buldummmmm okk
canım ben steye yeni üye olduumda sene 2007 :roflol:yaşlı neneler gibi oldum bendd hee:roflol: çk takılırdım bir derdim var topikine hatta hep ordaydım. derken bir baktım çok etkilenyorum. sürekli kendimle kıyaslıyorum falan aşkım yasakladı sonunda oraya takılmamı :roflol: rtık arada bir bakıyorum. a.s
arkadaşlar o derdim avr bölümüne bikaç kez baktım inanın psikolajim bozuldu.durup dururken hiç moralimi bozmak istemiyorum.çeyiz ve evlilik bölümü bana gayet hoş geliyo
kızlar ben 16.30'da çıkıcam işten. Ablamla eksik kalan eşyalarımı alıcaz ufak tefek. sonra aşkımın bana takacağı takıyı beğencez ablamla. artık ne alırsak pazartesi koyarım resimlerini. pazertesiye kadar özleyin beni canlarım
hmm napılabilirki? geri verseydin keşkem. saklanılcak bişeyde değil. satsan nasıl olur?ya benım söz yüzüğüm hale duruyo napsam acep
kızlar ben 16.30'da çıkıcam işten. Ablamla eksik kalan eşyalarımı alıcaz ufak tefek. sonra aşkımın bana takacağı takıyı beğencez ablamla. artık ne alırsak pazartesi koyarım resimlerini. pazertesiye kadar özleyin beni canlarım
Offff için daraldı birdaha girmeyeceğim o konuya
haklısın çok gerildim ben şu anda
Bugün de boş geçmesin eklim dedim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?