Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gunaydın kızlar gecmışı okuycam sımdık
aksam suplalarım geldı 6 tane ama rengı gold değiştrmek ayıp olur hedıye olduğundan ama cok mutlu oldum saolsun yengem aldı :1rolleyes: bende grılerınden alcam 14 tane ama ılerde
bıdahakı yemek takımımıda gold rengınde alcam ıkısıde gümüş olmasın dıe

günaydın kızlar..bundan 3-4 sene önce babam paşabahçeden hediye gelen 4-5 tane kutu getirmişti içinde altın renginde büyük tabak gibi şeyler vardı..o zamanlar supla ne demek bilmiyorduk ne acaba diye düşündük sonra annem birini salona koyup içine nikah şekerleri fln koydu..birini de benim çeyizime verdi..teyzeme fln verdi..dün bi baktım ki onlar suplaymışhem de en kalitelilerinden.tühh beeee
:1no2:

evimizin girişinde bu tarz bişey koymak için yer var..giriş çok büyük portmanto koyacağız ama karşı duvara da bu tarz aynalı bişey alacağız.internetten arıcam da ismi ne diye geçiyor bilmiyorum..nette bulan beğenen varsa ekleyebilir mi?:1hug:

Emsy evinin fotolarınımı koymuş kaçıncı sayfa bulamıyorummmm:1no2:

merhaba kızlar bu terliği nişanlım almıştı :)
güle güle kullan cnm cok şirin
dun sanırsam sana yazmayı unuttum hep sızın yuzunden koca cızıp durmuşsunuz sankı ısteyen varda:dilcikar:
gecmıs olsun cnm bı dr ıle kalma bı kac dr daha gıt bence eğer ağrıların sıddetlı ıse keısn bı sebebı vardır gecmıs olsun tekrar

hepsını ı gunlerde kullan amma bardak almışsın he
o krıstal takımdan benım annemde ablamlara falan aldı eskıden cok moda ıdı sımdık ben cok sade bişi arıyorum gule gue kullan cnm

ben anneler gününde öpücem ikisinide en güzel şekilde kaydirigubbakcemile3
kusuruma bakmıcaklar bu sene
benım annem ozmn yanımda olmuycak:çok üzgünüm:

HAYAT cnm evın cok guzel bıkac onerım olcak yalnız aynanın onundekı dantellerı kaldrsa olmas mı yatak odandakı
ve oturma odandakı vıtrın cok dolu geldı gözume onun dışınıda bısı yok cok guzel allah huzurlu gunlerde otrmanızı nasıp etsın

Günaydın Arkadaşlar,

haftalardır yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama artık pes ettim 1200.sayfadan sonra en son sayfaya geçtim direk bıraktım artık hepsini okumayı belki çok beğeneceğim şeyler vardı .Kısmet olursa benimde düğünüm 04.07.2009 da. ve evimizle ilgili hiçbirşeye başlamadık henüz. Mobilyalar,renkler, koltuklar vs.Evimin resimlerini göndermeye çalışacağım sizlere mobilya renginde olabilirsiniz belki.

günaydın kızlarr..
panduflalar çok şirinmiş camelt diğer aldıklarınıda iyi günlerde kullan :1hug:

Birde arkadaşlar gönderdiğiniz resimlerin çoğunluğunu göremiyorum. Başkaları alıntı yapınca çıkıyor resimler neden alabilir???

günaydınnn.
mobilya renginde olabilirsiniz belki ne demek anlayamadım da:1no2:

esmy, gelmiş gitmiş. kıss bırakma kocişini
canımcım çabucak gel pazartesi anlat bize heycanını. mutluluklar dilerim tekrar.

çoook özledim esracııımda gelemedi. bende heycanlandım şimdi eccuda var.

lepi, güle güle kullan demliğini. sadece sana özel demlik :)

cameltin pofuduk terliklerini gördüm şirinlerdi. diğerlerini, salata kaseni, bardaklarını, fincanlarınıda iyi günlerde kullan. buarada hangi pazara gittin bakim? bide aşk bardaklarımız aynı, realden almıştım ben.

hayat87, mutlulukla oturursun inşallh evinde. herşey gıcır gıcır yeni ne güzel.

tobicim öpiyimde gçsin sıkıntın Şeniz

Son düzenleme:
oktar h geldın
farklı programlardan olabıılır sonuca resımlerı goruyosan sorn yk
sen koy bızde bakıp fıkır verelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…