Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım suluyu nereye boşaltmayı düşünüyorsun?ben ona karar veremediğim için kuru aldım...wc ye olmaz,poşete koysak çöp kovasına akar..çok uğraştırmaz mı

wc ıle banyo arasında bı lavabo var oraya dokuyorz kendı evımdede mutfağa dokerım gıbı cunku wc ye olmas gercekten sonrada yıkarım
yengem arcelık kuru olandan kullanıyo böle bısey cekınce ıcıne acayıp gurultu yapıyo pek sevmedım ama benım bahsettığım ınanılmaz sağlam arsıma da aynı seyden bahsedıyo sanırsam parcası 10 yıl kendısı ömur boyu garantı

ben bundan almayı dusunuyom annem yardım etcekmış alırken kullandığımız ıcın annem bundan baskasını alma dıo

ben bundan almayı dusunuyom annem yardım etcekmış alırken kullandığımız ıcın annem bundan baskasını alma dıo

modeli benimkine benziyo canım markası değişikk 1000tl nın ustundedir dimi bunlar ole benımkınıde ole almıstık 2 sene onceee

bocukum sen o suyu mutfaga dokersen elinden operim valla senin fisfisfis.. Ben tuvalete dokerken midem kalkiyo sen sebze yikadigin yeremi dokcen CADIARZU

böcük özeline baktınmıı tupperware soruyodun yaaa katalog lınkı attımm

QUOTE=lhnzdly;6361328]zeysb canm saoll[/QUOTE]

rica ederim canımmm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…