Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kızlar dün işler çok yoğundu nikah haberini verdikten sonra gelemedim herkese çok teşekkür ediyorum

kızlar suplayı eskiden almıştım tabakları dün aldım yanında kahvaltılığı ve çerezliğide var ama resim bulamdım.

Eklentiler

• $1109000116724_medium[1].webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 25
  • $2008000087296_small[1].webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 30
  • $2008000087227_small[1].webp
    2 KB · Görüntüleme: 27
bilmem aslında net bşi yokda..ben haftaya istanbula gidicektim 23 nisanda tatil olmayacakmışız sanırım ilk aksilik öle çıktı 1 günüm gitti..bide dün nişanlımla konuşuyodum arabalarını satmışlar bugün teslim edeceklermiş...tam benim gelmeme denk geldiii..istanbulda gidiceğim yerler birbirne zıt yerler arabada yok zaten zamanım kısıtlı gitti bütün planım:a015:

bide siz yabancı değilsiniz kızlar söyleyim maaş almama bi hafta var ve cebimde beç kuruş para kalmadı...sabah bi müşteri geldi para üstü verilcek muhasebecimiz gelmemişti..veremedim kaldım mal gibi-tatlicadiarzu- cnm sıkıldı..adamda koca ofisden 10 ytl çıkmıyomu yani demezmi ayy bayılacaktımm ne ikram edeceğimi şaştımsenağlama

Cnm nıkahtı guzeldı ruya gıbı bıanda bıttı anlamadım bıras uzgundum

Kutlarim canim gözün aydin simdi de balayi ohhh ne güzel keyfini cikarin sonra haberlerini bekliyoruz :jeyyar:

masallah ne de güzel olmus yeryer düzenlenmis :teytey: süper gercekten

tobiş noldu bebemm

tobisin dügünü bugün mü, yoksa nezaman isyerinden takvimleri göremiyorum

Şeniz Şeniz Şeniz
canım beniim yaa aksilikler başladımı arkası kesilmez zzaten ama canını sıkmaya değmiyor.
3 de olsa 2 günde olsa sen ne güzeeel nişanlını görmeye gidiceksin boşşwerr gerisini. tamam belki araba olsa daha rahat ederdiniz ya da ne biliyim 23 nisanda tatil olsaydı dahada süper olurdu belki ama bunlar extrası nihayetinde gidiyorsun ve 3 günde olsa birlikte olacaksınız :1hug:
bu para pul durumlarında yalnız değğilsin arkdaşım, bende maaş günü bitiriyorum paracıkları. sonra ay başı gelmiyor. du ben seni öpemde geçsiin Şeniz

tobişim sıkma canını. tatil konusunda ben de mağdur oldum. 24ünde izin alıp 4 gün gezecektim bir hava değiştirecektim ama nasip olmayacak galiba.

okul işlerim uzadı senağlama

reyhan gule gule kullan cnm cok guzeller benımde artık suplalarım var :dilcikar:

tobı ya uzulme benımde 5 tl kaldı onlada ctesıne kadr ıdare etcem:roflol: he ctesı aldığımda arcelık taksıtımı bıle yetmıyo avans almaya calıscam

Günaydın herkesee a.s.

bu ne yaa herkesin canı sıkkın, bende uyandım açtım perdeyi güneş dolunca odaya mutlu oldum :smiley-cool: sıkmayın canınızı, sizinde güneşiniz perdenin arkasında duruyodur eminim, bi bakıcaksınız aa doğmuş

brcncvk86 telefonluk olabilir o mobilyanın adı :)) antreye telefon koymak için konuyo genelde öyle şeylerde kulaktan dolma öyle kalmış aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…