleride çok iyi.Nasıl sizce
:1shok:birini sevdin evlimi çıktı
gülçincim elbiseni ayakkbını terliğini çoooooooookkk beğendim..
arsima kız nasıl çizmişin onları ölee yazıları okumadan ilk fotoya baktım bu koltuk heraldde falan diyodum kendi kendime bi baktım üstte portmanto yazıyo rezaletim yaniii..süper çizmişin
burcuş yine almışın bacım en şıkından bişiler zevkli gacııı
hayatım beğendiğin yatak odası gzlmiş gerçekden ama alamadım diye üzülme hayatım her zaman her istedğimiz omluyo:teselli:
catal bıcak takımımcokacimcoook , kahvaltı takımım ve yemek takımım sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?