reyhan gule gule kullan cnm cok guzeller benımde artık suplalarım var :dilcikar:
tobı ya uzulme benımde 5 tl kaldı onlada ctesıne kadr ıdare etcem:roflol: he ctesı aldığımda arcelık taksıtımı bıle yetmıyo avans almaya calıscam
tobişim sıkma canını. tatil konusunda ben de mağdur oldum. 24ünde izin alıp 4 gün gezecektim bir hava değiştirecektim ama nasip olmayacak galiba.
okul işlerim uzadı senağlama
bana da cevap verin kızlar yaaa..şu antreye konan aynalı şeylerin adı ne..resmini de ekledim sabahh
bılmıyomkı tatlım ama telefonluk olabılır bılgım olsa demez mıyım Şeniz
tobı olm duzgun alıntı et kıme ne dedın bellı ddeıl:mymeka:
tobişim napalım ben de başka zaman giderim. şimdi 1 mayıs tatil olsun diye dua ediyorum :Saruboceq:
inş tatlım:Saruboceq:
ben kısmetse 2 güncükde olsa gidicem Allah izin verirde bişi çıkmazsa
ordan istediğin bişi varsa söle bana gelirken alıp getireyim ben sana tatlış
sağol düşünceli arkadaşım. evde kalabalık yapıyor diye annem bana alışveriş yasağı koydu senağlama
ben yine de ufak ufak alıyorum gizlice eve sokuyorum :roflol:
iç giyim zaafım var dantelli tüllü bir şey görünce dayanamıyorum
sen benim yerime de gez oralarda:lepi:
bılmıyomkı tatlım ama telefonluk olabılır bılgım olsa demez mıyım Şeniz
dresuar deniyor canım.
Dresuar
Teşekkür ederim canım a.s.günaydın kızlar
sulfat geçmiş olsun canım
Canım benim sen o çizimlerden daha iyi kocalar bulursun yerimseniben Teşekkür ederim ilgin için, ağrım neyim kalmadı 2 gündür sanırım baş ağrımın nedeni 2 gün çok koşturduk yoruldum epey ondan oldu. Sağola.sgüle güle kullan cnm cok şirin
dun sanırsam sana yazmayı unuttum hep sızın yuzunden koca cızıp durmuşsunuz sankı ısteyen varda:dilcikar:
gecmıs olsun cnm bı dr ıle kalma bı kac dr daha gıt bence eğer ağrıların sıddetlı ıse keısn bı sebebı vardır gecmıs olsun tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?