Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esenlerde oturyom
hersey cok uygun burda her yer alısverıs yapmaya uygun ama evler eskı yenı evlerde var ama eskılerden pek arsa kalmamış dıyelımkı kırada oturcaz böle bı ev burda 750 den aşağı olmas satın almak ıse ruya

benımde 20 ye yakın nevresım var mutfak esyalarımda hep kolılerde ama eksık cok

Canım vala nişanlımda kalmış dosya ama ben sana salı hem ölçüleri hem de mobilyacı gelmiş olursa tasarladığımız şeyi de eklerim

simdi ne eksik falan bilemıyosunn anca yerlesıncee eksıkler gelıyor aklına esmanın mutfak esyaları cok guzeldıı ceyız serdı sırf onlar cekıoo dıkkatımıı ama bende bı abla var en ınce detayını dusunuyoo esmaya kasıklık unutmuslardır dıee okadarını bıle dusunuyoo o yuzden benım unuttugum yerde devreye gırcek bırı var rahatımm ama benım daha hıc bıseyım yok sayılır rahmetlı annemden kalan kullanılmamıs seyler var borcam falan onlarıda annemden hatıra alıcamsenağlama

Evet ıstanbul Anadolu yakası. Çok teşekkür. Aminnn hepimiz için geçerli olsun dilekleriniz.

04.07.2009 dan sonra beraber yapacağız yemekleri artık (allahtan seviyor mutfak işlerini yoksa yanmıştım)ikimizde çalıştığımız için. Allah herkese nasip eder inşallah güzel dilekleriniz için teşekkürler.

bizde satın aldık ama borçla daha eşyalar alınacak çok borç var çok. Ama olsun Allah sağlık huzur versin hepsini öderiz.

oktar bacım çok güzel evin.hayırlısıyla otur inş...
büyük odana ,mutfağına,banyona bayıldım...
tü tü tü...
(nazar değmesin diye tüküren smiley)

Geçen haftadan beri bir sürü şey aldım ama makinem yoktu, fotoğraf makineme kavuştum. Aldığım kahvaltı takımından bir kaç kare çekebildim şarjı bitti çünkü. Kalanları da daha sonra eklerim

oktarcığım evin cok gzel güle güle otur..az kalmıs dugunune ALLAH mesut etsin cnm bi de ev anadolunun neresınde

benim almayı düşündüğüm takıma benziyor canm kütahyadan mı aldın gerçi ben aldım geçti ama bu tarz pembe begenmıstımm gule gule kullan cnm cok şıkyerimseniben

Yaaaa diğer cicilerimi de eklemek istiyordum heyecanla ama sonra artık :1no2:

ALLAH rahmet eylesın mekanı cennet olsun cnm :teselli: evt serılınce bılırısn ne var ne yok ben bıraz abartım mı ne sen bana bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…