Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

güle güle kullan sulfatcım bornozun rengi çok güzel valla sende de ne kuzen varmış beee benimkiler bana günahlarını vermezler -tatlicadiarzu-

Sağol canımcım. Son birkaç yıldır doğum günlerimde hep çeyizlik alındı bu da onlardan biri. Vala kuzenlerim çok benim, aralarından bazıları ile kardeş gibiyizdir
Saklanıyorummm :1ninca:
Hiç keyfimm yokk :çok üzgünüm:

Canım benim, neyin var hayırdır:uhm:

noldu düğün kardeşim bişey mi olduuu :uhm:
Bahar yorgunluğu heraldee :çok üzgünüm: Param kalmadı,işsizlik maaşım mayısta bitiyor ve benim kredi kartlarıma 1000 TL borcum var toplam..
İş bulmam lazımm çok sıkıldımm :çok üzgünüm:

Bide evdekiler sürekli üstüme geliyorr benim sıkıntım zaten bana yetiyor biri birbirine kızınca bende patlıyorlar...Eee sus sus nereye kadar zaten şurda 2 ay zamanım kaldı iyi davranın bana dimmi senağlama

ayyy siz harikasınız yaa süpermen yetişemez hızınıza walla geçmişi okuya okuya yoruldum artık:) herkes kerşeylerini güzel günlerde kullansın inşş:) burcuözge nikahınn süpermiş çok özendim :) aklıma yer eden bi o kalmış :)

Canım bence de havaların etkisiyle tuhaf bir psikoloji oluyor bende de zaman zaman. Feci bir yorgunluk dışında herşeyden alınıyorum. Bazen herşey kötü olcak içime sinmicek gibi oluyor, daha bugün nişanlım telefonda sesin iyi gelsin artık herşeyi dert etme bu kadar dedi ama elimde değil. Çalışma işine gelince evlilik hazırlıkları ile uğraştığın bu dönemde çalışmaman çok daha iyi, yani en azından ben de öyleyim ve evlendikten sonra yeniden çalışmayı düşünüyorum. Kredi kartlarına bişey dmeiyim senden çok farkım yok :çok üzgünüm:

komşu barışma ıhtımalı yok cunku babasıyla son konuşmamda anladım bunu
aılemı terch ettım sımdık aıleme ne denır benı sevıyor desemde kabul etmezler bende cok korkarım sonra mutsuz olmaktan

ben hala onu sevıyorum taa kı benı sveen bırı olana kadr da devam etcek emınım

off cnm benım yaa benımde işim var amme para alamıyok allah yardım eder elbet sıkma canınıŞeniz

Lokmammm hşg cnm Şeniz üzülme cnm aynı dert bende de var kredi kartı borcu vala babam olmasa bende mahvolmuştum ama tabi arada asgari yatırıyorum ama faizi işliyor Allah yardımcımız olsun cnm :Saruboceq:

buda benim yemek takımım karacadan...

güle güle kullan güzelim

Lii nin topigini okudum... icimde bir firtina koptu böyle ceyiz gelinlik salon fotografla zamanimi doldururken baska insalar neler nelerle urasiyor allah yardimcisi olsun. Kimseyde yasatmasin. Ne hayallerle giriyoruz dünya evine allah utandirmaz insallah

bunlarda benim yemek takımım ve çatal bıçak takımım karacadan...

kızlar yaa az önce supla gördüm hem cam hem 5 lira,çok heyecan yaptım,resmini bulursam nette koycam hemen,ne dersiniz 5 liraya kaçırmamam lasım dimi:))başka bi yerde hem cam diildi 17 tl dediler.

:çok üzgünüm:
Walla şuan bana tek destek olan nişanlımm.Beni tek anlayan sakinleştirende oo.benneyaptımki Ailemin şu dönemde beni anlaması gerekirken ama malesef en büyük desteği nişanlımdan alıyorum.Artık şu olmadı bu yetişmedi bunları pek kafama takmamaya çalışıyorum eskiden ben şunu alalım bakalım derdim.Şimdi ben boşladım nişanlım hadi şunu alalım şurasını halledelim diyor :uhm: Erkekleri anlamak zorr..
off cnm benım yaa benımde işim var amme para alamıyok allah yardım eder elbet sıkma canınıŞeniz
Öff sorma böcüküm 6 ay olacak.Bakıyorum iş ama oftan puftan işler.. :çok üzgünüm:
Paramda yok değil bi miktar var ama düğüne yakın çok daha lazım olacak eksiklerimde var
bide düğünden sonra hemen iş bulabilsem bak o zaman hiç sıkışmam şurda en fazla 1-2 sene borç öderiz oda olsun o kadar ama ya iş bulamazsamm :çok üzgünüm:
Ben ailemden bana yardım edin diyemiyorum işte.Şimdiye kadar herşeyimi kendim hallettiğim için birde nişanlıma bi miktar kredi kartı borçları için para vermişlerdi.Ondan mahcubum benim şuyum eksik bu lazım alın diyemiyorumm utanıyorumm :çok üzgünüm:
Yani düşün mobilyalarıma kadar kendim alıyorum..:1no2:

Lii nin topiğine ben nasıl gircem ben bilmiyorum pek nasıl kullanıldığını da nesi warmış merak ettim ya

oy cnm üzülme ya. benimde maaşım hipotekli resmen evlenenen kadar nereye gideceği belli hemde hepsi
evdekilerde senin evlenmene üzülüolardır cnm

Anladım cnm benim özel sebeplerden dolayı bana destek çıkması lazım bende annemden bişey isteyemiyırum bu yaşıma kadar o baktı çünkü ama babam şimdi bana destek olmak zorunda umarım iyi bir iş bulursun cnm bende hergün gazete ilanlarına bakıyrum mail atıyorum iş bulma siteleri var kari... diye internet adresi var orda cv doldurdum ama bende henüz cvp alamadım cnm Allah yardımcımız olsun şu zamanları atlatmak çok zor.....(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…