- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Günnnaaayyyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzeller
güle güle kullan cnm cok şirin
merhaba kızlar bu terliği nişanlım almıştı :)
dun sanırsam sana yazmayı unuttum hep sızın yuzunden koca cızıp durmuşsunuz sankı ısteyen varda:dilcikar:Hoşgeldin hemşom :1hug: Yaw sen bizim doktorları bilmiyon mu, pek bişey demiyolar lafı cımbızla sen alıyosunklava: Başım da çok ağrıyordu diye alerjin sinüzite çevirmiş olabilir dedi, röntgen çektiler. Öğleden sonra tekrar gittim röntgen sonucunu gösterdim. Sinüzit yokmuş sadece alerji dedi ama kağıda da tuhaf bişeyler yazdı kızlara yazdım, neydi :uhm: frontal sinüs havalanması azalmıştır gibi bişeydi :roflol:ama önemli bişey değil herhalde bişey yok dedi çünkü, sprey ilaç filan yazdı.Kullancaz bakalım
hepsını ı gunlerde kullan amma bardak almışsın he
benım annem ozmn yanımda olmuycak:çok üzgünüm:ben anneler gününde öpücem ikisinide en güzel şekilde kaydirigubbakcemile3
kusuruma bakmıcaklar bu sene
Günaydın Arkadaşlar,
haftalardır yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama artık pes ettim 1200.sayfadan sonra en son sayfaya geçtim direk bıraktım artık hepsini okumayı belki çok beğeneceğim şeyler vardı .Kısmet olursa benimde düğünüm 04.07.2009 da. ve evimizle ilgili hiçbirşeye başlamadık henüz. Mobilyalar,renkler, koltuklar vs.Evimin resimlerini göndermeye çalışacağım sizlere mobilya renginde olabilirsiniz belki.
yardımcı olabilirsiniz demek istemiştim.
günaydınnn şekerler
ay bugün içim sıkılıyo valla offf
böcükkk lülülülülülü
komşu güle güle kullan gold mold idare et işte
hayat87 evinde huzurla otur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?