Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

dün akşam aynı şeyi aşkımda bana dedi çok üzülmüştüm şu 3.5 aylık evli olup aldatılan kıza...
sen onlara ne bakıyorsun boşver dedi...
bu arada askerliğini 1 yıl daha tecil ettirecekmiş uff yaa..

Nasıl oldun kuşum sen dr gitcem diodun yaa...

canımcım gayet iyiyim şuanda 2 gündür dışarı çıkmıyorum polenlerle iç içe değilim kaydirigubbakcemile3 Gittim doktora ilaç verdi daha bugün alcam ilaçlarımı, kullanayım bakalım ne olcak

ben de anlattım benimki de boşver ne bakıyosun sen okuma şöle şeyleri dedi

Kızlar bende okuyodum o tip şeyleri ama baktım çok detay düşünmeye başladım pek takılmıyorum artık insan ister istemez etkileniyo çünküü

aman bı derdım varan gtmeyı
banada görucu cıktı dun lii yı okuyunca aman kalsın dedım tırstım:roflol:

pashmına aldım ve senı aradım belkı işin bıtmıstır gelırsın dıe ama acmadın :mymeka: bıdahakıne gelmezsen oyarım

iyi doğru numaraymış en azından onu öğrendim. Böcük dua vardı ya sesi kısıktı bi ara çıktığımda da üste üste bi kaç cevapsızım vardı seninkini o yüzden kaçırmış olabilirim. İnş gelcem yaa çok istiyodum bnende zaten ben program yaparsam önceden olmaz

ASSortık cok guzelmış cnm cokta uygun gule gule kullan
pashmına cnm ınş gelırsın aksam KKdan bıkac kişiyı aradım tam 2,5 saat konuşmuşum:1shok:

hadi kızlar ben öğle uykusuna gidiyorum görüşürük mirmirmirmir
millet spor yapsın ben gidip uyuyayım :roflol: bende böyle güzelleşip ballanıyorum allah allahh :jeyyar: hadi başş başşş

hadi kızlar ben öğle uykusuna gidiyorum görüşürük mirmirmirmir
millet spor yapsın ben gidip uyuyayım :roflol: bende böyle güzelleşip ballanıyorum allah allahh :jeyyar: hadi başş başşş

Alemsin canım ya ballan bakalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3, iyi uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…