Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

darkangel bence eğer yaptıracaksan biraz bunun üzerinde oynamalar yap çünkü tvyi koyacağın yer çok küçük duruyor..bence kafanda bunu değiştirerek çizebilirsin

Arsimacim annemde aldi aura cleanmax... Bilmiyorum kullandinmi? fiati 1700 tl ve bence o paraya degmez bu makina. Neden diceksin...Bence derin dovucu aparati haricindeki perfomansi markasiz supurgelerle ayni. Seramikleri supurken hic iyi almiyo. Mecburen annemin kucuk phillipsiyle seramikleri, halilarida aurayla almak zorunda kaliyoruz. Hali konusunda güzel ama sadece halida oyle.. Marleylerde gucu yetersiz kaliyo bunun sebebide hali aparatinin ucunda elektrige bagli motor olmasi obur aparatinda bu olmadigi icin yetersiz kaliyo cekis gucu.. Ekmek kirintisini alsin diye canım cikiyo pes ettim artik obur makinayla supuruyorum yerleri sinirlerimi bozuyo yoksa

buketcım superrrrr bır yermıs burasıııııııııııı

evet cnm bende çok beğendimm

anladım cnm orasıda güzeldi katalogdan görmüştüm. Hayırlı olsun şimdiden

aynı muabbet bizdede geçti kaydirigubbakcemile3

natuzzi kızlar....en sevdiğim yer..bu tarz alıcam bende kısmetse

canm bizde sulu kullanıyoruz gayet guzeell yapıo ıcınde kokusuda var suyuna sıkıyoruz supururken koku verıo odaya fıltresini değiştirmiyoruzz sadece suyunu değiştiriyoruz bizimki libella ama

oturma odasına yaptırıcam ben tv ünitesi eğer istediğim gibi bulamazsam..favorimmm bu..bunu 1.75 eninde yaptırcam

bu da hoşş

Kızlar bizim evde libelle var güzel halı dövücü aparatı çok güzel özellikle. Ben Arzum hamarat aldım. 4 özellik bir arada isterseniz bakın.

benimki bundan işte sulu

Eklentiler

• $Libelle%20Makine%20Resim01.webp
    3 KB · Görüntüleme: 36
benimki bundan işte sulu

güle güle kullan cicim....
bakın buda fena değil...tüm salonla uyumlu olmalı yaa..

aa hepsi güzel yaa bayılıcam şimdi..

burdaki tv ünitesinin dolaplarına bakın kızlar koltuklarla uyumlu...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…