Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar halı yıkama makinaları hoşda dediğiniz gibi boşalt yıka dök temizle zor iş..bir halı yılda kaç defa yıkanır?1-2 değil mi...bunun için ben ne o parayı veririm.nede nereye dökücem sıkıntısına girerim.beğeniğ alanları almak isteyenleri kırmayayım ama mantıklı değil..biz yılda 2 defa yıkma firmasına yolluyoruz.inanın çok uygun fiata yıkatıp geliyorlar.kocaman makina nerye tıkıcam onu..çok bana uymaz bu

Selam kısçeler dün pek ugrayamadım topiğe çok işim vardı, herkes aldıklarını güle güle kullansın

Akşam Tchibo'dan aldığım pijama takımım

ayy yavrum yaa hızlı bir şekilde bakarken görmüş ve bayılmış sonra yorum yazmayı unutmuştum buna hatırladım şimdiii
nanılmazz sevimli ve asil ve kibar ve ciciiii :1rolleyes: güle güle gy hayatıcım... :1hug:a.s.

bocukum ses nasil ses onu soyle sen hihoyyyt klima gibi degil soguk su buhari gibi
ben alıstım galıba kaydirigubbakcemile3

cnm halıları verdın ya yataklar ya koltuklar ama varya sen makınayı görsen öle demezsın süper bısı bak ben dıosam bı sebebı vardır tabı sen bılırsın ben alcm :1rolleyes:

zeysb bu sitenin türkçesi yok mu canım? çok sordum ama pardon ya:)

esta furullah canım...hayır tr yok.ama sadece natuzzi olarak aratırsan bazı sonuçlar gelir...ist da satan mağazaları var..dur bi mj daha geliiiiiiiiii ahha

:uhm: sizinki ihlas aura cleanmaxmi bocuk ayni makinedenmi bahsediyoruz kocaman bi kirli su tanki var hani onu mutfagin lavabosuna bosaltiyosun oylemi enteresan ya ben yapamam valla cif mif icime sinmez

bız lavaboda sadece bulasık yıkıyorz meyve sebze deılkı ustelık wc yada banyoya hayatta dokulmez evın ortasına mı doksem acep bıdahakını öle yapcemkaydirigubbakcemile3

biz banyoya klozete yanı dokuyoruzz ama pesınden camasır suyu dokup bekletıyoruz mıkroplarını kırsın dıeee

Son düzenleme:
saol canım incelerim ben şimdi ayy iyice kafam karıştı valla nasıl karar vericem bilmiyorum

haklısın cnm zor bıkere alıcaksınn ve ucuz bısey de deıll kulandıkca degıstır kolay gelsınn cnmmmm sanayerimseniben

ya bizim evde ki süpürge normal torbalı onu zaten alıp çöpe atıon gayette rahat bence düğer halı yıkama makinesinide zaten hergün kullanmıon kullanıncada döküoz lavaboya wc yede dökülebilir çünkü aynı yere gidio hepsi böcüğün dediği gibi

vllahi sırf bu sebeplerden ötürü o su tanklılar kafama yatmıyor. bir ablamız demiştiki ee ekmek kırıntıları oluyor haliyle o tuvalaete dökülmez... ee banyoda gezdiğin terlikle evde geziyorsun yani biz geziyoruz banyoda ayrı evde ayrı terlik kullanmıyoruz ee öyle bir akinanın çektiği saçlı maçlı şey nasıl mutfak lavobosundan gidecek. hemde iğrenççç kapkara su çıkıyor. sonra o mutfak lavobosunu nasıl kullancaksınız.? hadi kullanmıyoruz dedidiniz. ee bir sebze yıkarken elinizden düşse içinize nasıl sinecek vallahi benim kafam almıyor midemde kaldırmaz diye düşünerekten normal torbalı aldım. çek dldumu at çöpe bitti gitti. astımdı bilmem neydi yoksa bence normalide bu. bir yeri temizliycez derken başka yeri pislentmenin anlamı yok bence...

her an beni düşünmen beni sevindiriyo ama lady'e ayıp olmasın:roflol:

esta furullah canım...hayır tr yok.ama sadece natuzzi olarak aratırsan bazı sonuçlar gelir...ist da satan mağazaları var..dur bi mj daha geliiiiiiiiii ahha

sağolŞeniz

Burcu tebrik ederim a.s., ben daha işler duruyorken 2 li aylara düşmek istemiyorum :1no2: sen tabii bitirirsen herşeyi 2 gün olsun diye beklersin kaydirigubbakcemile3

vallahi aynı kafadanız kaydirigubbakcemile5 torba doldumu at gitsin halı yıkama makinasında zaten sadece pis su oluyor. onuda dök tuvalete arkasından güzelce temizle bitti gittiii o kadarryerimseniben

sen beğendiysen al canikom...yatakları koltukları yıkayan eve gelen firmalarda var...hangimizin evinde koltuk yıkanmış yaa silioz habirekaydirigubbakcemile3..arkadaşlarım firma çağırıyor ama..bizde yataklar için çağırıyoruz...anam bakii o işlere ahha....al kuşum sena.s.

Sana sonuna kadar katılıyorum. Benim de alerjim var herkes biliyor artık bir haftadır yazıyorum kaydirigubbakcemile3 O sulu olanlar beni iyice hasta eder. Ben siemens aldım torbalı en azından dolunca çıkarıp çöpe atcam. Makinenin suyunu boşlatcam da yıkıcam da iyice toz içince kalırım :roflol:

florya ve etilerde natuzzi var sanırsam...rica ederim hayatımkaydirigubbakcemile5

toz torbalı olanlarda mıkroplar cok cabuk uruyo bılıyosunuz ayrrıca sulu olmayanlarda da hergun boşaltma yapmazsanız makınanın ıcındekıler uremesı hızlı sekılde artıp tekrar evınıze dağılcak mıkroplar
ben bu makınanın yerıne gıdıp özel ders bıle aldım öle mayklar falan vardı yanı mıkroplar okadr ığrenckı mılyonca kez buyutulup bakıyorduk
cok kötu bıde bebeklı evlerde cok kötu ornek 1,5 yasında yığenım var sureklı süpürgeyle oynuyo ve anlamıyo durdan laftan annesı bazen boşaltmıyo az var dıe sonra gorunce hemen bosaltıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…