Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çıkmıyor ki cnm aklımdan senağlamabende burada atıyorum üzüntümüsenağlama oyalanıyorumm sizlerle iyi ki varsınıza.s.

canım başın sağolsun allah sizlere ömür versin. Evet esma söylemişti yengemi kaybettik diye. Allah sabır versin

blks hayatım tskler canlarım
lhnzdly sende ıyıkı varsın

HALA BEN SORUMA CVP ALAMADIM

Buket bence sen benim gibi ucuz bir bıçak setine kapat olayı :roflol: Cooker aldım 30 liraya :roflol:

çıkmıyor ki cnm aklımdan senağlamabende burada atıyorum üzüntümüsenağlama oyalanıyorumm sizlerle iyi ki varsınıza.s.

canım başın saolsun mekanı cennet olsun

bocügüm ekledıgın peceteeler çok gusel

sulfatcım kahwaltı takımını ii günlerde kullan

Morçilek, güle güle kullan tapırlarını.

Brcnk, aslında 1. de güzel ama onunda tutcakları metal uzun olsa daha iyi olur. Ama büfe gibi yüksekraflarını beğenmedim. Kullanışsız.
bence. 3. gibi sade ama içi fonksiyonel ve birde aynalı yaptırabiilrisin.
Aralarında benim favorim bu çok orjinal

oktar, eviin çoooooook güzelmiş huzurla oturursunuz inşallh. ya ne kadara aldınız diye sorsam ayıp etmem dimi?

sinaycım, çook şanslısın canım yaa bende güzellik merkezi arıyorum döne döne ama bulamadım daha.
Bence o kusur kalsın canım günlük takılanlardan kullanabilirsin.

Böcüğüm el emeği hemen belli oluyor. Güzeller.

Sulfat, kaffaltı takımın çok cici. Renkleride çok canlı. Güle güle kullan canımsım.

Lhnzdly, Allah anneciğinin mekanını cennet eylesin. Canım inşallh gönlünce olur herşey.

BIDA EKLEMEM HE bu model nasıl ddım guzel mı mutfak masası ve pecetelerı ben böle bısı almak ıstıyorum ama cok kararsızım dantel olmuycak cunku dantellı var
bıde cıcekler daha kucuk olabılır yada sırf beyaz mı olsaymış onu sordum

pınarcım saol
mandalın saol ama fıkır verın bak yazdım ya daha sade mı olsa -tatlicadiarzu- nasıl olsa yoksa bu cok mu guzel

kızlar ben kırmızı serwis takımı arıyorum.
aradım taradım bulamadım. bu asacak yeri olan deliklilerin kırmızısından istiyorum, ama galiba wazgecicem yok hiçbiyerde.

sizce bu kalitelimidir? iyimidir, alsammı? korkmazın

Son düzenleme:
cnm şimdi mutfak dolaplarına artık böle pecete seren yok kaymaz şeyler var adını hatırlayamadım tabakların bardakların altına ondan koyuyorlar hem çekerkende tabağı bardağı o oraya yapıştığından kayması yok hemde dantelli gibi görüntülü olanlarıda var kirlenince at makineye yıka yani bide mutfak masasına büzmeli örtü korasın cnm birde kocaman meyve tabağıı içine taşlar koyarsın çok şık durur yada mutfak akseuslarını atarsın o kocaman tabağa çok güzel durur diye düşündüm cnm bence........

kızlar bu masa örtusu ve pecetelıkler nasıl burdan bı ark yapıyorda
danteller daha hoş duruyor böcüük eğer almayı düşünüyorsan vazgeç derim:sm_confused:

Sulfat canım kahvaltı takımın çok şıkmış hatta benim günlük yemek takımıma benziyormuş sen onu üzerine bi çorba kasesi ile yemek takımı olarak bile kullanabilirsin güle güle kullan a.s.

Son düzenleme:
Böcüğüm ben resim eklerken atlamışım sorunu, bence dantel takımın varsa böyle bişeye gerek yok. Yani benim dantel takımım da yok, böyle bişey de almıcam. Sevmiyorum dolapların içine peçete filan zaten mutfağım da uygun değil buna. Haaaa güzelmi dersen el emeği çok güzel tabiki de, eğer kullanmayı düşünmüyorsan sadece çeyiz için alma derim ben yerimseniben

tupperwarelwrimin bir kısmı

Eklentiler

• $16562990_0.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $16569842_0.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 25
  • $16697133_0.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $16741355_0.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $16857638_0.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 41

noluur bıda cızım neyım yapma :dilcikar:

ama bu benim işim

kızlar suplayı eskiden almıştım tabakları dün aldım yanında kahvaltılığı ve çerezliğide var ama resim bulamdım.

iyi günlerde kulan

bi de yaptırmak için portmanto arıyorum..netten bulduğum modeller..
nasıl kızlar?
hangisi güzel?

1. süper ama
diğeride güzel

herkes 1.sinde buluştu galiba:)
peki ne renk olur??:)

kapılar ne renk

masallah bızm kızlarda pek becerıklı herbıseylerını çiziyolar :tomato: aman dıyım koca cızmende ne cızersenız çizin:roflol:

çizicem banane

sulfat kafaltı takımını iyi günlerde kullan

Teşekkür ederim sinaycım, bu arada çok doğru diyorsun canım fıstık yeşili kaseler alsam farklı bir yemek takımım daha olurhihoyyyt Alırken düşünmüştüm zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…