ya karar veremiyorum kızlar kızlar ya bu renk tüm oturma gruplarına uyar gibi geliyo ferah görünüyo
çok şıııııkkkkk
buketcım superrrrr bır yermıs burasıııııııııııı
sulfat bence bak şimdiden çünkü 21 nisan son erken rezervasyon tarihi kazık yedik biz gerçi yiyeceğimiz kadar:) çok güzel bir balayı istiyorum
buketcm galiba rixos beldibine karar vericem içime o sindi deniz manzaralı odası 6 gece için ikimiz 2.400 ediyor. okadar parayı vermek nasıl zor geliyor bu parasızlıkta ama bir kere olan bir şey.>Ayrıca otelin çok güzel balayı yapan çiftlere özel ikramları var hoşuma gitti bakalım nişanlım nasıl bulucak
:roflol::roflol: Ayyy bunlar insanı öldürür. Aslında daha bu yıla kadar praga gideriz diyorduk. Sonra benimki de prag istemiyorum birlikte geçirceğimiz ilk günleri yabancı bir yerde geçirmek istemiyorum dedi. O nedenle şimdi bana sen neresi istersen, kaç gün istersen öyle olsun diyorkaydirigubbakcemile3
kızlar aranızda sulu elektrik süpürgesi alan veya evinde kullanan varmı bende elektrik süpürgesi alıcam ama bi türlü karar veremiyorum
thomas almayı düşünüyodum ama 3-4 ayda bir filtresinin değişmesi gerektiğini duydum
bunu diosun di mi canım..silindir modeli bu..ay öyle araştırdım ki ben bayi olsam bu kadar bilirdim heral
Ewet canım bunlar işte fiyatından haberim yokk CADIARZU
benimki bundan işte sulu
kızlar merhabaaa
hayırlı cumalarrr:1hug:
kızlar 2 li aylara düştüm hadi tebrik edin beniiiiiiiiiii:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?