yok konur dedi ama altı şimdiki gibi hoş görünmez dedi üzüldüm bende ama detaylı sor bide sen istersen belki benim sorduğum adam bilmiyodur :mymeka:
zenku cum canım güle güle kullan cicilerini. benimde days in colors battaniyeli takımım var ama tırmızısıııııı:)))))
hayır abes durmaz hayatım... yerimseniben anneminde öyle duruyor ve annemin koyu khve mobilyası genede garip durmuyor. oda iyi ışık alıyorsa sorun değil bence zaten aynalı dolap gayet zarif yerimseniben hatta bizim kpının arkasında da ütü masası duruyor :roflol: kamofile köşesii :roflol:
hayır abes durmaz hayatım... yerimseniben anneminde öyle duruyor ve annemin koyu khve mobilyası genede garip durmuyor. oda iyi ışık alıyorsa sorun değil bence zaten aynalı dolap gayet zarif yerimseniben hatta bizim kpının arkasında da ütü masası duruyor :roflol: kamofile köşesii :roflol:
anaaa işe bak yaaa casa yüzünden reklam oldu heeee :mymeka:
biliyorum tabiii :dilcikar:
Demek yanlız değilmişimm :uhm:
Öff inşallah tüm bu sıkıntılar biter hepimiz feraha kendi evlerimize kavuşuruzz dertsiz tasasz bir şekilde çok mutlu oluuruz inşallahh :Saruboceq:
güzelim sen dyson alıcan galiba.onlar çok pahalı geldi bana yaaaaa. philips ten de çok alan ve memnun olan var.iyidir herhalde sırnaşık şey
Şuana kadar kaç yere baktık ebeveyn banyoma olan tek ayna. Ucu ucuna denk gelcek, bu aynayı her gördüğümde çok beğeniyorum aslında ama banyoda abes olur mu :uhm: Şıkır şıkır bişey kaydirigubbakcemile3 Öyle dümdüz bir cam kestirip de koymak da istemiyorum
bilakis daha güzel olur şıkır şıkır olması bence
Sen de benim içimi ferahlattın :1hug: Ben her gördüğümde bu aynayı almak istiyorum, şimdi bahanem de var bu ölçüde güzel ayna bulamadım kaydirigubbakcemile3
canım suluyu nereye boşaltmayı düşünüyorsun?ben ona karar veremediğim için kuru aldım...wc ye olmaz,poşete koysak çöp kovasına akar..çok uğraştırmaz mı
çok ciciymiş
cnm ben bu modeli çok beğenmiştim indirime girmişti ama kafamda şöyle bir soru işareti oluştu o çiçekli cam yeri varya orası çok parmak izi olur gibime geldi
Kızlarr,
Dyson'ın da elektrik süpürgeleri çok güzelmiş kullanan, duyan var mı?
bide evet o modele baza koyarsan ayakları alttan gözükür çirkin durur ama sen başka yere yaptırıcaksan ayakları yere kadar yaptır içteki baza gözükmesin
Bencede olurr ama sürekli temiz tutman gerekecek kaydirigubbakcemile3 Banyo çünkü illaki su sıçrıcaktır :uhm: Banyon ne renk hemşom ?
Arsimacim verdigin cevabin olarını anlamadım tatlim ne olar abesmi olar güzelmi olar dimek istedin sen kendin bizzat sırnaşık şey
bide evet o modele baza koyarsan ayakları alttan gözükür çirkin durur ama sen başka yere yaptırıcaksan ayakları yere kadar yaptır içteki baza gözükmesin
cici aynamı alayım o zaman gelecek hafta Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?