gamze yatak örtun gelınlık gıbı
hayatım:mymeka:
assortikcim yatak ortunu cok begendim tatlim güle güle eskit iyi gunlerde kullan canım
ASORRTIK cok guzelmış cnm gule gule kullan
burcu benönce anneme aldırıyom test edıyorum öle alıyorum ceyıse ama benım aldıklarımın coğu maalesef evde yok
anaaaaa benim yatak örtümmmm güle güle kullan assortikkkkkaydirigubbakcemile5
görgüsüzlük yapma burcu herşeyin ayrı lavabosu olurkaydirigubbakcemile3
iyi dersler canıma.s.
ya ben bi olay okudum ama hepsini okumadım ama tecavüz falan görmedim. ay Allah'ım sen koru
güle güle kullan
casa mı?:roflol:
buda benimki işte ama benimkinin küçük yastığı kalp şeklinde aynısı değilmiş ama çookkk benziyooo:))
cnm çok sağol gelin çiçeğimdi o kuzenim yatağın üstüne koyup çekmişkaydirigubbakcemile3
hoşbulduk burcucummm çok güzel gidiyor açma börek yapıcam mayalanmasını bekliorum hamurundelikafadulden pazara kahvaltıya misafirlerim var arkadaşlar gelicek öleee geçio annem gelmişti 2 gün kaldı bugün döndükaydirigubbakcemile
oooo topik kalabalık dedim bi 5 dk uğrayım bakıyım yanınıza dedim kızlar çok össsledimm hepinisssiiii
kızlar casanın adını duyunca onla ilgili bir anımızı anlatmak istiyorum. biz yatak odası takımımızı aldık ama yatak başını beğenmedik almadık. casa da beğendim internet sitesinden sonra dedim ki sade başlığı alalım ne kadar olabilirki. piyasada başlıklar 200 300 bilemedin 500 biz 1000 liraya kadar çıkardık gözden hani çok beğendim yaaa... kalktık düştük istanbul yollarına. yanlış yerde inmişiz rahat 3 km. yol yürüdük. neyse bulduk ve yatak başlığı için 8000 dediler.... bizim yüz ifademizi düşünün. birde üstüne rezil olduk zaten gayet küçümser bir havaları vardı. bağdat caddesinde mağaza. ve biz yazıldığı gibi okuyorsuz casa diyoruz. adam demesin mi casa değil hanfendi kasa ama adamın havayı göreceksiniz birde bende ki rengiii:))))))))))))))))))
hşg kuşummm Şeniz
belli olyuor senin geldiğin kuzucuğumm :roflol:
hoşgeldinnŞeniz
ay hoş geldin kızzzkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin komiz kız:dance:
hoşbukduk hatın gızlarrrrkaydirigubbakcemile2
gamze seni görünce çok duygulanıyorum. insan sanki evladını evlendirir ya sanki çocuğummuşsun gibi hissediyorum. eşya seçimin, evi yerleştirmen, halı beğenmen, sonra halıyı salonunda görmek, kınan, gelinlğin ne biliim ya. yanında değildik belki ama yanından daha yakındık sana o anlarda dualarımızla. ay duygusallaştım ağlıcam:çok üzgünüm :senağlama
buda benimki işte ama benimkinin küçük yastığı kalp şeklinde aynısı değilmiş ama çookkk benziyooo:))
hoş geldin canım..bende az önce okudum...çok üzüldüm..ama hayatımın dediği gibi bende tecavüz okumadım dokunmaya başladı çıktım odadan demiş..anlamadım...çok üzüldüm ya tuhhhh
pashmına h geldın
dun aksam senı arycaktım vazgectım cok knt gıder dıe:roflol:
:1hug:hoş geldin..
kızlar size doyum olmaz
bu kadar oturursak totolar büyür..daha evlenmedim..herüff bırakmasın benüükaydirigubbakcemile3
kamburda olur.oda bende hoş durmaz...
gün kurusu yedüm,kakolu sütümü içtim..ben spora didiom...
herkez aldıklarını iyi günlerde kullansın...sevgi ve aşkla kalın..
görüşürüz öptüm hepinizia.s.
yatak örtüleriniz gelinlik gibi cidden çok güzel kızlar güle güle kullanın
kocişlerinizle üstünde debeleninin kirletin inşallah :jeyyar:
dün akşamdan beri bende bir derdim var bölümüne takıldım evlilikten soğudum
ne kötü şeyler varmış ufff yaa :çok üzgünüm:
Hemşom gördüm seni aşağıda çık ortaya, nerdesin senklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?