Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

komşu onun yüzüğü bende benımkı ondan hala satamam kıyamıyom satsam bısey alsam ceyısıme dıom hatta supla mı alsm dıom ama hep aklımda o olur
kımeyede veremem herhalde yenıden nışanlanana kadr kalcak sonrada denıze atsam nasıl olur

sulfat bardak takımın varya benım en sevdığım modellerden bırı bende ondan gunluk için alcam ama grı gule gule kullan cok harıka
bornozunuda gule gule kullan rengıde cok seker aynen benım nışanlık

bievden aldığım banyo takımım 30ytl

siz bakın ben cıkıyorum öpüyorum hepinizi

ay çok güzel ve ucuz güle güle kullan

ya benım söz yüzüğüm hale duruyo napsam acep

sat ve kendine yeni bir nevresim al:roflol:

Özledik bile Ne takcakmış aşkın ha, set mi yerimseniben Merakla bekliyoruz

bende sizi:1hug: valla ben bi set beğendğim beyaz altın su yolu kolye bileklik yüzük küpe istemiyorum ama bilmem bu akşam ablamla bakıcaz işte

hmm napılabilirki? geri verseydin keşkem. saklanılcak bişeyde değil. satsan nasıl olur?

tamam cnm iyi bak kendine

aynenn

Şeniz
Çay takımım birkaç yıl önce kuzenim aldı

Bu da maisonetti misafir için olan bornoz ve baş havlum

ay çok güzel bornozun rengi, güle güle kullansınlarkaydirigubbakcemile3

sulfat güle güle kullan bornzu çok beğendimmm

Sağol buketim Şeniz

sulfatt güle güle kullan güzelim
Teşekkür ederim arkadaşım

Böcük bence saklamasan daha iyi ama sen bilirsin yine, denize at. Yada sat ama parasını bir fakire ver içine sinmez sonuçta o parayı kullanmak

sen nişanlındanmı ayrıldın cnm merak ettimde

sulfat bardak takımın varya benım en sevdığım modellerden bırı bende ondan gunluk için alcam ama grı gule gule kullan cok harıka
bornozunuda gule gule kullan rengıde cok seker aynen benım nışanlık

Ben de herşeyi gri alıyorum bunu sarı almışlar kaydirigubbakcemile3 ama çok sevdim yine de hediye bir de. Teşekkür ederim
ay çok güzel bornozun rengi, güle güle kullansınlarkaydirigubbakcemile3

Sağol tatlım a.s.

babasyla konuştum zaten hep görusuruk gelımde aılesıyle göruseyım yalvarırım gerekrse dıe ama benımkı o defterı ben kapattım sakın gelme demış
artık aılemın dedıklerı cok fasla kırmış kalbını oyuzden moralım son derece kötu
cekmecemıde her actığımda yüzükleerımızı göruyom kurdelelemızı herseyı saklıyorum hala atmayada kıyamıyorumkı::çok üzgünüm:

sannem sözlumden ayrıldım gecen yıl temmuzda 1 ay kala nışana

hayatım o nevresımde ben nasıl ytcam

ya benım söz yüzüğüm hale duruyo napsam acep
aman böcük düşündüğüne bak denize falan da sakın atma sat parasıyla da şu beğendiğin uğur böcekli arılı banyo takımını al işte:roflol: sonuçta zamanında da sen verdin parasını zaten -tatlicadiarzu-
Çay takımım birkaç yıl önce kuzenim aldı

Bu da maisonetti misafir için olan bornoz ve baş havlum

güle güle kullan sulfatcım bornozun rengi çok güzel valla sende de ne kuzen varmış beee benimkiler bana günahlarını vermezler -tatlicadiarzu-

komşum bişey sorcam ama kızma
barılma ihtimaliniz hiç mi yok???

böcüğüm sıkma canını yaaa geçmişe mazi denir benim amcamın torunu 3 yıl çıktığı çocukla 1 yıl nişanlı kaldı askerden gelince düğün olcaktı askerden geldi 1 ay sonra ayrıldılar:çok üzgünüm: üstelik kuzenim gelinliğini bile tasarlamıştı bizim gibi cici çeyizler hazırlamıştı ne hayaller kuruyordu ama nasip değilmiş demek şimdi 6 aylık evli ve çok mutlu iyi ki önceki hatamı evlilikle kabusa çevirmemişim diyor eminim sende öyle olcaksın yıllar sonra bugünleri hatırlayıp güleceksin aahhh keşke o yüzüğü satıp çatur çutur yeseymişim diceksin :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…