tobisin dügünü bugün mü, yoksa nezaman isyerinden takvimleri göremiyorum
bi de yaptırmak için portmanto arıyorum..netten bulduğum modeller..
nasıl kızlar?
hangisi güzel?
Tobi, komşum takmayın kafanıza bende aynı durumdayım kriz dolayısıyla maaşımızn %30unu alamıyoruz ben zaten onla zor idare ederken bide eksilince iyice şaşaladım. çok şükür bu ayki borçlar kapandı borçta yok para da yok sağlık olsun kaydirigubbakcemile3
herkes 1.sinde buluştu galiba:)
peki ne renk olur??:)
benim alanım da gömme değil 2 köşesine de 1.resimdeki gibi raf yaptırsam daha mı iyi olur o zaman?
mobilyacı nerden canım?
ne guzel borcun yokmuş benımde az kaldı 2200maasları hıc demeyım
oohh ohh borcun yoksaaa tamam senden iisi yok bende kapatmaya çalışıyorum kredi kartımı artık almıyorum karttan kararlıyımhihoyyyt
sınay saol cnm
komşu bende bu ay cok dertlıyım paarmı harcarım dıe gıttım evkura takst odedım oyskı daha hazıranda başlıycaktı bırden 3 tast verdım eylulde gelcek ohoo daha evkura sıra cok ama sadece orası kaldı o btse arcelık bu ay 1600 kalıyoama ck şükür 3bındı cunku
ben hiç bu tupper olayına girmedim daha. mutlaka çok kullanışlıdır. ilerleyen zamanlarda alırım bende...
tupperın bıçakları nasıl ve ne kadar bu arada?
aynen, cok sükür ama kriz korkutuyor biraz isimizden olmayalim da... ama belki ben yasak oldugu halde mesai saatinde KK giriyorum diye isimden olabilirim :tomato: (allah korusun) iste ozaman batarimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?