Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Burcu tebrik ederim a.s., ben daha işler duruyorken 2 li aylara düşmek istemiyorum :1no2: sen tabii bitirirsen herşeyi 2 gün olsun diye beklersin kaydirigubbakcemile3

oyy yawru kuşum benim :1hug: canım inan dün oturdum tüm isteklerimi hesapladım ama içine kıyafet ayakkabı terlik falan da yazdım neticede yazlık yere gidiyorum. bir kaç elbise falan aldım bu sene geçen sezondanda harika şeylerim var ama artık orda yaşıycam yetmez velasıl 1000 lira daha lazım kuzum :1shok: ama bizim para suyunu çekti. artık onlarda evlendikten sonra olsun diyoruz. zaman geçsinde kavuşayım artık ya:1rolleyes: 60 gündür görmüyorum sevdiceğimi 20 gün sonra gelecek. nasıl geçsin istemem zaman sen söylee:1hug:

bu renklerle değil ama Bordo-Siyah olduğunda bence on numara olacaktır :lepi: ama tabi saten olması koşuluyla :) bence yaptır canım çok şık olur kırmızı siyahla.

benım semtımde yok cnm olsada annem bı yabancıyı yatak odasına asla sokmazkı ben 17 yıldr aynı ap. oturuyom komsularımınkıne bıle hayatta gırmedım -tatlicadiarzu- oyuzden en ıyısı kendı işini en tıtız sekılde halletmek oluyo
saol cnm benım

BURCU tebrık ettık ya:dilcikar: ha bıde ben o konuda zehra ya uyuz oldum demeden edemıycem yolcam karıyı ama grılesmekten korkuyom :1closedeyes:

katılıyorum kuşum...

böcükçüm bak benim yengem aşırı titizdi ama bildiğin gibi değil hat safhada çocuğu bir gün feci hastalandı. kuzenim yani. doktora götürdüklerinde ne dedi doktor biliyormusun? çocuk mikropsuz kalmış. bağışıklığı gelimemiş. :1shok: şimdi düşün sokaklarda pislik içinde büyüyen yalın ayak çocuklara bak yemin ediyorum taş gibiler. hiç hastalanmıadan büyüyorlar. birazda sakınan göze çöp batar diye düşünüyorum. elbette evimizde gerektiği kadar hijyeni sağlıycaz ama abartmamak lazım. neticede evi temizliyorsun bak bütün gün dışardasın bürodasın bu tarz iş yerlerinde ki mikropları düşünemiyorum bile. en nihayetinde ev ortamı zaten ne kadar pis olablir ki. düzenli yapmak kafidir. kalkıp robotla temzile ama suyunu boşaltıp düzenli bakımını yapmayan insanlar var aynı hiç bir önemi yok. yada onu mutfak lavabosuna doktükten sonra hiç br anlamı yok. benimde fikrim bu kuzucuum. bizim evde öyle robotmu var taş gibiyiz maşallah:roflol: ben şahsen lüzümsuz görüyorum yasakkelime gene söylüyorum astımı alerjisi olanlar için mükemmel ama eğer hiç bir sorun yoksa zaten her yer mikrop. geçen gazetede okudum evi havalandırma esnasında bile kaç milyon mikrop giriyor ee havalandırmasan olmuyor:sm_confused: ee demekki bir miktar mikropla dost olcaz:roflol::roflol::roflol: nacizane fikrim kuzucuğumŞeniz

sımdık bı süpürgeden kavga cıkcak he:roflol:
herkes ne beğenırse onu alsın bence
he bıdaaha yenıleyım bız döktuğumuz lavaboyu kullanmıyoruz

canım peki fiyatları hakkında bi bilgin varmı bende çok beğendim çooook şıklar
epey pahalılar casa lazzoniden bile...kaz tüyü gerçek deri yok alerji testinden geçmiş kir tutmayan kumaşlar vs vs...mağazalarından fiat alabilirsin canım...benim nişanlım ankarada mobilya işinde nene hatunda..bir çok markayı getirtiyorlar..ya da isteğe göre yaptırıyorlar..ben çizip yaptırmayı düşünüyorum...bir çok mobilyacı yapıyor istediğiniz modeli...çünkü epey tuzlular..dizayn ürünler hep böle yaa

her an beni düşünmen beni sevindiriyo ama lady'e ayıp olmasın:roflol:

sağolŞeniz
seni laf ebesi seniiii :roflol::1hug:Şeniz

evet herkes o kadına sinir oldu böcük. ama napıcaksın görüşler farklı farklı anlamakta güçlük çeksekte böyle canım :sm_confused: bu arada teşekkür ederim fıstıklı kurbişim Şeniz

arkadaşlar böcüklerin evi 6-7 oda falandı galiba. kendi eviniz mi sandınız 2 lavabolu:) alla alla bi süpürge için

burcu annemde alerjısı var bıde kalp sorunu ozellıkle parfum ve sıgara kokusu onu ölduruo oksurmekten enerjı kalmıo babamda onun ıcın aldı ama yıllardır kullandığımız ıcn cok memnunum
ama benım anlatmak ıstedığım normal süpürgelerle arasında dağ kadr fark var ucak motoru kullanıyolar
yanı normal bı süpürge halının ustundekıler alırken o dıbındekılerı alıyo tabıkı eve havalandrıyoruz bı suru toz var ama ozellıkle yattağımız yataklar cok pis oluyo mıkroplarda ınsan derısınden beslenıyo ben canlı görduğum ıcn almak ıstırıyoum
hanı param olmazsa dıyelım bı koca buldum nerdeee:roflol: ama neyse ozmn baksa bı süprge almak zorunda kalabılırım belkıde

senağlamasenağlamasenağlama

arkadaşlar böcüklerin evi 6-7 oda falandı galiba. kendi eviniz mi sandınız 2 lavabolu:) alla alla bi süpürge için

:lepi: 5+1 wc banyo arası bı lavabo daha var anlycan heryer lavabo hatta evmızı cok su bastı bu konuda bıktım ayrı mesele -tatlicadiarzu-

evet ytakları falan arada temzilemek için mantıklı ve makul ama onun içinde onca para çok be böcükçüm :teselli: komşu olsaydık arada bir bahar temizliklerinde isterdim :roflol: birde şimdi elinde ona alışmış haliyle istemen çok normal. ben dikkat ettim bir çok şeyi evde nasıl alıştıysam ve yapıyorsam kendi evimde de ona göre alıyorum çok şaşırtıcı diymi :1rolleyes:

bizde 3 lavabo var mutfağı saymıom... ay böcük alemsin kız....alda koy resmini ne kavgası..fikir veriik işte...senin gibim...al kız çabuk alllllkaydirigubbakcemile3

bide zehra kim nolii neden ben kaçırmışım anlatınnnnnnn çatlarım ahhaha

ya siz hangi konuda konuştunuz, zehra kim:mymeka: bizi niye çaarmıyosunuz:mymeka:

senağlamasenağlamasenağlama

kıyamam her şey bölee yaa..ağlama kıss ver modeli yapıyorlar...sen asıl geçen seneki tekli koltukları görseydin bayılırdın demek...resimlerini aldım bende dergiden..istifliiom...ahhaa bakalım nasıl bir evim olucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…