- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Canım benim sen o çizimlerden daha iyi kocalar bulursun yerimseniben Teşekkür ederim ilgin için, ağrım neyim kalmadı 2 gündür sanırım baş ağrımın nedeni 2 gün çok koşturduk yoruldum epey ondan oldu. Sağola.s
Ayyy benimle aynı araştırma içinde olan arkadaşım :1hug: Senin yaptırcağın portmanto büyük bişey mi olcak yani alanın geniş mi, bir de ayna düşünüyormusun? Bence birinci model güzel ama daha farklı bir renkte olabilir? Ben krem tonlarında düşünüyorum L şeklinde olcak, ve köşeye gelen kısım 1.resimdeki gibi bişey olcak galibabi de yaptırmak için portmanto arıyorum..netten bulduğum modeller..
nasıl kızlar?
hangisi güzel?
KIMSE BEGENMEDI GALIBAsenağlama
morçiçek canım güle güle kullan aldıklarını hepsi çok güzel
brcncvk86 canım bende 1 numara diyorum çok güzel bence
Ayyy benimle aynı araştırma içinde olan arkadaşım :1hug: Senin yaptırcağın portmanto büyük bişey mi olcak yani alanın geniş mi, bir de ayna düşünüyormusun? Bence birinci model güzel ama daha farklı bir renkte olabilir? Ben krem tonlarında düşünüyorum L şeklinde olcak, ve köşeye gelen kısım 1.resimdeki gibi bişey olcak galiba
5.modelde çok havalı ve hoş.
valla bi kaç tane beğendim ama en çok 1.modeli beğendimkaydirigubbakcemile2
kızlar suplayı eskiden almıştım tabakları dün aldım yanında kahvaltılığı ve çerezliğide var ama resim bulamdım.
Canım benim portmanto için mobilyacı salı günü gelecek bir aksilik olmazsa, o gün birlikte bişeyler tasarlıcaz işte. Mesela benim alanım gömme olmayacağı için L nin her iki ucunun da ilk resimdeki raflar vardı ya o tarz bişey olması lazım ki, dolap üstüne geliyor gibi olmasın. Ben mobilyacıda bir tane gördüm onu geliştirebiliriz belki, böyle de anlatılmıyorki
Tobi, komşum takmayın kafanıza bende aynı durumdayım kriz dolayısıyla maaşımızn %30unu alamıyoruz ben zaten onla zor idare ederken bide eksilince iyice şaşaladım. çok şükür bu ayki borçlar kapandı borçta yok para da yok sağlık olsun kaydirigubbakcemile3
Tobi, komşum takmayın kafanıza bende aynı durumdayım kriz dolayısıyla maaşımızn %30unu alamıyoruz ben zaten onla zor idare ederken bide eksilince iyice şaşaladım. çok şükür bu ayki borçlar kapandı borçta yok para da yok sağlık olsun kaydirigubbakcemile3
bu kadar yeter artık kaydirigubbakcemile2
bu çay takımının mor desenlisinden iki takım daha var aşkım sağolsun çay içmeyi çok seviyor :)
Camelt güle güle kullan tatlım hepsini a.s.bunu annem almıştı
bu bardaklardan da 6 şar tane
Büşracım canım benim evini çeyizini sermişsiniz ne kadar güzel pırıl pırıl yepyeni herşeyin Allahım herkese nasip etsin banada kaydirigubbakcemile5 danteli istemeyerek serdin sanırım düğünden sonra düzeltmeler yapıcam demişin bende öyle hiç istemiyorum ama annem yeni gelin evi gelenlerin çoğu dantel örneği almak için gelir zaten falan dedi mecburan sericem en azından 2 ay falan öyle durur sonra bende senin gibi evi baştan aşağı değiştiririm güle güle kullan canım herşeyini a.s.yatak örtüne bayıldım kırmızı kırmızı kocişinin ilk günden kan basıncını yükseltecen kız :jeyyar:hee bide tü tü tü 10.000 kere maşallahİyi geceler kızlar geçmişi okudum döktürmüşsünüz yine herkes aldıklarını güle güle kullansın bizde bugün çeyizimi serdik evi yerleştirdik canım çıktı valla :) Birkaç kare çektim sizin için çeyiz olduğu için heryerde birşey var ben düğünden sonra istediğim şekile sokucam evimi :)
teşekkür ederim perim benim daha güzeleri senin olsun :1hug:lhnzdly karaca takımlar çok şık
sinay tepsilerine bittim özellikle çiçekli olana
Esmy hoşgeldin güle güle:a015: neyse pazartesi gelecekmişin zaten o zaman meraklarımızı giderirsin sırnaşık şeyyarın sabah kızlarda gırere hepınızı opuyorummmmmm esrada kosturyodur sımdı cnm benm yaaa
ben bunu beğendim diğerleri mutfak dolabı ve gardrop havası vermiş eve sanki bunun spot lambaları falan çok orij bişi yine de karar senin tabi a.s.
merhaba kızlar bu terliği nişanlım almıştı :)[/QUOTE]
güle güle kullan tatlım soğuk kış günlerinde süper oluyor bende dalmaçyalı köpek var kış boyu az kahrımı çekmedi :roflol:
[quote="Arsima, post: 6325485"][COLOR="Magenta"
sipariş yok
tamamen doğaşlama
senin çizime bittim[/COLOR][/QUOTE]
valla bende seninkilere bittim ama böcükte bize bitecek heee:mymeka::roflol::roflol::roflol:
[quote="brcncvk86, post: 6334895"]bi de yaptırmak için portmanto arıyorum..netten bulduğum modeller..
nasıl kızlar?
hangisi güzel?
[IMG]http://img4.imageshack.us/img4/2701/portmanto.jpg
Aldıklarını güle güle kullan canıma.s. o ikl resimdeki karıştırıcıdan teyzemde kullanıyor çok memnun yerimsenibenkızlar bu aldıım bıçak setimmmm
tuper olure kendısı diğerlerini de eklıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?