Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canlarım o zaman soyleyın baska ne alabılırım kayınwaldeme gecen anneeeeeeeler gununde caycı aldım

Ben geçen anneler gününde.Kendi anneme klozet takımı aldım kurtcuk gibi olanlardan çok beğenmişti.Hep onu kullanıyoruz şimdi.
Kayınvalideme arrowdan yazlık ayakkabı almıştım.Bütün yaz aldığım ayakkabıları kullandı çok beğenmişti.
Fikir olur belki yerimseniben

Benim kayınvalidemle ilk anneler günüm ne alcam bilmiyorum ya kendisini çok severim de. Bence de beta gelinler günü olsun :lepi: Tüm tanıdıklar bana şey yani çeyizime hediye alsın kaydirigubbakcemile3

Benim kayınvalidemle ilk anneler günüm ne alcam bilmiyorum ya kendisini çok severim de. Bence de beta gelinler günü olsun :lepi: Tüm tanıdıklar bana şey yani çeyizime hediye alsın kaydirigubbakcemile3

Ne güzel olur dimi eksiklerimizi yazsak onlarda istediğimiz hediyeleri alsalar kaydirigubbakcemile3
İlk anneler gününse biraz daha özentili olman lazım o zaman :uhm: Ben genelde ihtiyaçları olan şeyler almak istiyorum hem ihtiyaçlarını görsünler hemde beni hatırlasınlar mantığıyla düşünüyorumm

Ben kaçayım kızlar, malum bugün doktor yüzünden erkencikten kalktım. ıyi geceler hepinize Şeniz

Ben kaçayım kızlar, malum bugün doktor yüzünden erkencikten kalktım. İyi geceler hepinize Şeniz
iyi gecelerr canımm tatlı tatlıı rüyalarr Şeniz :a015:

ben anneler gününde öpücem ikisinide en güzel şekilde kaydirigubbakcemile3
kusuruma bakmıcaklar bu sene

Buket alemsinn walla kaydirigubbakcemile3 Ama iyi fikirrr :jeyyar:

Vala öyle bir dönemdeyiz ki en güzeli buketcim kaydirigubbakcemile5

Uğur BÖcüğüCOLOR="Red"]lepi[/COLOR] demliğin çook güzel olmuş.Arkadaşının ellerine sağlık, çok güzel..
[/QUOTE]

saol canımkaydirigubbakcemile5

1 milyoncularda paşabahçe bardakta satılıyor yani marka ürünlerde var ve ucuz olabiliyor buna dikkat ederek alırsan sorun olmaz ama özellikle çin malı renkli ccamlara dikkat et o boyalar zarralı olabilirsengözlerimebaksanab

Günaydın kızlar

günaydın canımmirmirmirmir

Anneler günü 17 mayısmı hani mayısın 2.haftası deniyo ya

Son düzenleme:
günaydın kızlar
esmy gelmiş dün hayırlı olsun canım ömür boyu mutluluklara.s.
hayatçım evin çok güzel olmuş sağlıklı,mutlu günlerde oturun inşallah kocişinle
camelt canım cicilerin çok güzel iyi günlerde kullan hepsini
sulfat geçmiş olsun canım
unuttuğum varsada kusura bakmayın kızlar herkes aldıklarını güle güle kullansın

günaydın kısçelerrrrrrrr

yüzsüzlük yapıp yemek takımın modelinden bitane istesem miacepkaydirigubbakcemile3

rüyamda seni gördüm
yemek takımının modelindende yaptırmıştın :roflol:

ya kocca takımı nası götüreyim yaaa kafalarında kırsam bikaç parça yenisini verirler mi acaba

canım ben aldığımda araba yoktu bizde kargoyla göndereceklerdi
iki üç gün sonra kargo geldi
işte ben hepsini actım baktım çizikler var
hemen aradım dedim böle böle istemiyim ben bunu
dedi gelin yenisini verelim ama ben bunu getiremem dedim tamam kalsındediler
tükana gittim benim modelden teşhirde vardı onu istemedim
başka model beğendim
yine kargoya verdiler gelen kargoya çizik yemek takımını verdim
böylece hallettim kaydirigubbakcemile5

arsima ne güzel şeyler almışsın

onları almadım kuzu
güzeller diye sizinle paylaştım

sağol cnm pazardan 10 liraya aldım :teytey:

tüm aldıklarını iyi günlerde kullan

Bakan maşallah desin :1hug:

pü pü pü pü pü maşallah

elemtere fiş kem gözlere şiş

ha bide unutmadan :) hani yemekteyizde birinin yemek takımı vardıya papatya tabakları vardı, öyle birşey gören oldumu hiç :uhm:

bundanmı şeker

Anneler günü 17 mayısmı hani mayısın 2.haftası deniyo ya

10 mayıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…