Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar ben okula gıdıyorum ordan ıst bır kac gun gıremıcemm sanırımm kendınızee cook ıı bakınn optumm

evt katılıyorum burciş bu konuda sana ve birde sürekli temizlemesi zor yani eltimde arçeliğin sulu süpürgesi var Allah sizi inandırsın sadece mutfağa bişey dökülse içine az su dolduruyor süpürüyor sonra hoopp banyoya gidiyor küvete 5 6 tane parcaya ayrıyor tek tek yıka kurula topla inanki zor ben kesinlikle torbalı almayı dşünüyorum

ya siz hangi konuda konuştunuz, zehra kim:mymeka: bizi niye çaarmıyosunuz:mymeka:

canım lii nickli bir arkadaşımız 3 gün oldu herhalde bir konu açtı .
hatta epey mesele oldu. kız 5 aylık evli. gül gibi geçinirlerken hiç bir sorun yokken hatta adam neredeyse mükemmelken saçma sapan bir meseleden dolayı kızı eşşek sudan gelene kadar dövüp kemerin tokalı kısmıyla birde üstünede tecavüz ediyor. kız şoktaydı konuyu ilk açtığı gün. herkes destek falan verdi. kız evi terk etti suç duyurusunda bulundu. rapor aldı falan filan... yuva gitti anlayacağın. ondan böcük korkuyorum artık diyor. kimin ne olduğu belli değil diyor. çokda haklı ....:çok üzgünüm:

selam kızlar iki hafta önce aldığım yatak örtüm bu arada ben bu konuyu kaybetmistim yeni buldum cok şey kaçırmışım

Sağol şekercimmm hihoyyyt

Kardeşcagazının da elbisesini görmedim sanma renkleri süper pek de yakışmış çok marifetli belli ellerinden, pozlarından belli oluyo

kızlar casanın adını duyunca onla ilgili bir anımızı anlatmak istiyorum. biz yatak odası takımımızı aldık ama yatak başını beğenmedik almadık. casa da beğendim internet sitesinden sonra dedim ki sade başlığı alalım ne kadar olabilirki. piyasada başlıklar 200 300 bilemedin 500 biz 1000 liraya kadar çıkardık gözden hani çok beğendim yaaa... kalktık düştük istanbul yollarına. yanlış yerde inmişiz rahat 3 km. yol yürüdük. neyse bulduk ve yatak başlığı için 8000 dediler.... bizim yüz ifademizi düşünün. birde üstüne rezil olduk zaten gayet küçümser bir havaları vardı. bağdat caddesinde mağaza. ve biz yazıldığı gibi okuyorsuz casa diyoruz. adam demesin mi casa değil hanfendi kasa ama adamın havayı göreceksiniz birde bende ki rengiii:))))))))))))))))))

kızlar ben okula gıdıyorum ordan ıst bır kac gun gıremıcemm sanırımm kendınızee cook ıı bakınn optumm
ah kuzummmmm iyi dersler...ah ah anfideki geyiklerim geldi aklıma....aa nie giremiosun...nese görüşürüük...öptüm...

a.s.

selam kızlar iki hafta önce aldığım yatak örtüm bu arada ben bu konuyu kaybetmistim yeni buldum cok şey kaçırmışım

bende demin sana yazdım burdan kaçırdın sanırım balım. nerelerdeydin sen dedim görünmüyordun :1hug: meğer kaybetmişsin bizi Şeniz örtüde çok cici güle güle kullan tatlişimmmŞeniz

aaaa yazık çok üzüldüm...Allah iyilerle karşılaştırsın tüh tüh yaaaaa..yazıklar olsun..klava:

çok zor işimiz canım ya güzel ve marka olan herşey uçmuş durumda olmadı artık beğendiklerimi yaptırıcam zaten zor karar veren bi tipim yandım yani
eminim herşeyin çok güzel olucak canım hiç merak etmekaydirigubbakcemile5

casanın sahibinide tanıyorum nerde nasıl yapıldıklarınıda..açtırmasınlar ağzımı....bir çok modelide benim az önce gösterdiğim tarzdaki italyan modellerinden çakma...aman yanlış okumuşsun kime ne ya...ay çok ayıp..onlar utansın..

Son düzenleme:

ya evt bende çok üzüldüm Allah sabır versin hem şiddet hem ağır tahrik... neler neler inaın insanın ordaki yazıları okudukça evliliğe bakış açısı değişiyor umarım bundan sonraki hayatında mutlu olur ama zehrada çok üstüne gitti kızın bence

ayh hem güldüm hem kızdım ben olsaydım yaa ölemi madem kasaa adamı itiverirdim o kasanın içine al sana şimdi sandık oldu haydi paket etsinler derdim kaydirigubbakcemile3

bende demin sana yazdım burdan kaçırdın sanırım balım. nerelerdeydin sen dedim görünmüyordun :1hug: meğer kaybetmişsin bizi Şeniz örtüde çok cici güle güle kullan tatlişimmmŞeniz

tesekkür ederim canım walla özlemişim sizi kaydirigubbakcemile3

örtünün fiyatı üzerinde yazan değil 265 e aldık biz

işte insanlar kendilerini br şey sanıyor kuşum yaa...
ne yani sırada bir vatandaş girip soramayacak mı. illa kalbur üstümü olmak lazım. :dilcikar: aman boşverin komedi işte:teytey:

sorma bende şimdi gülüyorum anı oldu ama o zaman utanmıştım işte kızlar. kasa yıda böyle bir havalı söylüyor. kesaa gibi. ayı e gibi söylüyor sondaki ayıda uzatıyor havalı şey :roflol: sanırıs orda elaman değil :roflol:
tesekkür ederim canım walla özlemişim sizi kaydirigubbakcemile3

örtünün fiyatı üzerinde yazan değil 265 e aldık biz

vallahi bende çok özledim vallahi seni canımm Şeniz
bu arada çokda uyguna almışsın kuzummmm

Son düzenleme:
kızlar kızlar gellemmi yanağınızdan öpemmi
siz anazın koynunda ben soğukdan ölemmi

kaydirigubbakcemile3 yani kısaca ben geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…