Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

zenku yemek takımın çok kibar çay setide çok güzel ama ben alamıcam tükendim artık kaydirigubbakcemile3 o da eksik olsunn

Zenku iyi günlerde kullan hepsini. Çay seti konusunda ben de kararsızım, eklediğini istiyorum ama bilemiorum yine CADIARZU

kizlar ne dersiniz yatak odasi bu sekilde olurmu sizce ilk resimde gardolabin gelcegi yeri sarı cizgiyle belirttim sizce boyle giriste gardolap gozukmesi cokmu kotu olur?

Beta takmamaya çalış canım, dönemsel bişey olabilir sıkıntın. Nişanlımın tespitine göre ben ayda bir defa filan karamsar ruh haline giriyormuşum kaydirigubbakcemile3 Evlensek de kurtulsak deyo

oy cnm üzülme ya. benimde maaşım hipotekli resmen evlenenen kadar nereye gideceği belli hemde hepsi
evdekilerde senin evlenmene üzülüolardır cnm
Walla pek üzüldüklerini sanmıyorum artık :dilcikar:
Pekte umursamıyorum bende ama üzülüyorum işte çok duygusalım ufacık bişeyden alınganlıkta yapabiliyorum senağlama Tipik bi balık burcuyumm :çok üzgünüm:
Neyse herkes dertli bide ben deşmeyim yaraları :çok üzgünüm:
Eee aile her zaman arkanda olacak tabi..Ama işte düşünüyorsun bu yaşa kadar gelmişin mecburda değiller diyorsun ne olursa olsun bi bayanın kendine ait ekonomik özgürlüğünün olması şart heleki bu dönemde :enbuyukkk: Şimdiye kadar çalışmış olmasaydı hiç bişeyimi alamazdım..Birde lise bittiğinden beri çalışıyorum ben herşeyimi kendi imkanlarıma göre yaptım ünide dahil ondan bu saatten sonra çok fazla destek beklemiyorum :uhm:

kizlar ne dersiniz yatak odasi bu sekilde olurmu sizce ilk resimde gardolabin gelcegi yeri sarı cizgiyle belirttim sizce boyle giriste gardolap gozukmesi cokmu kotu olur?

Canım ben de düşünüp duruyorum yatak odasını nasıl yerleştirceğimi. Ama bana sorarsan hemen kapı girişinde çok boğmaz mı odayı?

Eudorabeta canım bozma moralini inşallah en kısa zamanda bi iş bulucaksın ve herşey yoluna girecek:1hug:

zenku yemek takımın çok kibar çay setide çok güzel ama ben alamıcam tükendim artık kaydirigubbakcemile3 o da eksik olsunn

teşekkür ederim canım benim çeyizde daha bi tane bardak yok mecbur alıcam bişiler de pahalı yaw her bişey degamyoncuiremsu

Beta takmamaya çalış canım, dönemsel bişey olabilir sıkıntın. Nişanlımın tespitine göre ben ayda bir defa filan karamsar ruh haline giriyormuşum kaydirigubbakcemile3 Evlensek de kurtulsak deyo

Banada öyle diyoo kaydirigubbakcemile3 Ama halamında gelmesine daha çok var genelde o dönemlerde çok oluyor bana :1ninca: Öff keşke erkekler kadar rahat ve relax olabilsek Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…