Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nan her yere dokulur aslında banyoyoda doksen oraya burayada heryer aynı kapıya cıkıyoo

ihlasın dimi biliim canım..kıss kıl tüy mutfağa nasıl dökücen..aman aklım almadı benim dökemem die kuru aldım işte..sen beğendiysen ve kullanabileceksen süper kuşum...Allah gönlüne göre versin..a.s.

Maşallah kızlar bu gayretle en geç 2 haftada 3000 olur sayfamız

KOMŞU 32 ozellığı var
klıma
halı yıkama
top şişrme
otomatık kumandası ıle oturduğun yerden klavyenın bıle ıcndekı tozları toplama butun kokuları alma yatak perde temısleme daha neler neler var

kızlar bu ne ya 1000 tl lerden bahsedionuz bu süpürgemi halı yıkamamı

cnmm halıyııı ıslatıpp koltuklarıı vakumluyooo temızlıooo ayrıca posetı var koltuk yastıklarını falan ıcıne atıp vakumluyosun kucucuk oluyoo hatta tanıtım yaparken buyumucek dıe korkmustumm baya bı ı temızlıyooo toz alma agızlıgı falan varr kokusu varrr ben memnunumm annecıgımde kullanıodu

mutfağa dökülmezde tuvalette lavaboya yada duş alınan yere dökülebilir bence

lavaboya ve dus alinan yere dokersen saclar tozlar lavaboyu tikar tatlim deneyimle sabittir toz nasil oluyor biliyormusun boyle kar topu gibi oluyo saclar suyun icinde yuzuyo gormen lazim o goruntuyu birde motorla su tanki arasinda sabit bi parca var su sadece yuvarlak bi hazneden bosaltiliyo tamamen dokemiyosun tortu kaliyo ugrastiyor seni dibini temizlerken elin girmiyo koselerine cunku koselerde toz parcalari kaliyo anca firca alcan eline sise icine giren uzunlardan koseler sokup fircayla alcan kalan camuru yani eziyet inanin. Ha kalsin dersen calkalar takarsin yerine ama benim icime sinmiyor işte

tebrikkkkkkkkkdelikafaduldendelikafaduldenŞenizŞeniz

tebriklerrrr cnmmm ALLAH tamamını erdirsin mutlu mesut ettirsinnhihoyyythihoyyyt:teytey:

tebrikkklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tebrikler cnm benimmm a.s.

tebrıklerrrrrrrr burcum kaydirigubbakcemile5

burcucun hadi gözün aydına.s.
canım darısı başımızaŞeniz

hoş geldin canım..hayırlı cumalar....ay tebrikler az kalmış...hadin hayırlısı

Tebrikler Burcuuu

Sen benim pijama takımımı görmedin ama :dilcikar:

hepinize teşekkür ederim kızlarrrr:1hug: inanın hepinizi çokk seviyorummmm:asigim: içimdei bu coşkuyu sizlerle paylaşmak istedim... inşallah 1 ay yazdığı günleride yhemencecik görürüz... :1rolleyes:

laydycm canım biliyorsun pijama delisiyim ne zaman ekledin çok sayfalar kaçırmışım biliyormusun sayfasını bakmak isterim :çok üzgünüm::1hug:

sımdık ufak olur wc ye dokulmez banyoya dokulmez ve arada bı ayaklı lavabomuz var oraya dokulmez cunku hepsı aynı yerde toplanıyo
bı tek mutfak kalıyo doktukten sonra çiflıyoruz sebzelerıde lavaboda yıkamıyoruz yanı suzgecler ayaklı değmıyo bıde mermerımıze bırakıyorz suzgecı kendılığınden lavaboya gdııyo bılmem anlatabıldım mı

biz sadece hali yikama vakumla ve haliyi dovme ozelligini kullaniyoruz. Klima degil havanin kokusunu degistiriyo. oda sanki jenarator sesi gibi bi sesi var insan dayanamiyo sesine kapatiyo bi kez dedik balik kizartiyoruz acalim da kokuyu ceksin temiz koku versin beynimi oydu sesi delikafadulden

tebrık ederım cnm burcucum darısı başıma dıycem ama bı konu okudum sende okudun onu Lıı nın cok uzuldum ve evlenırken 10000 kez düşünmek gerek

ha bıde fıyatını sormuştunuz 1700 1800 arası

mutfağa dökülmezde tuvalette lavaboya yada duş alınan yere dökülebilir bence

ekmek,kıl tüy çekioruz yawrular....ben heeç bi yere dökemem...duşakabine ya da küvete hayatta dökmem...üreticilerin bunuda düşünmeleri lazımdı:dilcikar:

benn daha kahvaltı yapmadımmm veeee açıııııııııııııımmmm

klıma ozellığı var:1closedeyes: hortumu süpürge kısmından cıkarın arka kısmında ıkı duğme vardır bır tanesı top lastık şişirıyo dığerı odayı soğutuyo tabe ıcıne soğuk su koycan

:uhm: sizinki ihlas aura cleanmaxmi bocuk ayni makinedenmi bahsediyoruz kocaman bi kirli su tanki var hani onu mutfagin lavabosuna bosaltiyosun oylemi enteresan ya ben yapamam valla cif mif icime sinmez

okudum annem okudum hatta yorumda yazdımm :çok üzgünüm: yni insan neydim demiycem ne olcam diycekk.. 5 sene tanıdığı biri 5 aylık evliyken gerçek yüzünü gösteriyor. çokda moralim bozuldu kuzucuğum ama yapacak bir şeyde yok işte aşk bu. :sm_confused: zil zurna aşığız iştee:asigim:

bocukum ses nasil ses onu soyle sen hihoyyyt klima gibi degil soguk su buhari gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…