canlarım o zaman soyleyın baska ne alabılırım kayınwaldeme gecen anneeeeeeeler gununde caycı aldım
Benim kayınvalidemle ilk anneler günüm ne alcam bilmiyorum ya kendisini çok severim de. Bence de beta gelinler günü olsun :lepi: Tüm tanıdıklar bana şey yani çeyizime hediye alsın kaydirigubbakcemile3
iyi gecelerr canımm tatlı tatlıı rüyalarr Şeniz :a015:Ben kaçayım kızlar, malum bugün doktor yüzünden erkencikten kalktım. İyi geceler hepinize Şeniz
ben anneler gününde öpücem ikisinide en güzel şekilde kaydirigubbakcemile3
kusuruma bakmıcaklar bu sene
iyi gecelerr canımm tatlı tatlıı rüyalarr Şeniz :a015:
Buket alemsinn walla kaydirigubbakcemile3 Ama iyi fikirrr :jeyyar:
Vala öyle bir dönemdeyiz ki en güzeli buketcim kaydirigubbakcemile5
fikrim geldi :lepi:
çeyizimden bardak mardak bişilerde ayarlayabilirimm :roflol::roflol:
lhnzdly karaca takımlar çok şık
tobicim sen de ben evleniyorum bir hafta kaldı, ayy koltuk takımım ne renk olsuun diye yazacaksın mutlaka. ben bilem yazıcam :)
glcnnn ayakkabıların çok şık. o terliklerden almak için antepe mi gidicez şimdi benneyaptımki
tşk ederimbilmem orada da vardır belki markasını bakar söylerim eğer istersen
hayatım aldıklarını güle güle kullan. tacın çok şık
eccu o askılardan ben de istiyorummm
arsima ne güzel şeyler almışsın
sinay tepsilerine bittim özellikle çiçekli olana
unuttuklarım varsa affola kaydirigubbakcemile3
Çok şık bir elbise canım
cnmm tşk ederim,umarım mutlu birgünde giymek nasip olur
bir kaç farklı açıdan ekliyorum fotolarını. aslında daha güzeller resmde tam belli etmediler kendilerini idare edin kızlar...
Burcum çok beğendim bunları otantik kızılderili havası var wafffffff
Süper bir nümeroooo
evet aynen katılıyorum canım Arsimaya bencede çok üstüne gitme hatta o sana evlilik sözü ettiğinde ağırdan sat kendini ben benimkine çok naz yaptım valla hatta ekim ayında yapıoduk düğünü ne acelem var istemem ben kış düğünü falan dedim-tatlicadiarzu- o zorladı neyse ki ikna ettim yazın olcak hala da o koşar herşeye şimdide evi ne yapcaz diyip duruyo hiç sallamıyom valla o uğraşsın o beni alacak ben onu değil yaa:dilcikar:
sinaycım ne kadar haklısın, bende artık yok evi napıcaz yok mobilyaları napıcaz diye telaşlanmıyorum biraz da o düşsün derdine dimi ama tek basıma mı evleniyorum sanki :)
bu arada bişi dicem, hani şu 1 milyoncular falan varya çin malları satıyolar, ucuz ucuz :) orda cam kaseler falan var, onlarında sağlıksız olması mümkünmü? yani böyle paşabahçede falan çok pahalı iken oralardaçok çok ucuza satılıyo, yani sadece isim farkımı var yoksa çin malı diyip camlaradamı dikkat etmek gerekir sizce?
Günaydın kızlar
günaydın herkesee
Anneler günü mayısın 2.pazar günü cnm
yüzsüzlük yapıp yemek takımın modelinden bitane istesem miacepkaydirigubbakcemile3
ya kocca takımı nası götüreyim yaaa kafalarında kırsam bikaç parça yenisini verirler mi acaba
arsima ne güzel şeyler almışsın
sağol cnm pazardan 10 liraya aldım :teytey:
Bakan maşallah desin :1hug:
ha bide unutmadan :) hani yemekteyizde birinin yemek takımı vardıya papatya tabakları vardı, öyle birşey gören oldumu hiç :uhm:
Anneler günü 17 mayısmı hani mayısın 2.haftası deniyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?