böcükçüm bak benim yengem aşırı titizdi ama bildiğin gibi değil hat safhada çocuğu bir gün feci hastalandı. kuzenim yani. doktora götürdüklerinde ne dedi doktor biliyormusun? çocuk mikropsuz kalmış. bağışıklığı gelimemiş. :1shok: şimdi düşün sokaklarda pislik içinde büyüyen yalın ayak çocuklara bak yemin ediyorum taş gibiler. hiç hastalanmıadan büyüyorlar. birazda sakınan göze çöp batar diye düşünüyorum. elbette evimizde gerektiği kadar hijyeni sağlıycaz ama abartmamak lazım. neticede evi temizliyorsun bak bütün gün dışardasın bürodasın bu tarz iş yerlerinde ki mikropları düşünemiyorum bile. en nihayetinde ev ortamı zaten ne kadar pis olablir ki. düzenli yapmak kafidir. kalkıp robotla temzile ama suyunu boşaltıp düzenli bakımını yapmayan insanlar var aynı hiç bir önemi yok. yada onu mutfak lavabosuna doktükten sonra hiç br anlamı yok. benimde fikrim bu kuzucuum. bizim evde öyle robotmu var taş gibiyiz maşallah:roflol: ben şahsen lüzümsuz görüyorum yasakkelime gene söylüyorum astımı alerjisi olanlar için mükemmel ama eğer hiç bir sorun yoksa zaten her yer mikrop. geçen gazetede okudum evi havalandırma esnasında bile kaç milyon mikrop giriyor ee havalandırmasan olmuyor:sm_confused: ee demekki bir miktar mikropla dost olcaz:roflol::roflol::roflol: nacizane fikrim kuzucuğumŞeniz
ya siz hangi konuda konuştunuz, zehra kim:mymeka: bizi niye çaarmıyosunuz:mymeka:
:lepi: 5+1 wc banyo arası bı lavabo daha var anlycan heryer lavabo hatta evmızı cok su bastı bu konuda bıktım ayrı mesele -tatlicadiarzu-
ayy yavrum yaa hızlı bir şekilde bakarken görmüş ve bayılmış sonra yorum yazmayı unutmuştum buna hatırladım şimdiii
nanılmazz sevimli ve asil ve kibar ve ciciiii :1rolleyes: güle güle gy hayatıcım... :1hug:a.s.
ah kuzummmmm iyi dersler...ah ah anfideki geyiklerim geldi aklıma....aa nie giremiosun...nese görüşürüük...öptüm...kızlar ben okula gıdıyorum ordan ıst bır kac gun gıremıcemm sanırımm kendınızee cook ıı bakınn optumm
Sağol şekercimmm hihoyyyt
Kardeşcagazının da elbisesini görmedim sanma renkleri süper pek de yakışmış çok marifetli belli ellerinden, pozlarından belli oluyo
aaaa yazık çok üzüldüm...Allah iyilerle karşılaştırsın tüh tüh yaaaaa..yazıklar olsun..canım lii nickli bir arkadaşımız 3 gün oldu herhalde bir konu açtı .
hatta epey mesele oldu. kız 5 aylık evli. gül gibi geçinirlerken hiç bir sorun yokken hatta adam neredeyse mükemmelken saçma sapan bir meseleden dolayı kızı eşşek sudan gelene kadar dövüp kemerin tokalı kısmıyla birde üstünede tecavüz ediyor. kız şoktaydı konuyu ilk açtığı gün. herkes destek falan verdi. kız evi terk etti suç duyurusunda bulundu. rapor aldı falan filan... yuva gitti anlayacağın. ondan böcük korkuyorum artık diyor. kimin ne olduğu belli değil diyor. çokda haklı ....:çok üzgünüm:
kıyamam her şey bölee yaa..ağlama kıss ver modeli yapıyorlar...sen asıl geçen seneki tekli koltukları görseydin bayılırdın demek...resimlerini aldım bende dergiden..istifliiom...ahhaa bakalım nasıl bir evim olucak...
kızlar casanın adını duyunca onla ilgili bir anımızı anlatmak istiyorum. biz yatak odası takımımızı aldık ama yatak başını beğenmedik almadık. casa da beğendim internet sitesinden sonra dedim ki sade başlığı alalım ne kadar olabilirki. piyasada başlıklar 200 300 bilemedin 500 biz 1000 liraya kadar çıkardık gözden hani çok beğendim yaaa... kalktık düştük istanbul yollarına. yanlış yerde inmişiz rahat 3 km. yol yürüdük. neyse bulduk ve yatak başlığı için 8000 dediler.... bizim yüz ifademizi düşünün. birde üstüne rezil olduk zaten gayet küçümser bir havaları vardı. bağdat caddesinde mağaza. ve biz yazıldığı gibi okuyorsuz casa diyoruz. adam demesin mi casa değil hanfendi kasa ama adamın havayı göreceksiniz birde bende ki rengiii:))))))))))))))))))
canım lii nickli bir arkadaşımız 3 gün oldu herhalde bir konu açtı .
hatta epey mesele oldu. kız 5 aylık evli. gül gibi geçinirlerken hiç bir sorun yokken hatta adam neredeyse mükemmelken saçma sapan bir meseleden dolayı kızı eşşek sudan gelene kadar dövüp kemerin tokalı kısmıyla birde üstünede tecavüz ediyor. kız şoktaydı konuyu ilk açtığı gün. herkes destek falan verdi. kız evi terk etti suç duyurusunda bulundu. rapor aldı falan filan... yuva gitti anlayacağın. ondan böcük korkuyorum artık diyor. kimin ne olduğu belli değil diyor. çokda haklı ....:çok üzgünüm:
kızlar casanın adını duyunca onla ilgili bir anımızı anlatmak istiyorum. biz yatak odası takımımızı aldık ama yatak başını beğenmedik almadık. casa da beğendim internet sitesinden sonra dedim ki sade başlığı alalım ne kadar olabilirki. piyasada başlıklar 200 300 bilemedin 500 biz 1000 liraya kadar çıkardık gözden hani çok beğendim yaaa... kalktık düştük istanbul yollarına. yanlış yerde inmişiz rahat 3 km. yol yürüdük. neyse bulduk ve yatak başlığı için 8000 dediler.... bizim yüz ifademizi düşünün. birde üstüne rezil olduk zaten gayet küçümser bir havaları vardı. bağdat caddesinde mağaza. ve biz yazıldığı gibi okuyorsuz casa diyoruz. adam demesin mi casa değil hanfendi kasa ama adamın havayı göreceksiniz birde bende ki rengiii:))))))))))))))))))
bende demin sana yazdım burdan kaçırdın sanırım balım. nerelerdeydin sen dedim görünmüyordun :1hug: meğer kaybetmişsin bizi Şeniz örtüde çok cici güle güle kullan tatlişimmmŞeniz
çok zor işimiz canım ya güzel ve marka olan herşey uçmuş durumda olmadı artık beğendiklerimi yaptırıcam zaten zor karar veren bi tipim yandım yani
eminim herşeyin çok güzel olucak canım hiç merak etmekaydirigubbakcemile5[/QUOaynen canım..neyi beğensem en pahalısı çıkıyor..yok dizayn yok bilmem ne...bende çok zor beğenen ve kararsız bir tipim..meslekdaşız bideeeeeee.cad/cam bildiğim için kendim çizcem.resimle anlamazlarsa die..inşallah hepimizin evi çok güzel olucak..:Saruboceq:
işte insanlar kendilerini br şey sanıyor kuşum yaa...casanın sahibinide tanıyorum nerde nasıl yapıldıklarını..açtırmasınlar ağzımı....bir çok modelide benim a zönce gösterdiğim tarzdaki iatlyan modellerinden çakma...aman yanlış okumuşsun kime ne ya...ay çok ayıp..onlar utansın..
ya evt bende çok üzüldüm Allah sabır versin hem şiddet hem ağır tahrik... neler neler inaın insanın ordaki yazıları okudukça evliliğe bakış açısı değişiyor umarım bundan sonraki hayatında mutlu olur ama zehrada çok üstüne gitti kızın bence
ayh hem güldüm hem kızdım ben olsaydım yaa ölemi madem kasaa adamı itiverirdim o kasanın içine al sana şimdi sandık oldu haydi paket etsinler derdim kaydirigubbakcemile3
tesekkür ederim canım walla özlemişim sizi kaydirigubbakcemile3
örtünün fiyatı üzerinde yazan değil 265 e aldık biz
bız lavaboda sadece bulasık yıkıyorz meyve sebze deılkı ustelık wc yada banyoya hayatta dokulmez evın ortasına mı doksem acep bıdahakını öle yapcemkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?