Burcu tebrik ederim a.s., ben daha işler duruyorken 2 li aylara düşmek istemiyorum :1no2: sen tabii bitirirsen herşeyi 2 gün olsun diye beklersin kaydirigubbakcemile3
bu renklerle değil ama Bordo-Siyah olduğunda bence on numara olacaktır :lepi: ama tabi saten olması koşuluyla :) bence yaptır canım çok şık olur kırmızı siyahla.
kızlar annemde borda bi kumaş var çok beğendim hemen kaptım kendime
bu takım için onu kullansak nasıl olur sizce ?
burdaki krem pike yerine bordo düşünün kahve krem saten yerinede siyah kırmızı..
üst kave olan yer siyah alttaki parça parça olanda kırmızı siyah dantelde olmayacak tabi
nasıl sizce öle yaptırsam mı anneme :uhm:
sen beğendiysen al canikom...yatakları koltukları yıkayan eve gelen firmalarda var...hangimizin evinde koltuk yıkanmış yaa silioz habirekaydirigubbakcemile3..arkadaşlarım firma çağırıyor ama..bizde yataklar için çağırıyoruz...anam bakii o işlere ahha....al kuşum sena.s.
katılıyorum kuşum...vllahi sırf bu sebeplerden ötürü o su tanklılar kafama yatmıyor. bir ablamız demiştiki ee ekmek kırıntıları oluyor haliyle o tuvalaete dökülmez... ee banyoda gezdiğin terlikle evde geziyorsun yani biz geziyoruz banyoda ayrı evde ayrı terlik kullanmıyoruz ee öyle bir akinanın çektiği saçlı maçlı şey nasıl mutfak lavobosundan gidecek. hemde iğrenççç kapkara su çıkıyor. sonra o mutfak lavobosunu nasıl kullancaksınız.? hadi kullanmıyoruz dedidiniz. ee bir sebze yıkarken elinizden düşse içinize nasıl sinecek vallahi benim kafam almıyor midemde kaldırmaz diye düşünerekten normal torbalı aldım. çek dldumu at çöpe bitti gitti. astımdı bilmem neydi yoksa bence normalide bu. bir yeri temizliycez derken başka yeri pislentmenin anlamı yok bence...
florya ve etilerde natuzzi var sanırsam...rica ederim hayatımkaydirigubbakcemile5
toz torbalı olanlarda mıkroplar cok cabuk uruyo bılıyosunuz ayrrıca sulu olmayanlarda da hergun boşaltma yapmazsanız makınanın ıcındekıler uremesı hızlı sekılde artıp tekrar evınıze dağılcak mıkroplar
ben bu makınanın yerıne gıdıp özel ders bıle aldım öle mayklar falan vardı yanı mıkroplar okadr ığrenckı mılyonca kez buyutulup bakıyorduk
cok kötu bıde bebeklı evlerde cok kötu ornek 1,5 yasında yığenım var sureklı süpürgeyle oynuyo ve anlamıyo durdan laftan annesı bazen boşaltmıyo az var dıe sonra gorunce hemen bosaltıyom
benım semtımde yok cnm olsada annem bı yabancıyı yatak odasına asla sokmazkı ben 17 yıldr aynı ap. oturuyom komsularımınkıne bıle hayatta gırmedım -tatlicadiarzu- oyuzden en ıyısı kendı işini en tıtız sekılde halletmek oluyo
saol cnm benım
kuşuuuuuuummm konuyu nere getürdün yatak odasına yabancı olayı falankaydirigubbakcemile3 2-3 kişi geliyor..biz de kimsenin yatak odasına girmedik...özetlen dökmesi olay ve ben tercih etmiyorum...benimki torbasız işim bitince çöp kovasına döküyorum o kadar....herkez içine sineni alsın bencede....:1hug:
epey pahalılar casa lazzoniden bile...kaz tüyü gerçek deri yok alerji testinden geçmiş kir tutmayan kumaşlar vs vs...mağazalarından fiat alabilirsin canım...benim nişanlım ankarada mobilya işinde nene hatunda..bir çok markayı getirtiyorlar..ya da isteğe göre yaptırıyorlar..ben çizip yaptırmayı düşünüyorum...bir çok mobilyacı yapıyor istediğiniz modeli...çünkü epey tuzlular..dizayn ürünler hep böle yaacanım peki fiyatları hakkında bi bilgin varmı bende çok beğendim çooook şıklar
seni laf ebesi seniiii :roflol::1hug:Şenizher an beni düşünmen beni sevindiriyo ama lady'e ayıp olmasın:roflol:
sağolŞeniz
benım semtımde yok cnm olsada annem bı yabancıyı yatak odasına asla sokmazkı ben 17 yıldr aynı ap. oturuyom komsularımınkıne bıle hayatta gırmedım -tatlicadiarzu- oyuzden en ıyısı kendı işini en tıtız sekılde halletmek oluyo
saol cnm benım
BURCU tebrık ettık ya:dilcikar: ha bıde ben o konuda zehra ya uyuz oldum demeden edemıycem yolcam karıyı ama grılesmekten korkuyom :1closedeyes:
sımdık bı süpürgeden kavga cıkcak he:roflol:
herkes ne beğenırse onu alsın bence
he bıdaaha yenıleyım bız döktuğumuz lavaboyu kullanmıyoruz
epey pahalılar casa lazzoniden bile...kaz tüyü gerçek deri yok alerji testinden geçmiş kir tutmayan kumaşlar vs vs...mağazalarından fiat alabilirsin canım...benim nişanlım ankarada mobilya işinde nene hatunda..bir çok markayı getirtiyorlar..ya da isteğe göre yaptırıyorlar..ben çizip yaptırmayı düşünüyorum...bir çok mobilyacı yapıyor istediğiniz modeli...çünkü epey tuzlular..dizayn ürünler hep böle yaa
arkadaşlar böcüklerin evi 6-7 oda falandı galiba. kendi eviniz mi sandınız 2 lavabolu:) alla alla bi süpürge için
burcu annemde alerjısı var bıde kalp sorunu ozellıkle parfum ve sıgara kokusu onu ölduruo oksurmekten enerjı kalmıo babamda onun ıcın aldı ama yıllardır kullandığımız ıcn cok memnunum
ama benım anlatmak ıstedığım normal süpürgelerle arasında dağ kadr fark var ucak motoru kullanıyolar
yanı normal bı süpürge halının ustundekıler alırken o dıbındekılerı alıyo tabıkı eve havalandrıyoruz bı suru toz var ama ozellıkle yattağımız yataklar cok pis oluyo mıkroplarda ınsan derısınden beslenıyo ben canlı görduğum ıcn almak ıstırıyoum
hanı param olmazsa dıyelım bı koca buldum nerdeee:roflol: ama neyse ozmn baksa bı süprge almak zorunda kalabılırım belkıde
seni laf ebesi seniiii :roflol::1hug:Şeniz
evet herkes o kadına sinir oldu böcük. ama napıcaksın görüşler farklı farklı anlamakta güçlük çeksekte böyle canım :sm_confused: bu arada teşekkür ederim fıstıklı kurbişim Şeniz
arkadaşlar böcüklerin evi 6-7 oda falandı galiba. kendi eviniz mi sandınız 2 lavabolu:) alla alla bi süpürge için
senağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?