güle güle kullan güzelim
Kızlar morelimi bozdunuz vallaarçelik iyi değil mi diyorsunuz şimdi halbuki bizim bütün beyaz eşyalarımız arçeliktir evde yine dediklerinizi dikkate alıcam ama böcük braun falan çok pahalı değilmi bunun fiyatı çok cazip geldi altı titanyummuş.Ayrıca verdikleri ütü masası arstil 85 milyon.Bu onu hediye veriyor.Nebilim cazip geldi annem elektrik süpürgesinide arçelik alıcak 2000 W.
gülllleeeeee güleeeeeeee kullannn kocişinleee
duvarsticker die yaz google'a envai çeşit çıkar karşınakaydirigubbakcemile5
güle güle kullan hepsini hayatım herşeyini düşünmüşün valla en ince ayrıntısına kadara.s.
bende taç takıcam düğünümde inş. bukle bukle yaptırcam saçlarımı bayılıyorum taca prenses gibi oluyor insan sana da çok yakışacak eminim güle güle takarsın inş. canıma.s.
canım annem benim çeyizimede 2 yıl önce almıştı aynı zamanda kendi salonuna da almıştı rezalet bişi zamanla telleri dökülüyor kesinlikle tavsiye etmiyorum annemin konsolunu silmiyorum resmen süpürüyorum her yere dökülüyor-tatlicadiarzu- ve benim çeyizimdekini annem yengeme doğum hediyesi veriverdihihoyyyt bende kurtulmuş oldum onun yerine boncuklu aldım ben :1hug:
elbisende ayakkabılarında çok şık hepsini almışın valla GLCN düğün ne zaman senin????
5 Temmuz canım
saoll cnmcm inş alırsaa kocişim olursa kullancam daa bekliyorumm işteekaydirigubbakcemile3
meraba kızlar dün nikah günü aldık 30 nisan perşembe saat 13:00'de nikahım var hihoyyyt
lhnzdly canım iyi günlerde kullan hepsi çok güzel özellikle kahvaltı takımını çok beğendim cicim
:1shok:birini sevdin evlimi çıktı
gülçincim elbiseni ayakkbını terliğini çoooooooookkk beğendim..
beğendiğin için çok mutlu oldumsositososito
arsima kız nasıl çizmişin onları ölee yazıları okumadan ilk fotoya baktım bu koltuk heraldde falan diyodum kendi kendime bi baktım üstte portmanto yazıyo rezaletim yaniii..süper çizmişin
burcuş yine almışın bacım en şıkından bişiler zevkli gacııı
hayatım beğendiğin yatak odası gzlmiş gerçekden ama alamadım diye üzülme hayatım her zaman her istedğimiz omluyo:teselli:
burcu aldıkların çok güzel mobilyalarını hatırlıyorum çok güzel uyacak nerden buluyosun kız bunları:) güle güle kullan
gülçin elbisen benim sözde giydiğim elbiseye çok benziyor çok şık durmuştu nişan kıyafetim çok içime sinmemeişti ama sözdeki kıyafetim çok asil durmuştu hiç tereddüt etme çok güzel canım.
meraba kızlar dün nikah günü aldık 30 nisan perşembe saat 13:00'de nikahım var hihoyyyt
evet sırasını saldılarrr bızede benımkı pek anlamıyoo amacok kızıorum ona
niye kız okuyo falanmı daha ondanmı kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?