wc ıle banyo arasında bı lavabo var oraya dokuyorz kendı evımdede mutfağa dokerım gıbı cunku wc ye olmas gercekten sonrada yıkarım
yengem arcelık kuru olandan kullanıyo böle bısey cekınce ıcıne acayıp gurultu yapıyo pek sevmedım ama benım bahsettığım ınanılmaz sağlam arsıma da aynı seyden bahsedıyo sanırsamparcası 10 yıl kendısı ömur boyu garantı
kızlar bu ne ya 1000 tl lerden bahsedionuz bu süpürgemi halı yıkamamı
mutfağa dökülmezde tuvalette lavaboya yada duş alınan yere dökülebilir bence
zeysb bu natuzzi'nin kendi sitesi yok mu? yada ben mi bulamıorum
tebrikkkkkkkkkdelikafaduldendelikafaduldenŞenizŞeniz
tebriklerrrr cnmmm ALLAH tamamını erdirsin mutlu mesut ettirsinnhihoyyythihoyyyt:teytey:
tebrikkklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tebrikler cnm benimmm a.s.
tebrıklerrrrrrrr burcum kaydirigubbakcemile5
burcucun hadi gözün aydına.s.
canım darısı başımızaŞeniz
hoş geldin canım..hayırlı cumalar....ay tebrikler az kalmış...hadin hayırlısı
Tebrikler Burcuuu
Sen benim pijama takımımı görmedin ama :dilcikar:
aranızda acukan var mı? cokacimcoook
KOMŞU 32 ozellığı var
klıma
halı yıkama
top şişrme
otomatık kumandası ıle oturduğun yerden klavyenın bıle ıcndekı tozları toplama butun kokuları alma yatak perde temısleme daha neler neler var
mutfağa dökülmezde tuvalette lavaboya yada duş alınan yere dökülebilir bence
biz sadece hali yikama vakumla ve haliyi dovme ozelligini kullaniyoruz. Klima degil havanin kokusunu degistiriyo. oda sanki jenarator sesi gibi bi sesi var insan dayanamiyo sesine kapatiyo bi kez dedik balik kizartiyoruz acalim da kokuyu ceksin temiz koku versin beynimi oydu sesi delikafadulden
sımdık ufak olur wc ye dokulmez banyoya dokulmez ve arada bı ayaklı lavabomuz var oraya dokulmez cunku hepsı aynı yerde toplanıyo
bı tek mutfak kalıyo doktukten sonra çiflıyoruz sebzelerıde lavaboda yıkamıyoruz yanı suzgecler ayaklı değmıyo bıde mermerımıze bırakıyorz suzgecı kendılığınden lavaboya gdııyo bılmem anlatabıldım mı
tebrık ederım cnm burcucum darısı başıma dıycem ama bı konu okudum sende okudun onu Lİİ nın cok uzuldum ve evlenırken 10000 kez düşünmek gerek
ha bıde fıyatını sormuştunuz 1700 1800 arası
klıma ozellığı var:1closedeyes: hortumu süpürge kısmından cıkarın arka kısmında ıkı duğme vardır bır tanesı top lastık şişirıyo dığerı odayı soğutuyo tabe ıcıne soğuk su koycan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?