Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Vala yatak odamda herşey yerleştikten sonra ancak yürüyecek alan kalacak sanırım. Ama zaten yatak odası da uyumak için değilmi :jeyyar:, sıkışık da olsa idare etcez

Eudorabeta canım bozma moralini inşallah en kısa zamanda bi iş bulucaksın ve herşey yoluna girecek:1hug:

İnşallahh canımm :Saruboceq: Ama en önemlisi hayırlı bi iş versin herkesinde gönlüne göre versin :Saruboceq:

Yaa bu arada ben bisürü alıntı yaptım hepsi gitmiş yaa :1no2:
Hemşom çay takımın,kahvaltı takımın,bornozun çok güzell :lepi: İyi günlerde kullan yerimseniben
Assortik yatak örtün çok şık sende iyi günlerde kullan yerimseniben

Yaa başka ciciler alanlarda vardı unuttum iyimi benneyaptımki
Herkes yeni cicilerini iyi günlerde kullansın yerimseniben

Bu arada o kelebekli aynadan dün nişanlım bana almış çok sevindim bugünde burda gördüm kaydirigubbakcemile3 Almak isteyenlere söylim..
Çok büyük bi ayna değil.Cam değil çelik aynaa yapışkanlı arkası cam beklemeeyin sakın yerimseniben

Teşekkür ederim canım a.s.Yaaa benim ebeveyn banyosu için ayna almam lazım, ama max 50*50 ebatında olabilir çünkü aynanın üst kısmında havalandırma penceresi var. Piyasada da banyo için küçük ebatta ayna bulamadım. Gıda çarşına da baktım o gün hep banyo aynaları büyük. Daha önce ikeada bakmştım bir tane 50*50 idi, bu kelebekli de 40*40 imiş hangisini alsam bilemedim

kızlar bu yatak örtüsünü de taçta beğendm 450 ytl burda pek belli olmayabilir ama üstünde danteli var hoş duruyo yatakta sizce pahalımı?

Canım bu aynayı alırsan çok küçük gelir :uhm: İkeada bende gördüm oval camdı fiyatıda 40 TL civarındaydı çok hoştu bence o daha güzel yerimseniben Bu daha çok dekorasyon amaçlı çok büyük değil..40X40 birde çelik cam değil..

İkeadaki hangi aynaya söylüyon acep :uhm: Ptesi agoraya gidicem bernardoya ordan da tchiboda aynaya bakarım, bir de yakından göreyima ama cam değilse istemem

kızlar bu yatak örtüsünü de taçta beğendm 450 ytl burda pek belli olmayabilir ama üstünde danteli var hoş duruyo yatakta sizce pahalımı?

bence gayet zarif ve şık ama kızlar maşallah çok daha uygun fiyata örtüler alıyorlar biraz daha araştır derim ben yerimseniben

cnm ben 230 a aldım yataştan ama çok şatafatlı değil tercih meselesi genelde 400-600 arası zaten alınabilir bence

kızlar yaa az önce supla gördüm hem cam hem 5 lira,çok heyecan yaptım,resmini bulursam nette koycam hemen,ne dersiniz 5 liraya kaçırmamam lasım dimi:))başka bi yerde hem cam diildi 17 tl dediler.
17 mı:1shok: yok bacım bende senınkı gıbı cam ve 5 lıraya gordum hep hatta bakırkoyde bı yerde plastıklerıne 7 tl dedıler kazık atan atana sen 5 tlden fazlasını verme

şimdi oldıu sanırım
gule gule kullan cnm catal kasıklarından benım beğendımden he
buda almayı düşünüp karar veremediğim çay seti

cok guzel gorunuyo bende yuvarlak düşünüyorum ne kadrmış

bence gayet zarif ve şık ama kızlar maşallah çok daha uygun fiyata örtüler alıyorlar biraz daha araştır derim ben yerimseniben

cnm ben 230 a aldım yataştan ama çok şatafatlı değil tercih meselesi genelde 400-600 arası zaten alınabilir bence

teşekkür ederim kızlar evet biraz daha araştırayım bulamazsam bunu alıcam artkk
bu arada ilk çoklu alıntı denemem başarılı olmuştur vatana millete hayırlı olsun:))

teşekkürler canım
bu takım 213 ytlymiş çok hoş ama ya bende beğendim alcem galiba param olunca:))
yatak örtüsü de güzel evet yaa ama işte para çok olmayınca insan 2-3 kez düşünüyo

azra baktımda gardırobun baska yere olmas gıbı duruyo yanı cam falan var en uygun ora geldı bana

Çay takımım birkaç yıl önce kuzenim aldı

Bu da maisonetti misafir için olan bornoz ve baş havlum

bizde böyle kuzenler olmadı kiii sırnaşık şey güle güle kullan bornozun renkte hariakmış a.s

ama kıyamam ki ben sanaaa :teselli: canım bizde biraz daha alınganlaşmaya başladık şu dönem. bende sonradan dönüp bakıyorum esasen kızacak bir şey yokmuş. çok çabuk parlar oldum. eskiden bu kadar tahammülsüz biri değildim. şu dönem sık dişini bebişim geçecek herşey Şeniz

ay canım utandırdın şimcik beni teşekkür ederim öğlen uykusundaydım da yeni gördüm Şeniz
kizlar ne dersiniz yatak odasi bu sekilde olurmu sizce ilk resimde gardolabin gelcegi yeri sarı cizgiyle belirttim sizce boyle giriste gardolap gozukmesi cokmu kotu olur?

bence en iyi şekilde yerleştireyi sen zaten ypmışsın balım. zaten gardrop için tek bir duvar daha var oda sizin yatak yanında olan duvar ki bence orda durması daha kötü. gümbet gibi tepenizde. hem bu defa komidinin tek eşi yerinde durmayacak daha biçimsiz olur yani bence. ayrıca deprem bölgesinde yaşayınca insan bu tarz şeyleride düşünüyor yan tarafta olursa üstünüze düşme ihtimali daha yüksek ben böyle güzel olur derim. hem zaten açılıncada 1 karış mesafe kalıyormuş ideal bence. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…