azra baktımda gardırobun baska yere olmas gıbı duruyo yanı cam falan var en uygun ora geldı bana
zenku yataşada bi bak saten yatak örtüsü yanlarından boncuklar sarkıyor moru ve kremi var
Anladım güzelim ya mobilyanın rengi açıksa kötü durmaz ama koyu renkse biraz bogabilir galiba CADIARZU
bizde böyle kuzenler olmadı kiii sırnaşık şey güle güle kullan bornozun renkte hariakmış a.s
bizde böyle kuzenler olmadı kiii sırnaşık şey güle güle kullan bornozun renkte hariakmış a.s
ama kıyamam ki ben sanaaa :teselli: canım bizde biraz daha alınganlaşmaya başladık şu dönem. bende sonradan dönüp bakıyorum esasen kızacak bir şey yokmuş. çok çabuk parlar oldum. eskiden bu kadar tahammülsüz biri değildim. şu dönem sık dişini bebişim geçecek herşey Şeniz
ay canım utandırdın şimcik beni teşekkür ederimöğlen uykusundaydım da yeni gördüm Şeniz
bence en iyi şekilde yerleştireyi sen zaten ypmışsın balım. zaten gardrop için tek bir duvar daha var oda sizin yatak yanında olan duvar ki bence orda durması daha kötü. gümbet gibi tepenizde. hem bu defa komidinin tek eşi yerinde durmayacak daha biçimsiz olur yani bence. ayrıca deprem bölgesinde yaşayınca insan bu tarz şeyleride düşünüyor yan tarafta olursa üstünüze düşme ihtimali daha yüksek ben böyle güzel olur derim. hem zaten açılıncada 1 karış mesafe kalıyormuş ideal bence. yerimseniben
mobilya bunu dusunuyorum tatlim yatasın modeli bu sitesinde olculerini buldum ona gore plan yapmaya calisiyorum bu rengin bogma riski fazla ama aynali oldugu icin ferah gosterebilir diyede dusunuyorum ama bilemiyorum tabii
aaa bende bu yatak odasını bakmıştım çok da beğendim baya da bi indirime girmiş ama tek kafamdaki soru işareti içine baza konulursa orjinalliği bozulur dedi satıcı adam...bende herşeyi derli toplu istediğmden baza istiyorum yataktagamyoncuiremsu
Arsimacim annemde aldi aura cleanmax... Bilmiyorum kullandinmi? fiati 1700 tl ve bence o paraya degmez bu makina. Neden diceksin...Bence derin dovucu aparati haricindeki perfomansi markasiz supurgelerle ayni. Seramikleri supurken hic iyi almiyo. Mecburen annemin kucuk phillipsiyle seramikleri, halilarida aurayla almak zorunda kaliyoruz. Hali konusunda güzel ama sadece halida oyle.. Marleylerde gucu yetersiz kaliyo bunun sebebide hali aparatinin ucunda elektrige bagli motor olmasi obur aparatinda bu olmadigi icin yetersiz kaliyo cekis gucu.. Ekmek kirintisini alsin diye canım cikiyo pes ettim artik obur makinayla supuruyorum yerleri sinirlerimi bozuyo yoksa
oturma odasına yaptırıcam ben tv ünitesi eğer istediğim gibi bulamazsam..favorimmm bu..bunu 1.75 eninde yaptırcam
vllahi sırf bu sebeplerden ötürü o su tanklılar kafama yatmıyor. bir ablamız demiştiki ee ekmek kırıntıları oluyor haliyle o tuvalaete dökülmez... ee banyoda gezdiğin terlikle evde geziyorsun yani biz geziyoruz banyoda ayrı evde ayrı terlik kullanmıyoruz ee öyle bir akinanın çektiği saçlı maçlı şey nasıl mutfak lavobosundan gidecek. hemde iğrenççç kapkara su çıkıyor. sonra o mutfak lavobosunu nasıl kullancaksınız.? hadi kullanmıyoruz dedidiniz. ee bir sebze yıkarken elinizden düşse içinize nasıl sinecek vallahi benim kafam almıyor midemde kaldırmaz diye düşünerekten normal torbalı aldım. çek dldumu at çöpe bitti gitti. astımdı bilmem neydi yoksa bence normalide bu. bir yeri temizliycez derken başka yeri pislentmenin anlamı yok bence...
selam kızlar iki hafta önce aldığım yatak örtüm bu arada ben bu konuyu kaybetmistim yeni buldum cok şey kaçırmışım
bizim de 3+1+1 koridor+banyo+tuvalet+mutfak+balkon:dilcikar::dilcikar: ha be de tepemizde çatı var:roflol::roflol:
kızlar casanın adını duyunca onla ilgili bir anımızı anlatmak istiyorum.
casa yaaa :mymeka:
kızlar siz biliyormuydunuz okunuşunu tek süzük benmiydim ???
Saklanıyorummm :1ninca:
Hiç keyfimm yokk :çok üzgünüm:
kizlar ne dersiniz yatak odasi bu sekilde olurmu sizce ilk resimde gardolabin gelcegi yeri sarı cizgiyle belirttim sizce boyle giriste gardolap gozukmesi cokmu kotu olur?
yok konur dedi ama altı şimdiki gibi hoş görünmez dedi üzüldüm bende ama detaylı sor bide sen istersen belki benim sorduğum adam bilmiyodur :mymeka:zenkucum bende baza istiyorum imkani yok yani bazasiz olmasinin offf ya nesi bozulur ayak kismimi yoksa baslik mi olmaz acaba bilgin varmi tatlim?
Bencede daha güzelini bulursun yerimseniben Gıda çarşında gözüne çarpan yokmuydu orda banyo aynalarıda olması lazım :uhm:İkeadaki hangi aynaya söylüyon acep :uhm: Ptesi agoraya gidicem bernardoya ordan da tchiboda aynaya bakarım, bir de yakından göreyima ama cam değilse istemem
Sıkıyorumm canımm sırnaşık şey Umarım dişsiz kalmam kaydirigubbakcemile3 Çok duygusalım zatii iyice alınır oldum herşeye :sm_confused: Ama sabrım devam ediyor :enbuyukkk:ama kıyamam ki ben sanaaa :teselli: canım bizde biraz daha alınganlaşmaya başladık şu dönem. bende sonradan dönüp bakıyorum esasen kızacak bir şey yokmuş. çok çabuk parlar oldum. eskiden bu kadar tahammülsüz biri değildim. şu dönem sık dişini bebişim geçecek herşey Şeniz
burcucum peki kapidan giriste ilk gardolabin kosesini gorcez resimde cizmeye calistim sari cizgiyle sence cok abes olurmu??
Bencede daha güzelini bulursun yerimseniben Gıda çarşında gözüne çarpan yokmuydu orda banyo aynalarıda olması lazım :uhm:
casa demen bana
benimki bi ara takmıştı oradan alacaktı mobilyaları
ayranımız yok içmeye faytonla gideriz casaya :roflol:
biliyordum :tomato:
peki sen tchibo nasıl okunuyor onu bilimisin kaydirigubbakcemile2
Demek yanlız değilmişimm :uhm:
benimde
ağladım ağlıcam
günaydın kısçeler
sağol canım Şeniz
bende biriktirmeye çalışıyorum 400 tl kadarım var ama benim almayı planladığım 1500 tl kadar :tomato: :çok üzgünüm:
ben ihlasınkini almak istiyorum
herkes çok memnun
benimde alerjim var kafamçokkarıştı
nesine karar veremiyorsun
hayat tacın çok cici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?