beni neden kimse kaale almadı(((
canım suplalar zaten genelde her yerde 5 ytl sakın daha fazlasını verme olur mu?
ilgi ve alakan için teşekkürler canım benim,yok kız fazla vermem zaten ama şimdi takıldı kafama alsammı die sorayamı bıraksam öff
bi resmini koy bakem ben sana derimmm
kizlar ne dersiniz yatak odasi bu sekilde olurmu sizce ilk resimde gardolabin gelcegi yeri sarı cizgiyle belirttim sizce boyle giriste gardolap gozukmesi cokmu kotu olur?
Walla pek üzüldüklerini sanmıyorum artık :dilcikar:oy cnm üzülme ya. benimde maaşım hipotekli resmen evlenenen kadar nereye gideceği belli hemde hepsi
evdekilerde senin evlenmene üzülüolardır cnm
Eee aile her zaman arkanda olacak tabi..Ama işte düşünüyorsun bu yaşa kadar gelmişin mecburda değiller diyorsun ne olursa olsun bi bayanın kendine ait ekonomik özgürlüğünün olması şart heleki bu dönemde :enbuyukkk: Şimdiye kadar çalışmış olmasaydı hiç bişeyimi alamazdım..Birde lise bittiğinden beri çalışıyorum ben herşeyimi kendi imkanlarıma göre yaptım ünide dahil ondan bu saatten sonra çok fazla destek beklemiyorum :uhm:Anladım cnm benim özel sebeplerden dolayı bana destek çıkması lazım bende annemden bişey isteyemiyırum bu yaşıma kadar o baktı çünkü ama babam şimdi bana destek olmak zorunda umarım iyi bir iş bulursun cnm bende hergün gazete ilanlarına bakıyrum mail atıyorum iş bulma siteleri var kari... diye internet adresi var orda cv doldurdum ama bende henüz cvp alamadım cnm Allah yardımcımız olsun şu zamanları atlatmak çok zor.....(
kizlar ne dersiniz yatak odasi bu sekilde olurmu sizce ilk resimde gardolabin gelcegi yeri sarı cizgiyle belirttim sizce boyle giriste gardolap gozukmesi cokmu kotu olur?
zenku yemek takımın çok kibar çay setide çok güzel ama ben alamıcam tükendim artık kaydirigubbakcemile3 o da eksik olsunn
Beta takmamaya çalış canım, dönemsel bişey olabilir sıkıntın. Nişanlımın tespitine göre ben ayda bir defa filan karamsar ruh haline giriyormuşum kaydirigubbakcemile3 Evlensek de kurtulsak deyo
zenku yemek takımın çok kibar çay setide çok güzel ama ben alamıcam tükendim artık kaydirigubbakcemile3 o da eksik olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?