Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

taze gelinimiz esmamız uğramış gelmiş gitmiş göremedim ama inş iyidir.gireresen tekrar çok öpüyorum canım...

hayat87 güle güle ve huzurla otur evinde canım.şimdik istedikleri gibi sersinler zaten karışmaya gelmez her kafadan bir ses çıkar.en iyisi susmak ve herkes gidip evinde yalnız kalana kadar sabretmek.sonra her istediğini kendi ellerinle değiştirirsin zaten.

camelt cicilerini çok beğendim.hepisini güle güle kullan.aldıklarının arasında bir tek kristal bardak takımlarından tercih etmem herhalde.çünkü vitrin düşünmüyorum.hayırlı lsun bi tanem...

bişiyler daha vardı.du tekrar bakemde yazam...

tobisin dügünü bugün mü, yoksa nezaman isyerinden takvimleri göremiyorum

düğünmüü bugünmü:1shok: bence sen benii takvimi görmemeye devam et tatlım:roflol:

hehe kaydirigubbakcemile3 kusura bakma canim baska arkadasla karistirdim delikafadulden

bi de yaptırmak için portmanto arıyorum..netten bulduğum modeller..
nasıl kızlar?
hangisi güzel?

2 cinsi ve sonuncu olamsinda şakkıdı diyerler kalanlar hepisde güzel kaydirigubbakcemile5

aynen, cok sükür ama kriz korkutuyor biraz isimizden olmayalim da... ama belki ben yasak oldugu halde mesai saatinde KK giriyorum diye isimden olabilirim :tomato: (allah korusun) iste ozaman batarimm

benim alanım da gömme değil 2 köşesine de 1.resimdeki gibi raf yaptırsam daha mı iyi olur o zaman?
mobilyacı nerden canım?

Mesela benim portmantonun başladığı yer giriş kapısının hemen solunda eğer orası komple dolap olarak yapılırsa kapı açıldığı gibi üstüne gelen bir dolap olur, o nedenle raf olmasa da başka şekilde tasarlanır, yaptırcağın yerde zaten sana fikir verirler. Benim yaptırcağım izmir karabağlarda bir mobilyacı, amcamların evinde yatak odası, portmanto, mutfak vs. yıllardır bir sürü iş yapmış biri. O nedenle güveniyorum belki yatak odamı da odama göre yaptırırım. renk olarak da iç ve dış kapının renklerine uydurabilirsin

ne guzel borcun yokmuş benımde az kaldı 2200 maasları hıc demeyım

oohh ohh borcun yoksaaa tamam senden iisi yok bende kapatmaya çalışıyorum kredi kartımı artık almıyorum karttan kararlıyımhihoyyyt

KIZ BORCUM OLMAZ OLURMU??? sadece bu ayki taksiti toparlayabildim dedimm. oooo öyle olsa zaten dünyalar benim olurdu senağlama

ben sondaki 3 modeli de beğendim vestiyerde... sonuçta seçim senin brcncvkciğim ama kullanışlı oluyor bu modeller... bi de şunu düşün cnm kaban falan asacaksın yere değsin etekleri veya katlanıp buruşsun istemezsin sanırım... o yüzde onu göz önünde bulundurup asacağın dolabın yüksekliğine dikkat et... arıca çekmece yerine dolaplar daha kullanışlı oluyor ayakkabı koymak için. çekmece atkı eldiven vs gibi şeyleri koymak için 2 tane falan yeterli bence...

sınay saol cnm

komşu
bende bu ay cok dertlıyım paarmı harcarım dıe gıttım evkura takst odedım oyskı daha hazıranda başlıycaktı bırden 3 tast verdım eylulde gelcek ohoo daha evkura sıra cok ama sadece orası kaldı o btse arcelık bu ay 1600 kalıyo ama ck şükür 3bındı cunku

bir de vestiyerde raf çok toz alıyor.. o yüzden çok kullanışlı gelmior cnm bana... ben daha önceki evimize kocaman bi vestiyer çizmiştim lambirili falan... onu yaptırmıştık çok kullanışlıydı fotoğrafı olsa koyardım... tam köşeyi kıwrımlı çizmiş ve oraya raf koydurmuştuk... orası sürekli toz toprak oluodu hahahah:)))) sürekli hergün toz almak gerekiodu... biz ayakkabılarımızı içeride çıkardıımız içinmidir bilmiorum ama... şimdi kullandığımız dışardan bakınca gardolap gibi duruo içini açınca askılar falan var, ayakkabılar içinde raflar kutularıyla yerleştirioruz hem düzenli oluyor hemde derli toplu gözüküor:))))

ahh ahhh kızlar dün maaş yattı gidip bankaya çekmeye korkuorum çünkü hemen gidecek(((
biras daha kalsın istiorum ödeme vaktine kadar:))) zmn yaklaştı alıncak çook ama çoook şey war off off

tupperwer dimim cnm benimde çeyizim sırf 2 koli onlardan var bide catal bıcak yemek takımım baska bıseyım yok daha ablamda kullanıyoo cok memnun iyi günlerde kullan cnmyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

Brcncvk86 canım, nastasianın dediği gibi ben kapı girişindeki alanı kaban filan asmak için tasarlartıcam L nin diğer ucunu da böyle raflı daha küçük bişey olarak yaptırırsam hem dolap üstüme üstüme gelmez hem de her türlü ihtiyacımı karşılamış olur yerimseniben

ortalama aylık maasımın %70i falan borca gidiodu bu ay tam kapasite %98i gitti gerisiylede kontor aldım zaten
ama sen çok şanslısın şimdiden bitiriyosun herşeyin hazır olucak

ben hiç bu tupper olayına girmedim daha. mutlaka çok kullanışlıdır. ilerleyen zamanlarda alırım bende...
tupperın bıçakları nasıl ve ne kadar bu arada?

kendimce çizmeye çalıştım canlarım:)
portmanto yazdığım kısma boydan boya L dolap düşünüyoruz..aynasız..
ayakkabılarımızı hemen çıkarıp köşeye koymak için de sağ kısmındaki boşluğa ufak ayakkabı rafı yaptırmak istiyorum portmantoyla uygun renkte.
bi de çıkıntı olan kısma aynalı dresuar koyacağız..

anlamadığınız bişey olursa sorun kızlar bayaaa amatör çizim oldu çünküdelikafadulden

ben hiç bu tupper olayına girmedim daha. mutlaka çok kullanışlıdır. ilerleyen zamanlarda alırım bende...
tupperın bıçakları nasıl ve ne kadar bu arada?

canım ablam aldı bıcak setıı pahalıydıı ama kullanıslı guzel kesıoo ben sana fıyatını ogrenırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…