Vala yatak odamda herşey yerleştikten sonra ancak yürüyecek alan kalacak sanırım. Ama zaten yatak odası da uyumak için değilmi :jeyyar:, sıkışık da olsa idare etcez
Eudorabeta canım bozma moralini inşallah en kısa zamanda bi iş bulucaksın ve herşey yoluna girecek:1hug:
sıkışık olsun bişey olmaz :jeyyar::jeyyar:
Hemşom çay takımın,kahvaltı takımın,bornozun çok güzell :lepi: İyi günlerde kullan yerimseniben
Bu arada o kelebekli aynadan dün nişanlım bana almış çok sevindim bugünde burda gördüm kaydirigubbakcemile3 Almak isteyenlere söylim..
Çok büyük bi ayna değil.Cam değil çelik aynaa yapışkanlı arkası cam beklemeeyin sakın yerimseniben
Yaaa benim ebeveyn banyosu için ayna almam lazım, ama max 50*50 ebatında olabilir çünkü aynanın üst kısmında havalandırma penceresi var. Daha önce ikeada bakmştım bir tane bu kelebekli de 40*40 imiş hangisini alsam bilemedim
Yoo kötü gözükmez bence azracım ama kapı rahat açılacak mı onu da düşünmek lazım
Canım bu aynayı alırsan çok küçük gelir :uhm: İkeada bende gördüm oval camdı fiyatıda 40 TL civarındaydı çok hoştu bence o daha güzel yerimseniben Bu daha çok dekorasyon amaçlı çok büyük değil..40X40 birde çelik cam değil..
kızlar bu yatak örtüsünü de taçta beğendm 450 ytl burda pek belli olmayabilir ama üstünde danteli var hoş duruyo yatakta sizce pahalımı?
kızlar bu yatak örtüsünü de taçta beğendm 450 ytl burda pek belli olmayabilir ama üstünde danteli var hoş duruyo yatakta sizce pahalımı?
17 mı:1shok: yok bacım bende senınkı gıbı cam ve 5 lıraya gordum hep hatta bakırkoyde bı yerde plastıklerıne 7 tl dedıler kazık atan atana sen 5 tlden fazlasını vermekızlar yaa az önce supla gördüm hem cam hem 5 lira,çok heyecan yaptım,resmini bulursam nette koycam hemen,ne dersiniz 5 liraya kaçırmamam lasım dimi:))başka bi yerde hem cam diildi 17 tl dediler.
gule gule kullan cnm catal kasıklarından benım beğendımden he
şimdi oldıu sanırım
buda almayı düşünüp karar veremediğim çay seti
bence gayet zarif ve şık ama kızlar maşallah çok daha uygun fiyata örtüler alıyorlar biraz daha araştır derim ben yerimseniben
cnm ben 230 a aldım yataştan ama çok şatafatlı değil tercih meselesi genelde 400-600 arası zaten alınabilir bence
tatlim kapi sonuna kadar acildiktan sonra 1 karis bosluk var ondan sonra gardolap basliycak
17 mı:1shok: yok bacım bende senınkı gıbı cam ve 5 lıraya gordum hep hatta bakırkoyde bı yerde plastıklerıne 7 tl dedıler kazık atan atana sen 5 tlden fazlasını verme
gule gule kullan cnm catal kasıklarından benım beğendımden he
cok guzel gorunuyo bende yuvarlak düşünüyorum ne kadrmış
bizde böyle kuzenler olmadı kiii sırnaşık şey güle güle kullan bornozun renkte hariakmış a.s
Bahar yorgunluğu heraldee :çok üzgünüm: Param kalmadı,işsizlik maaşım mayısta bitiyor ve benim kredi kartlarıma 1000 TL borcum var toplam..
İş bulmam lazımm çok sıkıldımm :çok üzgünüm:
Bide evdekiler sürekli üstüme geliyorr benim sıkıntım zaten bana yetiyor biri birbirine kızınca bende patlıyorlar...Eee sus sus nereye kadar zaten şurda 2 ay zamanım kaldı iyi davranın bana dimmi senağlama
ayyy siz harikasınız yaa süpermen yetişemez hızınıza wallageçmişi okuya okuya yoruldum artık:) herkes kerşeylerini güzel günlerde kullansın inşş:) burcuözge nikahınn süpermiş çok özendim :) aklıma yer eden bi o kalmış :)
kizlar ne dersiniz yatak odasi bu sekilde olurmu sizce ilk resimde gardolabin gelcegi yeri sarı cizgiyle belirttim sizce boyle giriste gardolap gozukmesi cokmu kotu olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?