işte insanlar kendilerini br şey sanıyor kuşum yaa...
ne yani sırada bir vatandaş girip soramayacak mı. illa kalbur üstümü olmak lazım. :dilcikar: aman boşverin komedi işte:teytey:
sorma bende şimdi gülüyorum anı oldu ama o zaman utanmıştım işte kızlar. kasa yıda böyle bir havalı söylüyor. kesaa gibi. ayı e gibi söylüyor sondaki ayıda uzatıyor havalı şey :roflol: sanırıs orda elaman değil :roflol:
işte insanlar kendilerini br şey sanıyor kuşum yaa...
ne yani sırada bir vatandaş girip soramayacak mı. illa kalbur üstümü olmak lazım. :dilcikar: aman boşverin komedi işte:teytey:
sorma bende şimdi gülüyorum anı oldu ama o zaman utanmıştım işte kızlar. kasa yıda böyle bir havalı söylüyor. kesaa gibi. ayı e gibi söylüyor sondaki ayıda uzatıyor havalı şey :roflol: sanırıs orda elaman değil :roflol:
vallahi bende çok özledim vallahi seni canımm Şeniz
kızlar kızlar gellemmi yanağınızdan öpemmi
siz anazın koynunda ben soğukdan ölemmi
kaydirigubbakcemile3 yani kısaca ben geldim
kıss adın gibi pek assortik güle güle kullan
burcucum bir olaymi var ben kacırdım galiba merak ettim simdi fisfisfis
assortikcim yatak ortunu cok begendim tatlim güle güle eskit iyi gunlerde kullan canım
ayy hayatım öldürdün beniii :roflol: süpürge suyu dökme lavabosu heee bu iyiymiş :roflol:
kızlar ben okula gıdıyorum ordan ıst bır kac gun gıremıcemm sanırımm kendınızee cook ıı bakınn optumm
canım lii nickli bir arkadaşımız 3 gün oldu herhalde bir konu açtı .
hatta epey mesele oldu. kız 5 aylık evli. gül gibi geçinirlerken hiç bir sorun yokken hatta adam neredeyse mükemmelken saçma sapan bir meseleden dolayı kızı eşşek sudan gelene kadar dövüp kemerin tokalı kısmıyla birde üstünede tecavüz ediyor. kız şoktaydı konuyu ilk açtığı gün. herkes destek falan verdi. kız evi terk etti suç duyurusunda bulundu. rapor aldı falan filan... yuva gitti anlayacağın. ondan böcük korkuyorum artık diyor. kimin ne olduğu belli değil diyor. çokda haklı ....:çok üzgünüm:
kızlar casanın adını duyunca onla ilgili bir anımızı anlatmak istiyorum. biz yatak odası takımımızı aldık ama yatak başını beğenmedik almadık. casa da beğendim internet sitesinden sonra dedim ki sade başlığı alalım ne kadar olabilirki. piyasada başlıklar 200 300 bilemedin 500 biz 1000 liraya kadar çıkardık gözden hani çok beğendim yaaa... kalktık düştük istanbul yollarına. yanlış yerde inmişiz rahat 3 km. yol yürüdük. neyse bulduk ve yatak başlığı için 8000 dediler.... bizim yüz ifademizi düşünün. birde üstüne rezil olduk zaten gayet küçümser bir havaları vardı. bağdat caddesinde mağaza. ve biz yazıldığı gibi okuyorsuz casa diyoruz. adam demesin mi casa değil hanfendi kasa ama adamın havayı göreceksiniz birde bende ki rengiii:))))))))))))))))))
görgüsüzlük yapma burcu herşeyin ayrı lavabosu olurkaydirigubbakcemile3
ya ben bi olay okudum ama hepsini okumadım ama tecavüz falan görmedim. ay Allah'ım sen koru
casa mı?:roflol:
ASORRTIK cok guzelmış cnm gule gule kullan
burcu benönce anneme aldırıyom test edıyorum öle alıyorum ceyıse ama benım aldıklarımın coğu maalesef evde yok
herkeseee hayırlı cumalar kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr
görgüsüzede çıktı adımız iyi mi
evet canım o olayda tecavüzde varmış kız onu sonradan söyledi. başta söylemeye untanmış yerimseniben
casa yaaa :mymeka:
kızlar siz biliyormuydunuz okunuşunu tek süzük benmiydim ???
herkeseee hayırlı cumalar kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr
hoş geldin canım..bende az önce okudum...çok üzüldüm..ama hayatımın dediği gibi bende tecavüz okumadım dokunmaya başladı çıktım odadan demiş..anlamadım...çok üzüldüm ya tuhhhhselam kızlar ben de geldim
lii nin konusunu bende okudum kanım dondu resmen piskopat manyak ne olcakmirmirmirmir
Assortik yatak örtün çok hoşmuş güle güle kullan ne kadara aldın bende araştırıyorum daha sade bişi istiyoum gerçi ama renk ve tarz olarak bu tip bişi bakıyorum
oyy bu ne gelinlik gibi buda..güle güle kullanbuda benimki işte ama benimkinin küçük yastığı kalp şeklinde aynısı değilmiş ama çookkk benziyooo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?