Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

azra baktımda gardırobun baska yere olmas gıbı duruyo yanı cam falan var en uygun ora geldı bana

bocukum yatagin oldugu duvar var birde ama oyle oluncada komidinleri oraya buraya tıkıstırmak zorunda kaliyorum ne yazikki bi kac cesit daha var yaptigim dusundugum onlarida atayim fikir verirseniz bana cok mutlu olurum :1hug:

Aldıklarınızı iyi günlerde kullanın. Suplalar nerede 5 tl??? Bernardo da baktım 12'den başlıyor.

içmek ıstıyom nan bugun cok dertlıyım
sesın yok kokun yok sıcaklığın yok ..........
gecmıyor geceler olmayınca yanımda
doğmuyo gunesım penceremden odama ustelık sarhoşum kadehım son yudumda[/I

Anladım güzelim ya mobilyanın rengi açıksa kötü durmaz ama koyu renkse biraz bogabilir galiba CADIARZU

mobilya bunu dusunuyorum tatlim yatasın modeli bu sitesinde olculerini buldum ona gore plan yapmaya calisiyorum bu rengin bogma riski fazla ama aynali oldugu icin ferah gosterebilir diyede dusunuyorum ama bilemiyorum tabii

burcucum peki kapidan giriste ilk gardolabin kosesini gorcez resimde cizmeye calistim sari cizgiyle sence cok abes olurmu??

mobilya bunu dusunuyorum tatlim yatasın modeli bu sitesinde olculerini buldum ona gore plan yapmaya calisiyorum bu rengin bogma riski fazla ama aynali oldugu icin ferah gosterebilir diyede dusunuyorum ama bilemiyorum tabii

aaa bende bu yatak odasını bakmıştım çok da beğendim baya da bi indirime girmiş ama tek kafamdaki soru işareti içine baza konulursa orjinalliği bozulur dedi satıcı adam...bende herşeyi derli toplu istediğmden baza istiyorum yataktagamyoncuiremsu

Canım bu dolap çok büyük değil galiba, yatak filan da kaba değil. Fikrimi değiştirdim olur a.s

zenkucum bende baza istiyorum imkani yok yani bazasiz olmasinin offf ya nesi bozulur ayak kismimi yoksa baslik mi olmaz acaba bilgin varmi tatlim?

abbow çok zormuş bu

oturma odasına yaptırıcam ben tv ünitesi eğer istediğim gibi bulamazsam..favorimmm bu..bunu 1.75 eninde yaptırcam

kendi ölçüne göre yapınca model değişebiliyor dikkat et olurmu
bende bitane beğenmiştim 178 e göre çizdimki abbow milli felaket

bu tarz kullanmadığım için hiç böyle düşünmemiştim
haklısınız valla
ben phılıps alam :)

selam kızlar iki hafta önce aldığım yatak örtüm bu arada ben bu konuyu kaybetmistim yeni buldum cok şey kaçırmışım

iyi günlerde kullan

bizim de 3+1+1 koridor+banyo+tuvalet+mutfak+balkon:dilcikar::dilcikar: ha be de tepemizde çatı var:roflol::roflol:

altta temel varmı

kızlar casanın adını duyunca onla ilgili bir anımızı anlatmak istiyorum.

casa demen bana
benimki bi ara takmıştı oradan alacaktı mobilyaları
ayranımız yok içmeye faytonla gideriz casaya :roflol:

casa yaaa :mymeka:
kızlar siz biliyormuydunuz okunuşunu tek süzük benmiydim ???

biliyordum :tomato:
peki sen tchibo nasıl okunuyor onu bilimisin kaydirigubbakcemile2

Saklanıyorummm :1ninca:
Hiç keyfimm yokk :çok üzgünüm:

benimde
ağladım ağlıcam

kizlar ne dersiniz yatak odasi bu sekilde olurmu sizce ilk resimde gardolabin gelcegi yeri sarı cizgiyle belirttim sizce boyle giriste gardolap gozukmesi cokmu kotu olur?

olar
kapı acılınca dolap kapamazsa orayı olur

zenkucum bende baza istiyorum imkani yok yani bazasiz olmasinin offf ya nesi bozulur ayak kismimi yoksa baslik mi olmaz acaba bilgin varmi tatlim?
yok konur dedi ama altı şimdiki gibi hoş görünmez dedi üzüldüm bende ama detaylı sor bide sen istersen belki benim sorduğum adam bilmiyodur :mymeka:

İkeadaki hangi aynaya söylüyon acep :uhm: Ptesi agoraya gidicem bernardoya ordan da tchiboda aynaya bakarım, bir de yakından göreyima ama cam değilse istemem
Bencede daha güzelini bulursun yerimseniben Gıda çarşında gözüne çarpan yokmuydu orda banyo aynalarıda olması lazım :uhm:
Sıkıyorumm canımm sırnaşık şey Umarım dişsiz kalmam kaydirigubbakcemile3 Çok duygusalım zatii iyice alınır oldum herşeye :sm_confused: Ama sabrım devam ediyor :enbuyukkk:

burcucum peki kapidan giriste ilk gardolabin kosesini gorcez resimde cizmeye calistim sari cizgiyle sence cok abes olurmu??

hayır abes durmaz hayatım... yerimseniben anneminde öyle duruyor ve annemin koyu khve mobilyası genede garip durmuyor. oda iyi ışık alıyorsa sorun değil bence zaten aynalı dolap gayet zarif yerimseniben hatta bizim kpının arkasında da ütü masası duruyor :roflol: kamofile köşesii :roflol:

Bencede daha güzelini bulursun yerimseniben Gıda çarşında gözüne çarpan yokmuydu orda banyo aynalarıda olması lazım :uhm:

Vardı canım, hem de çok vardı ama ebatları büyük. Yani yükseklik hepsinde 60-70 cm civarı o da olmuyor pencere var :çok üzgünüm:

bugün nedense hep bişiler koyasım var ya buraya aslında hastayım yatıyorum ama düşmedi pc kucağımdan uyuyamadımmı kalkıp gene elime alıyorum:ecrin_bebek:
days in colours örgü battaniyem linens nevresimim ve aker safir çeyiz setim
baya çeyizim varmış hee rahatladım koydukça:))

casa demen bana
benimki bi ara takmıştı oradan alacaktı mobilyaları
ayranımız yok içmeye faytonla gideriz casaya :roflol:

biliyordum :tomato:
peki sen tchibo nasıl okunuyor onu bilimisin kaydirigubbakcemile2

anaaa işe bak yaaa casa yüzünden reklam oldu heeee :mymeka:
biliyorum tabiii :dilcikar:

güzelim sen dyson alıcan galiba.onlar çok pahalı geldi bana yaaaaa. philips ten de çok alan ve memnun olan var.iyidir herhalde sırnaşık şey

zenku cum canım güle güle kullan cicilerini. benimde days in colors battaniyeli takımım var ama tırmızısıııııı:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…