Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

assortikcim yatak ortunu cok begendim tatlim güle güle eskit iyi gunlerde kullan canım

ASORRTIK cok guzelmış cnm gule gule kullan

burcu benönce anneme aldırıyom test edıyorum öle alıyorum ceyıse ama benım aldıklarımın coğu maalesef evde yok

anaaaaa benim yatak örtümmmm güle güle kullan assortikkkkkaydirigubbakcemile5

buda benimki işte ama benimkinin küçük yastığı kalp şeklinde aynısı değilmiş ama çookkk benziyooo:))

hepinize coooooook tesekkür ederim a.s. a.s. a.s.

ayy canım yaa sen bayağı bayağı hamarat bir şey oldun çıktın kızzz...
mayalı hamur pasta börekk... kilo almıyormusun kuşumm :uhm: gerçi o kadar hareket içinde mümkün değilde yaparken eritiyorsun :roflol:

gamze seni görünce çok duygulanıyorum. insan sanki evladını evlendirir ya sanki çocuğummuşsun gibi hissediyorum. eşya seçimin, evi yerleştirmen, halı beğenmen, sonra halıyı salonunda görmek, kınan, gelinlğin ne biliim ya. yanında değildik belki ama yanından daha yakındık sana o anlarda dualarımızla. ay duygusallaştım ağlıcam:çok üzgünüm :senağlama

Konuyu Toplam 24 Kullanıcı okuyor. (21 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
brcncvk86, aybuer, blackqueen, burcuözge, DarkAngel, dimples+, dkb, elisaa, Eudorabeta+, ikraaa, oktar, parpalm, p_nr, selma1, sibel1907, sulfat, tobi, yasmin85, zenku, zeysb, _HaYaTiM_

hehe

pashmına h geldın
dun aksam senı arycaktım vazgectım cok knt gıder dıe:roflol:

:roflol::roflol::roflol: Ben de bişey anlatayım, izmirde geçen ay kuzenlerimle yemek takımı bakıyorduk bana. Alsancakta bir mağazaya girdik jumbodan sonra. Kadın dedi fiyatlarımız 1.400 den başlıyor 10.000 e kadar gidiyor, eski parayla 10 milyar :1shok: ama kapının önündeki masada olan takımlar daha uygun fiyatlı dedi. Biz de kapıya doğru yöneldik ordaki masaların birinde kenarları kırmızılı bir takım vardı. Kuzenim bak bu güzel aslında dedi, ben de fena değil dedim Hani daha uygun diyeceğini düşündük kapının önündeki masada yaaakaydirigubbakcemile3 Ne dese beğenirsiniz, 8.000 lira :1shok::1shok::1shok: Bizim üçümüzün yüzünü görmeliydiniz ve mağazadan çıkışımızı :roflol:

ay banada oluyor bu bazen biliyormusun senağlama
zaten düğüne az kalan gelinlerde ben seziyorum bir duygusallık var hayatıcım a.s

buda benimki işte ama benimkinin küçük yastığı kalp şeklinde aynısı değilmiş ama çookkk benziyooo:))

yatak örtüleriniz gelinlik gibi cidden çok güzel kızlar güle güle kullanın
kocişlerinizle üstünde debeleninin kirletin inşallah :jeyyar:

dün akşamdan beri bende bir derdim var bölümüne takıldım evlilikten soğudum
ne kötü şeyler varmış ufff yaa :çok üzgünüm:

kızlar size doyum olmaz
bu kadar oturursak totolar büyür..daha evlenmedim..herüff bırakmasın benüükaydirigubbakcemile3
kamburda olur.oda bende hoş durmaz...
gün kurusu yedüm,kakolu sütümü içtim..ben spora didiom...
herkez aldıklarını iyi günlerde kullansın...sevgi ve aşkla kalın..
görüşürüz öptüm hepinizia.s.

hoş geldin canım..bende az önce okudum...çok üzüldüm..ama hayatımın dediği gibi bende tecavüz okumadım dokunmaya başladı çıktım odadan demiş..anlamadım...çok üzüldüm ya tuhhhh

ne kadar kötü ya insanın sevdiğinden böyle bişi görmesi...lii nin düğün fotosunu da gördüm ne gzelmiş maşallah yanındaki de adama benziyo orda!!!
Allah herkesi değer bilenlerle karşılaştırsın...

pashmına h geldın
dun aksam senı arycaktım vazgectım cok knt gıder dıe:roflol:

Böcük ne diycem sana sahi sen benim mesajımı aldınmı kuşum buluşmayla ilgilin olanı , sesin çıkmayınca acaba başkasına mı attım mesajı diye düşündüm.....

:1hug:hoş geldin..

dERS çalışırken ağzım boş durmuyo benimde sorma yaa ama akşama gidicem bende platese ..... hadiiyi sporlar canım sana :1hug:

canım ben steye yeni üye olduumda sene 2007 :roflol:yaşlı neneler gibi oldum bendd hee:roflol: çk takılırdım bir derdim var topikine hatta hep ordaydım. derken bir baktım çok etkilenyorum. sürekli kendimle kıyaslıyorum falan aşkım yasakladı sonunda oraya takılmamı :roflol: rtık arada bir bakıyorum. a.s

bi rahat bırakmazlarki iş çıktı yineee offf çıkmam lazımmm çok sinirlendim çook:mymeka:klava:Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…