Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar birşey sorucam teyzem burda bi güzellik merkezinde çalışıyor ve düğünümden önce oraya gidip bakım yaptırcam kaşlarımı iki aydır almıyorum orda kaş tasarımı yaptırmak için bunun yanında tüm vücut epilasyonu,cilt bakımı,saç bakımı,profesyonel makyaj(24 saat kalıcı),masaj falan yaptırcam teyzoşumda araya girdi baya indirim yapacaklar sağolsunlar şimdi teyzem aradı kirpik ekmede yapalım sana yazıyım mı dedi bende kararsız kaldım kirpiklerim gür ve kıvrımlı ama sarışın olduğum için çok belirgin değil bende korktum olan kirpiğimden de olmuyum die 1 hafta kadar duruyormuş sonra kendi kendine yavaş yavaş dökülüyormuş tüm ekilenler 30 liraya ekecekler yaptırıyım mı sizce?aranızda yaptıran var mı?
birde ekilmiş kirpikli bir foto ekliyorum

masallah bızm kızlarda pek becerıklı herbıseylerını çiziyolar :tomato: aman dıyım koca cızmende ne cızersenız çizin:roflol:

sinaycım bence yaptırma illa istiyosan düğün günü hani bi günlük takılıo ya çekince çıkıo ondan yaptır. ben çekiniyorum göz etrafından. bu ekleme nasıl olucak yapıştıracaklarmı ayrıca?

Oktar canım evin çok güzel, özellikle salonuna bayıldııııııım
Brcncvk, portmanto baya büyük olcak anladığım kadarıyla benim alanım daha küçük bişey. Ne güzel tüm yığıntını toplar dolap:1rolleyes: İşte çizdiğin alanda L nin her iki ucuna bişeyler yaparlar onlar zaten raf, askılık vs.

Oktar çok ferah bir ev burası hangi şehir istanbul mu?
özellikle mutfağına bayıldım sağlıkla mutlulukla otur inşallah

saol cnm. ben ya bunu yada şef tonynin setini almak istiom ileride tabi

aslında süper şeyler var ama en ufak seyi 20 den başlıoo oda pahalı geliyoo ama kullanıslı o yuzden biz gerçekten gerekli şeyleri aldıkk ablam sürahi cart curt almıs bana ama 3 mılyara yakın para da gittiişutarafagittişutarafagittisırnaşık şey

sinay bılmem ama harıkada gorunuyo yapıstrmalar cok bellı oluyo bu cok doğal duruyor ıse yaptr derım ama göz bu sakın bişi olmasın allah korusun-tatlicadiarzu-

:1shok:n 3 mılyar mı tupperları gıttı aman kalsın ben almıyom alırm 1 tlden bısıler olur bıter :dilcikar: :roflol:

offf 3 milyarmı. kız benim ki duysa plastiğe mi verdim o parayı der huşşik anlamazki :mymeka:

ne yalan söliyim aynı şekilde bende çok beğendim.gule gule otur.böcük sen nerde oturuyosun.

sulfat evet canım büyük olacak ki orası çok boş duruyor doldursun istiyorum..ölçüleri ne senin koyacağın kısmın?
oktar evin çok güzel mutfağına bayıldım..kocişine lezizz yemekler pişirirsin inşallah:)

Sinaycım bence hiç gerek yok böyle bişeye, göz neticede ben çok korkarım. Kirpikler dökülmeye başladığında sadece takılanlar değil benimkiler de dökülüyor diye ağıtlar yakarım bir de, psikolojik olarak benimkilerin de gittiğini sanırım :roflol::roflol::roflol: Zaten makyajla herbişey yapıyolar ama tabii yine sen bilirsin

Dur bakayım hemen evin planından kaydirigubbakcemile3

valla ole ama hemen hemen mutfagım tamamlandıı sadecee gunluk yemek takımımla catal bıcaklarım kaldııı nedensee mutfak esyaları daha cok cekıo benıı nevresım takımım 1 2 tane var hıc cekmıyolarrr

oktar ewın çok gusel mutlu gunlerde oturun

sinaycım bnce ektırme bende ektırmıstım ilk once goze çok hos gelıyo sonra dokulmeye basladıgında kendını kotu hıssedıyosun bnmkıler dokulmeye basladıgında sankı kırpıksız kaldıgımı hıssettım we çok agladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…