günaydın kızlar dün işler çok yoğundu nikah haberini verdikten sonra gelemedim herkese çok teşekkür ediyorum
Cnm nıkahtı guzeldı ruya gıbı bıanda bıttı anlamadım bıras uzgundum
masallahİyi geceler kızlar geçmişi okudum döktürmüşsünüz yine herkes aldıklarını güle güle kullansın bizde bugün çeyizimi serdik evi yerleştirdik canım çıktı valla :) Birkaç kare çektim sizin için çeyiz olduğu için heryerde birşey var ben düğünden sonra istediğim şekile sokucam evimi :)
tobiş noldu bebemm
bilmem aslında net bşi yokda..ben haftaya istanbula gidicektim 23 nisanda tatil olmayacakmışız sanırım ilk aksilik öle çıktı 1 günüm gitti..bide dün nişanlımla konuşuyodum arabalarını satmışlar bugün teslim edeceklermiş...tam benim gelmeme denk geldiii..istanbulda gidiceğim yerler birbirne zıt yerler arabada yok zaten zamanım kısıtlı gitti bütün planım:a015:
bide siz yabancı değilsiniz kızlar söyleyim maaş almama bi hafta var ve cebimde beç kuruş para kalmadı...sabah bi müşteri geldi para üstü verilcek muhasebecimiz gelmemişti..veremedim kaldım mal gibi-tatlicadiarzu- cnm sıkıldı..adamda koca ofisden 10 ytl çıkmıyomu yani demezmi ayy bayılacaktımm ne ikram edeceğimi şaştımsenağlama
kızlar suplayı eskiden almıştım tabakları dün aldım yanında kahvaltılığı ve çerezliğide var ama resim bulamdım.
bide siz yabancı değilsiniz kızlar söyleyim maaş almama bi hafta var ve cebimde beç kuruş para kalmadı...sabah bi müşteri geldi para üstü verilcek muhasebecimiz gelmemişti..veremedim kaldım mal gibi-tatlicadiarzu- cnm sıkıldı..adamda koca ofisden 10 ytl çıkmıyomu yani demezmi ayy bayılacaktımm ne ikram edeceğimi şaştımsenağlama
naber kıs nerdesin bu saate kadar
reyhancım, suplanı çok beğendim, güzel ymeeklerde kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?