güle güle kullan sulfatcım bornozun rengi çok güzelvalla sende de ne kuzen varmış beee benimkiler bana günahlarını vermezler -tatlicadiarzu-
Saklanıyorummm :1ninca:
Hiç keyfimm yokk :çok üzgünüm:
Bahar yorgunluğu heraldee :çok üzgünüm: Param kalmadı,işsizlik maaşım mayısta bitiyor ve benim kredi kartlarıma 1000 TL borcum var toplam..noldu düğün kardeşim bişey mi olduuu :uhm:
Bahar yorgunluğu heraldee :çok üzgünüm: Param kalmadı,işsizlik maaşım mayısta bitiyor ve benim kredi kartlarıma 1000 TL borcum var toplam..
İş bulmam lazımm çok sıkıldımm :çok üzgünüm:
Bide evdekiler sürekli üstüme geliyorr benim sıkıntım zaten bana yetiyor biri birbirine kızınca bende patlıyorlar...Eee sus sus nereye kadar zaten şurda 2 ay zamanım kaldı iyi davranın bana dimmi senağlama
Bahar yorgunluğu heraldee :çok üzgünüm: Param kalmadı,işsizlik maaşım mayısta bitiyor ve benim kredi kartlarıma 1000 TL borcum var toplam..
Bide evdekiler sürekli üstüme geliyorr benim sıkıntım zaten bana yetiyor biri birbirine kızınca bende patlıyorlar...Eee sus sus nereye kadar zaten şurda 2 ay zamanım kaldı iyi davranın bana dimmi senağlama
buda benim yemek takımım karacadan...
buda benim yemek takımım karacadan...
:çok üzgünüm:eudo:teselli:
Walla şuan bana tek destek olan nişanlımm.Beni tek anlayan sakinleştirende oo.benneyaptımki Ailemin şu dönemde beni anlaması gerekirken ama malesef en büyük desteği nişanlımdan alıyorum.Artık şu olmadı bu yetişmedi bunları pek kafama takmamaya çalışıyorum eskiden ben şunu alalım bakalım derdim.Şimdi ben boşladım nişanlım hadi şunu alalım şurasını halledelim diyor :uhm: Erkekleri anlamak zorr..Canım bence de havaların etkisiyle tuhaf bir psikoloji oluyor bende de zaman zaman. Feci bir yorgunluk dışında herşeyden alınıyorum. Bazen herşey kötü olcak içime sinmicek gibi oluyor, daha bugün nişanlım telefonda sesin iyi gelsin artık herşeyi dert etme bu kadar dedi ama elimde değil. Çalışma işine gelince evlilik hazırlıkları ile uğraştığın bu dönemde çalışmaman çok daha iyi, yani en azından ben de öyleyim ve evlendikten sonra yeniden çalışmayı düşünüyorum. Kredi kartlarına bişey dmeiyim senden çok farkım yok :çok üzgünüm:
Öff sorma böcüküm 6 ay olacak.Bakıyorum iş ama oftan puftan işler.. :çok üzgünüm:off cnm benım yaa benımde işim var amme para alamıyok allah yardım eder elbet sıkma canınıŞeniz
Ben ailemden bana yardım edin diyemiyorum işte.Şimdiye kadar herşeyimi kendim hallettiğim için birde nişanlıma bi miktar kredi kartı borçları için para vermişlerdi.Ondan mahcubum benim şuyum eksik bu lazım alın diyemiyorumm utanıyorumm :çok üzgünüm:Lokmammm hşg cnm Şeniz üzülme cnm aynı dert bende de var kredi kartı borcu vala babam olmasa bende mahvolmuştum ama tabi arada asgari yatırıyorum ama faizi işliyor Allah yardımcımız olsun cnm :Saruboceq:
güle güle kullan güzelim
:çok üzgünüm:
Ben ailemden bana yardım edin diyemiyorum işte.Şimdiye kadar herşeyimi kendim hallettiğim için birde nişanlıma bi miktar kredi kartı borçları için para vermişlerdi.Ondan mahcubum benim şuyum eksik bu lazım alın diyemiyorumm utanıyorumm :çok üzgünüm:
Yani düşün mobilyalarıma kadar kendim alıyorum..:1no2:
şimdi oldıu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?