Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

zenku cum canım güle güle kullan cicilerini. benimde days in colors battaniyeli takımım var ama tırmızısıııııı:)))))

teşekkürler canımm bende lila-yeşil ve bunun arasında kararsız kaldım ama lila ve pembe tonları çok var çeyizimde diye bunda karar kıldımm

Şuana kadar kaç yere baktık ebeveyn banyoma olan tek ayna. Ucu ucuna denk gelcek, bu aynayı her gördüğümde çok beğeniyorum aslında ama banyoda abes olur mu :uhm: Şıkır şıkır bişey kaydirigubbakcemile3 Öyle dümdüz bir cam kestirip de koymak da istemiyorum

çok saol burcucum içimi ferahlattin gerçekten :1hug:

bilakis daha güzel olur şıkır şıkır olması bence

bizimkinde de ütü masası ve süpürge duruyor :)

anaaa işe bak yaaa casa yüzünden reklam oldu heeee :mymeka:
biliyorum tabiii :dilcikar:

bana desene
bende tükana gidince senin düştüğün duruma düşmim :roflol:

Demek yanlız değilmişimm :uhm:
Öff inşallah tüm bu sıkıntılar biter hepimiz feraha kendi evlerimize kavuşuruzz dertsiz tasasz bir şekilde çok mutlu oluuruz inşallahh :Saruboceq:

inşallah senağlama

güzelim sen dyson alıcan galiba.onlar çok pahalı geldi bana yaaaaa. philips ten de çok alan ve memnun olan var.iyidir herhalde sırnaşık şey

ihlas düşünüyordum şuan itibari ile vazgeçtim
phılıps alırım kanımca inş. iyidir

çok ciciymiş

Arsimacim verdigin cevabin olarını anlamadım tatlim ne olar abesmi olar güzelmi olar dimek istedin sen kendin bizzat sırnaşık şey

beynim sulandi bugün kızlar geçmişide hiç okuyamadim bugun insallah yarın başa sarip okuycam hepsini

canım suluyu nereye boşaltmayı düşünüyorsun?ben ona karar veremediğim için kuru aldım...wc ye olmaz,poşete koysak çöp kovasına akar..çok uğraştırmaz mı

güzelim sulu alırsan en mantıklısı tuvalete boşaltmak olur.lavoboya falan hiç olmaz,küvet desen olmaz en mantıklı tuvalet.ama işte her seferinde onunla uğraşman gerekiyor sositososito

bide evet o modele baza koyarsan ayakları alttan gözükür çirkin durur ama sen başka yere yaptırıcaksan ayakları yere kadar yaptır içteki baza gözükmesin

cnm ben bu modeli çok beğenmiştim indirime girmişti ama kafamda şöyle bir soru işareti oluştu o çiçekli cam yeri varya orası çok parmak izi olur gibime geldi

bende onu cok dusundum tatlim ama işte.... napalım yatakodasinda hep bi mikrofiber bezim olucak elimin altinda iz oldukca silcem nisanlim zaten cok titiz surekli elinde bez gezicek simdiden oyle artık benim yapmama bile gerek kalmaz belkim sırnaşık şey

Kızlarr,

Dyson'ın da elektrik süpürgeleri çok güzelmiş kullanan, duyan var mı?

canım arkadaşım dyson süpürgeleri çok tavsiye eden var.ben araştırdım kullananlar çok memnunlar ama fiyatları pahalı 1500 civarı.bana tuzlu geldi bende diğer tavsiye edilen ürün olan philips marathon almaya karar verdim.şimdi para biriktiriyorum :)

Bencede olurr ama sürekli temiz tutman gerekecek kaydirigubbakcemile3 Banyo çünkü illaki su sıçrıcaktır :uhm: Banyon ne renk hemşom ?

bide evet o modele baza koyarsan ayakları alttan gözükür çirkin durur ama sen başka yere yaptırıcaksan ayakları yere kadar yaptır içteki baza gözükmesin

baska biryere yaptirmiycam tatlim hic mobilyaci bilmiyorum tanimadanda kimseye guvenemiyorum. nasil olur istedigimin aynisini kaliteli bi sekilde cikartabilirmi... varmi bildigin marangoz bana tavsiye edebilcegin

Bencede olurr ama sürekli temiz tutman gerekecek kaydirigubbakcemile3 Banyo çünkü illaki su sıçrıcaktır :uhm: Banyon ne renk hemşom ?

Ben dikkatliyim de kocişim büyük banyoyu kullansın kaydirigubbakcemile3 Banyolarım kahve-krem tonlarında canım

Arsimacim verdigin cevabin olarını anlamadım tatlim ne olar abesmi olar güzelmi olar dimek istedin sen kendin bizzat sırnaşık şey

uygun olar :)

bu tarz olup bazasıda olursaaaaa
benim yatağımın altı gibi olabilir

cici aynamı alayım o zaman gelecek hafta Şeniz

al tabi ama iki tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…