Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hpsını ı gunlerde kullan
bende alcam ama para yok

yane deme
ayy acaba barışım gıbı bulur myum okadr guzel bakan guzel yureklı askımı cok osledım yaa ölmeden 2gun once gordum okadrcık keske bodrumada gtseydım annemle :çok üzgünüm:

morçiçek canım güle güle kullan aldıklarını hepsi çok güzel
brcncvk86 canım bende 1 numara diyorum çok güzel bence

bi de yaptırmak için portmanto arıyorum..netten bulduğum modeller..
nasıl kızlar?
hangisi güzel?
Ayyy benimle aynı araştırma içinde olan arkadaşım :1hug: Senin yaptırcağın portmanto büyük bişey mi olcak yani alanın geniş mi, bir de ayna düşünüyormusun? Bence birinci model güzel ama daha farklı bir renkte olabilir? Ben krem tonlarında düşünüyorum L şeklinde olcak, ve köşeye gelen kısım 1.resimdeki gibi bişey olcak galiba

Morçilek canım, aldıklarının hepsi çok güzel iyi günlerde kullan a.s.

morçiçek canım güle güle kullan aldıklarını hepsi çok güzel
brcncvk86 canım bende 1 numara diyorum çok güzel bence

5.modelde çok havalı ve hoş.

valla bi kaç tane beğendim ama en çok 1.modeli beğendimkaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim arkadaşlar..:1hug:
sulfat canım benim büyük olacak evet L şeklinde olacak.ama işte modeli belirleyemedim ilk modelin L şeklinde nasıl olur ki acabaa..seninki nasıl bişey resmi fln yokmu?

Tünaydınn Kızlarr hihoyyyt
reyhan & morçilek aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar
brcncvk86 bence 1. model diyorum.

Canım benim portmanto için mobilyacı salı günü gelecek bir aksilik olmazsa, o gün birlikte bişeyler tasarlıcaz işte. Mesela benim alanım gömme olmayacağı için L nin her iki ucunun da ilk resimdeki raflar vardı ya o tarz bişey olması lazım ki, dolap üstüne geliyor gibi olmasın. Ben mobilyacıda bir tane gördüm onu geliştirebiliriz belki, böyle de anlatılmıyorki

benim alanım da gömme değil 2 köşesine de 1.resimdeki gibi raf yaptırsam daha mı iyi olur o zaman?
mobilyacı nerden canım?

Tobi, komşum takmayın kafanıza bende aynı durumdayım kriz dolayısıyla maaşımızn %30unu alamıyoruz ben zaten onla zor idare ederken bide eksilince iyice şaşaladım. çok şükür bu ayki borçlar kapandı borçta yok para da yok sağlık olsun kaydirigubbakcemile3

ne guzel borcun yokmuş benımde az kaldı 2200 maasları hıc demeyım

oohh ohh borcun yoksaaa tamam senden iisi yok bende kapatmaya çalışıyorum kredi kartımı artık almıyorum karttan kararlıyımhihoyyyt

bu kadar yeter artık kaydirigubbakcemile2

bu çay takımının mor desenlisinden iki takım daha var aşkım sağolsun çay içmeyi çok seviyor :)

bunu annem almıştı

bu bardaklardan da 6 şar tane

Camelt güle güle kullan tatlım hepsini a.s.
Büşracım canım benim evini çeyizini sermişsiniz ne kadar güzel pırıl pırıl yepyeni herşeyin Allahım herkese nasip etsin banada kaydirigubbakcemile5 danteli istemeyerek serdin sanırım düğünden sonra düzeltmeler yapıcam demişin bende öyle hiç istemiyorum ama annem yeni gelin evi gelenlerin çoğu dantel örneği almak için gelir zaten falan dedi mecburan sericem en azından 2 ay falan öyle durur sonra bende senin gibi evi baştan aşağı değiştiririm güle güle kullan canım herşeyini a.s.yatak örtüne bayıldım kırmızı kırmızı kocişinin ilk günden kan basıncını yükseltecen kız :jeyyar:hee bide tü tü tü 10.000 kere maşallah
lhnzdly karaca takımlar çok şık
sinay tepsilerine bittim özellikle çiçekli olana
teşekkür ederim perim benim daha güzeleri senin olsun :1hug:
yarın sabah kızlarda gırere hepınızı opuyorummmmmm esrada kosturyodur sımdı cnm benm yaaa
Esmy hoşgeldin güle güle:a015: neyse pazartesi gelecekmişin zaten o zaman meraklarımızı giderirsin sırnaşık şey
ben bunu beğendim diğerleri mutfak dolabı ve gardrop havası vermiş eve sanki bunun spot lambaları falan çok orij bişi yine de karar senin tabi a.s.
kızlar bu aldıım bıçak setimmmm
tuper olure kendısı diğerlerini de eklıım
Aldıklarını güle güle kullan canıma.s. o ikl resimdeki karıştırıcıdan teyzemde kullanıyor çok memnun yerimseniben

böcük suplalarına kavuşmuşsun canım güle güle kullan gold mold suplan olmuş ya bende o da yok:dilcikar: almayı da düşünmüyom açıkçası para yok çünkü :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…