Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcucum aynennn gülüm :roflol: bende sene 2007 de üye oldum hiç çıkmazdım derdim var bölümünden. ve çok etkilenirdim. ilişkimi bile yıpratmıştı yani düşün. şüpheci ve karamsar bi kız olup çıkmıştım. psikolojim değişmişti aşkım artık yeter girme o siteye diye yasak getirmişti:roflol:

slm kızlarr ben geldiim bugün geç geldim sabahtan beri çalışıoz-tatlicadiarzu- kredi kartları bizim işleri açtı valla bankadan durmadan senet gelio aman dikkat edin kızlar kredi kartlarına çok tehlikeli:1no2: bir ara açtım topiği bişi yazamadan işe döndüm tekrar şimdi baktım da bir tek assortik'in yatak örtüsünü görebildim tek kelimeyle bayıldım çünkü benim yatak örtümle çok benzio:))) gamzede de var benzeri evinin fotolarını koyduğunda söylemiştim benimki de böle kabarık tüllü cibinlikli falan fiyatı da çok iyi valla benim ki 560 mı neydi bayaa oldu alalı iyi günlerde kullan canıma.s.

Son düzenleme:
bende sureklı ceyıs ve evlılıkte durunca evlenmek ıstedım takıı derdım varı okuyana kadr

arkadaşlar o derdim avr bölümüne bikaç kez baktım inanın psikolajim bozuldu.durup dururken hiç moralimi bozmak istemiyorum.çeyiz ve evlilik bölümü bana gayet hoş geliyo

kızlar ben 16.30'da çıkıcam işten. Ablamla eksik kalan eşyalarımı alıcaz ufak tefek. sonra aşkımın bana takacağı takıyı beğencez ablamla. artık ne alırsak pazartesi koyarım resimlerini. pazertesiye kadar özleyin beni canlarım

Özledik bile Ne takcakmış aşkın ha, set mi yerimseniben Merakla bekliyoruz

Ne olmuş kıı? çok yoğun fıransız kaldım niye gerildiniz ayolfisfisfis

ya benım söz yüzüğüm hale duruyo napsam acep
hmm napılabilirki? geri verseydin keşkem. saklanılcak bişeyde değil. satsan nasıl olur?

tamam cnm iyi bak kendine
Offff için daraldı birdaha girmeyeceğim o konuya

aynenn

haklısın çok gerildim ben şu anda

bende
daha önceden okumuştum o konuyu
beni bu tür konuları okumak çok etkiliyor. tamamen hayatımı etkiliyor
şüpheci oluyor.. içimden kuruyorum da kuruyorum.. ya bende yaşarsam die ( Allah korusun hepimizi) o nedende seyrek bakarım o bölüme yüzeysel bakar geçerim yani

Çay takımım birkaç yıl önce kuzenim aldı

Bu da maisonetti misafir için olan bornoz ve baş havlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…