sulfatcım ıı gunler kullan tatlım
güle güle kullan.bornozun rengi çok güzelmiş.ya ne güzel herkesin aylar kalmış düğününe benim daha 1 yıl varyasenağlamasenağlama
ya benım söz yüzüğüm hale duruyo napsam acep
Özledik bileNe takcakmış aşkın ha, set mi yerimseniben Merakla bekliyoruz
hmm napılabilirki? geri verseydin keşkem. saklanılcak bişeyde değil. satsan nasıl olur?
tamam cnm iyi bak kendine
aynenn
sulfat güle güle kullan bornzu çok beğendimmm
Teşekkür ederim arkadaşımsulfatt güle güle kullan güzelim
Böcük bence saklamasan daha iyi ama sen bilirsin yine, denize at. Yada sat ama parasını bir fakire ver içine sinmez sonuçta o parayı kullanmakkomşu onun yüzüğü bende benımkı ondan hala satamam kıyamıyom satsam bısey alsam ceyısıme dıom hatta supla mı alsm dıom ama hep aklımda o olur
kımeyede veremem herhalde yenıden nışanlanana kadr kalcak sonrada denıze atsam nasıl olur
komşu onun yüzüğü bende benımkı ondan hala satamam kıyamıyom satsam bısey alsam ceyısıme dıom hatta supla mı alsm dıom ama hep aklımda o olur
kımeyede veremem herhalde yenıden nışanlanana kadr kalcak sonrada denıze atsam nasıl olur
sulfat bardak takımın varya benım en sevdığım modellerden bırı bende ondan gunluk için alcam ama grı gule gule kullan cok harıka
bornozunuda gule gule kullan rengıde cok seker aynen benım nışanlık
ay çok güzel bornozun rengi, güle güle kullansınlarkaydirigubbakcemile3
sulfatcım gÜle gÜle kullan
turkuaza bayıldımm :))
aman böcük düşündüğüne bak denize falan da sakın atma sat parasıyla da şu beğendiğin uğur böcekli arılı banyo takımını al işte:roflol: sonuçta zamanında da sen verdin parasını zaten -tatlicadiarzu-ya benım söz yüzüğüm hale duruyo napsam acep
komşu onun yüzüğü bende benımkı ondan hala satamam kıyamıyom satsam bısey alsam ceyısıme dıom hatta supla mı alsm dıom ama hep aklımda o olur
babasyla konuştum zaten hep görusuruk gelımde aılesıyle göruseyım yalvarırım gerekrse dıe ama benımkı o defterı ben kapattım sakın gelme demış
artık aılemın dedıklerı cok fasla kırmış kalbını oyuzden moralım son derece kötu
cekmecemıde her actığımda yüzükleerımızı göruyom kurdelelemızı herseyı saklıyorum hala atmayada kıyamıyorumkı::çok üzgünüm:
Saklanıyorummm :1ninca:
Hiç keyfimm yokk :çok üzgünüm:
babasyla konuştum zaten hep görusuruk gelımde aılesıyle göruseyım yalvarırım gerekrse dıe ama benımkı o defterı ben kapattım sakın gelme demış
artık aılemın dedıklerı cok fasla kırmış kalbını oyuzden moralım son derece kötu
cekmecemıde her actığımda yüzükleerımızı göruyom kurdelelemızı herseyı saklıyorum hala atmayada kıyamıyorumkı::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?