Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

her yıl ütü alırsan tefalle aynı paraya denk gelır bılmış ol
hem benım ablam aldı 150 tl aylardır kullanıo süper kaydirigubbakcemile5 bence ucuz dıe alma kullanıslı olması onemlı tatlım

lhnzdly canım iyi günlerde kullan hepsi çok güzel özellikle kahvaltı takımını çok beğendim cicim

hanzade galıba adın bu nıckını yazamadımda
gule gule kullan cnm

tobı he ya evlı cıktı aman cokta muhım deıl

lhnzdly canım iyi günlerde kullan hepsi çok güzel özellikle kahvaltı takımını çok beğendim cicim

saoll canımm bende renklerınıı cok begendım renk renk canlı geldıı kare ıstemıstım ama bunu gorunce ıcımı actıı tekrar tesekkur ederım guzelımma.s.

benimde hoşuma gitti ne biliym bi de siyah yakısır bana :) hem düğünde beyaz giyicem nasılsa diye içim rahat

tamam böcük dikkate alıcam ama bunu satan kadın kullanıyormuş çok memenunum çok güzel demiş.Bakalım biraz araştırayım bakalım

niye kız okuyo falanmı daha ondanmı kaç yaşında

25 yasında cnm okumuyooo ve ustune aılelerımızz bılıoo evlılıkten cekınıoo ama en azından bı nısan olsun dıorum onada yok dıoo ama ben okuyorumm dıp not gecıyım mayısta bıtıyooo okulum ama konusmalarıı 5 sene daha var dıyor acaba bı suprız yaparmı dıe dusunuyorumm:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…