Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sulfat rengı cok guzel en onemlısı caydanlık cok harıka beım gıbım saf deılsın benımkı sadece ust kısmı var ama uyan bı tane almayı dusunuyorum porselen olandan
gule gule kullan sabırla beklıyoruz dığerlerınıde

çok güzel evin Allah kolaylıkla borcunu bitirmeyi nasip etsin ve huzurlu uzun yıllar yaşayın inşallah çoluğunuzla çocuğunuzla

bence de yaptırma ben korkarım ya olanları da kaybedersen

ya kızlar size de oluyor mu? bi sürü alıntı yaptım sadece iki tane çıkmış:çok üzgünüm:

aklımda kalanları yazıyorum.

tupperları olan vardı tinimini den bende de var ve başkaları da tabii. güle güle kullan

bardakları hatırlıyorum çok güzeldi güle gülü kullan

portmanto vardı bence 4. sıradaki

valla hatırlamıyorum başka:çok üzgünüm:

sinay bılmem ama harıkada gorunuyo yapıstrmalar cok bellı oluyo bu cok doğal duruyor ıse yaptr derım ama göz bu sakın bişi olmasın allah korusun-tatlicadiarzu-

teşekkürler kızlar bende zaten kararsızdım ektirmek istemiyordum ama teyzem ısrar etti biraz neyse sonuç olarak ektirmiyorum kaydirigubbakcemile5
bizde satın aldık ama borçla daha eşyalar alınacak çok borç var çok. Ama olsun Allah sağlık huzur versin hepsini öderiz.

evin çok güzel oktar özellikle salon camlarına bayıldım hastayım o tüm camlara mutfağında çok ferah ve güzel dizayn edilmiş banyonda çok modern ev geniş allah sana temizlikte sabır versin valla kendi evimizden biliyorum 5 odalı herkesin yatak odası var bi temizlik yapmaya kalktığımızda annemle kendimizi kaybediyoruz odalar arasında kayboluyoruz resmen -tatlicadiarzu- neyse sağlık olduktan sonra herbişi oluyor borcunu da ödüyorsun temizliğini de yapıyorsun :lepinazar:

sülfat bende biliom bu takımı ben buna yeşil zeytin takımı diom kaydirigubbakcemile3
çok güzel güle güle kullan cnmmm

ALLAH rahmet eylesın mekanı cennet olsun cnm :teselli: evt serılınce bılırısn ne var ne yok ben bıraz abartım mı ne sen bana bakma

saolasınn cnmm inş 2 haftacık oldu annemi kaybedeli senağlamasenağlama yeni toparlandım.esmanın sansına cok uzuldu dugun ustu ama ALLAH tan gelene bişet yapamıysun.

Ben de özellikle çaydanlıklı bir takım istedim canım. allah iyliğini vermesin güldürdün beni niye saf olasın sen onu beğenmişsindir, dediğin gibi bişeyle uydurursun. teşekkür ederim a.s.

bişi sorduk ama kımseden ses cıkmadı

HAYATIM h geldın benımde var artık suplalarım

saolasınn cnmm inş 2 haftacık oldu annemi kaybedeli senağlamasenağlama yeni toparlandım.esmanın sansına cok uzuldu dugun ustu ama ALLAH tan gelene bişet yapamıysun.

off cok yenıymış daha bende anneme cok duskunum allahım sana sabır versın tatlım :teselli: acını hatrlat gıbı oldu :çok üzgünüm: cok özur

sulfat canım çok güzel kahvaltı takımın iyi günlerde kullan inşallah

Sağol canım a.s.
suplalar vardı bi de güle güle kullan.

sulfatcım çok tatlı rengi, iyi günlerde kullan inşallah
Teşekkürler hayatım Şeniz

sülfat bende biliom bu takımı ben buna yeşil zeytin takımı diom kaydirigubbakcemile3
çok güzel güle güle kullan cnmmm

Sağol buketim a.s.

off cok yenıymış daha bende anneme cok duskunum allahım sana sabır versın tatlım :teselli: acını hatrlat gıbı oldu :çok üzgünüm: cok özur

çıkmıyor ki cnm aklımdan senağlamabende burada atıyorum üzüntümüsenağlama oyalanıyorumm sizlerle iyi ki varsınıza.s.

Ben de özellikle çaydanlıklı bir takım istedim canım. allah iyliğini vermesin güldürdün beni niye saf olasın sen onu beğenmişsindir, dediğin gibi bişeyle uydurursun. teşekkür ederim a.s.
yok yok öleyım ama napak kader bu cekcez bulunur nasılsa he bıde ben çay sevmem ya o yuzden bıde es gectım çaktrma kaydirigubbakcemile3

ne 275 nan sen sasrdıysan vardır bişi

böcük hoşbulduk. hayırlı olsun suplaların canım

2 hafta mı?senağlamasenağlama

başınız sağolsun canım. Allah yattığı yeri cennet eylesin:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…