Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayhh cnm ne utancan bırak o adam utansın rezillll heriffff demekk kesaaaaa sırnaşık şey edepsiz herif neolcak :roflol:

burcucum bir olaymi var ben kacırdım galiba merak ettim simdi fisfisfis

assortikcim yatak ortunu cok begendim tatlim güle güle eskit iyi gunlerde kullan canım

ASORRTIK cok guzelmış cnm gule gule kullan

burcu benönce anneme aldırıyom test edıyorum öle alıyorum ceyıse ama benım aldıklarımın coğu maalesef evde yok

burcucum bir olaymi var ben kacırdım galiba merak ettim simdi fisfisfis

kuşum bir önceki sayfada kızlar markalı mobilyalardan bahsetmişler bende casa başlık almayı istiyordum. yatak başlığı. onunla ilgili maceramı anlatım kızlarada ona gülüyorlar. sırnaşık şey bizi hor gördü casa satıcısıda :roflol: küçük emrak gibi kaldık orda :roflol:

ayy hayatım öldürdün beniii :roflol: süpürge suyu dökme lavabosu heee bu iyiymiş :roflol:

görgüsüzlük yapma burcu herşeyin ayrı lavabosu olurkaydirigubbakcemile3

kızlar ben okula gıdıyorum ordan ıst bır kac gun gıremıcemm sanırımm kendınızee cook ıı bakınn optumm

iyi dersler canıma.s.

ya ben bi olay okudum ama hepsini okumadım ama tecavüz falan görmedim. ay Allah'ım sen koru

selam kızlar iki hafta önce aldığım yatak örtüm bu arada ben bu konuyu kaybetmistim yeni buldum cok şey kaçırmışım

güle güle kullan

casa mı?:roflol:

selam kızlar ben de geldim
lii nin konusunu bende okudum kanım dondu resmen piskopat manyak ne olcakmirmirmirmir
Assortik yatak örtün çok hoşmuş güle güle kullan ne kadara aldın bende araştırıyorum daha sade bişi istiyoum gerçi ama renk ve tarz olarak bu tip bişi bakıyorum

görgüsüzlük yapma burcu herşeyin ayrı lavabosu olurkaydirigubbakcemile3

ya ben bi olay okudum ama hepsini okumadım ama tecavüz falan görmedim. ay Allah'ım sen koru
casa mı?:roflol:

görgüsüzede çıktı adımız iyi mi

evet canım o olayda tecavüzde varmış kız onu sonradan söyledi. başta söylemeye untanmış yerimseniben

casa yaaa :mymeka:
kızlar siz biliyormuydunuz okunuşunu tek süzük benmiydim ???

ASORRTIK cok guzelmış cnm gule gule kullan

burcu benönce anneme aldırıyom test edıyorum öle alıyorum ceyıse ama benım aldıklarımın coğu maalesef evde yok

canım elbette bizde de ynıları yok şöyle demek istdim ben. mesela diyelim biz evde çelik süzgeç kullanıyoruz plastik değil. daha önce plastik kullanıyorduk mikrop barındırıyor kolay arınmıor diye çeliğini aldık bundan memnunuz ya bende kendime çelik süzgeç alıyorum mishal yerimseniben yada eminim ilerlede böyle olacak evde biz domestos kullanırız ondan memnuuz ilerlede kesn onu kullanırım gibi... bunu demek istedim. yoksa aldığım nevresm takımları örtüler ciciler aynıları evimizde elbette yok... :1hug:

kızlar kızlar gellemmi yanağınızdan öpemmi
siz anazın koynunda ben soğukdan ölemmi

kaydirigubbakcemile3 yani kısaca ben geldim

hoşgeldin komiz kız:dance:

yok kız şaka diomŞeniz

ya ne üzücü bi durum, Allah hakkında hayırlısını versin:Saruboceq:

galiba bi süzük sensinkaydirigubbakcemile3 ay burcu öldürcek beni kaçıyom

herkeseee hayırlı cumalar kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr

sana da hayırlı cumalar teze gelin:lepi:

hoş geldin canım..bende az önce okudum...çok üzüldüm..ama hayatımın dediği gibi bende tecavüz okumadım dokunmaya başladı çıktım odadan demiş..anlamadım...çok üzüldüm ya tuhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…