Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

teşekkür ederim böcükkk.sende güle güle kullan.:dance:

tobisin dügünü bugün mü, yoksa nezaman isyerinden takvimleri göremiyorum[/QUOTE]

düğünmüü bugünmü:1shok: bence sen benii takvimi görmemeye devam et tatlım:roflol:

tobı ya uzulme benımde 5 tl kaldı onlada ctesıne kadr ıdare etcem:roflol: he ctesı aldığımda arcelık taksıtımı bıle yetmıyo avans almaya calıscam [/I][/QUOTE]

ahh ahh

tobişim sıkma canını. tatil konusunda ben de mağdur oldum. 24ünde izin alıp 4 gün gezecektim bir hava değiştirecektim ama nasip olmayacak galiba.

okul işlerim uzadı senağlama

ayy kıyamam söylüyodun bende gidicem diye offf:teselli:

kızlar bu aldıım bıçak setimmmm
tuper olure kendısı diğerlerini de eklıım

tobişim napalım ben de başka zaman giderim. şimdi 1 mayıs tatil olsun diye dua ediyorum :Saruboceq:

bu karıştırma sabım hamur işleri için falan çok ii bişi

bunlar kahvaltılık için saklama kaplarım

bu tereyağlığım:)

bunlar da tını mını hanımlarım:)
çok istiyordum aldım sonunda
benden bu kadarr

tobişim napalım ben de başka zaman giderim. şimdi 1 mayıs tatil olsun diye dua ediyorum :Saruboceq:

inş tatlım:Saruboceq:
ben kısmetse 2 güncükde olsa gidicem Allah izin verirde bişi çıkmazsa
ordan istediğin bişi varsa söle bana gelirken alıp getireyim ben sana tatlış

morçilek güle güle kullan şekercim aldıklarını ama biraz küçük olmuş sanırım pek seçemedimkafamçokkarıştı

inş tatlım:Saruboceq:
ben kısmetse 2 güncükde olsa gidicem Allah izin verirde bişi çıkmazsa
ordan istediğin bişi varsa söle bana gelirken alıp getireyim ben sana tatlış

sağol düşünceli arkadaşım. evde kalabalık yapıyor diye annem bana alışveriş yasağı koydu senağlama

ben yine de ufak ufak alıyorum gizlice eve sokuyorum :roflol:

iç giyim zaafım var dantelli tüllü bir şey görünce dayanamıyorum

sen benim yerime de gez oralarda:lepi:

inş cnm gezcem bol bolsositososito
sen benim odamı bi görsen ev zaten küçücük benim odam çingene cadırı gibi oldu..annem artık git şu evden topluyorum topluyrum yine dağınık duruyo yeter diyo bıktı benden:icecream:

günaydın kızlar
sulfat geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım a.s.

Canım benim sen o çizimlerden daha iyi kocalar bulursun yerimseniben Teşekkür ederim ilgin için, ağrım neyim kalmadı 2 gündür sanırım baş ağrımın nedeni 2 gün çok koşturduk yoruldum epey ondan oldu. Sağola.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…