Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

zenku gule gule kullan days cok sevyom ben ya bıde tencere setının 3 boy olandan aldım aynısı benımde var yane kulpları kahve

azra yatak odanda hoşmuş

zenku aldıklaırnı iyi günlerde kullan canım

azrazım yatak odan harika bayıldım resmen fiyatı hakkında bilgin varmı acaba? bide bende bazadan yanayım

zenku gule gule kullan days cok sevyom ben ya bıde tencere setının 3 boy olandan aldım aynısı benımde var yane kulpları kahve

azra yatak odanda hoşmuş

yok kıııı daha benim diil... hayallerimin.. Baska bisey cikmassa karsima bunun olmasını istiyorum

Bunun turkuaz mavilisini görmüştüm oda çok hoştu :asigim: Ondan rengini sorayım dedim :uhm:

Eveeeeet ben de biliyorum onu, ama mavi değil :çok üzgünüm: Ama mavilisi burcunun banyo setine çok uyar yerimseniben Kahvesini de yapsalardı ya

zenku aldıklaırnı iyi günlerde kullan canım

azrazım yatak odan harika bayıldım resmen fiyatı hakkında bilgin varmı acaba? bide bende bazadan yanayım

torpagim benim degil daha üzerinde dusunuyorum nasıl olur acaba diye 3100 tl imis hayatim

torpagim kesinlikle ustten ucuncusune bittimkaydirigubbakcemile5 hatta kendimede ayırdım belki bende bunu yaptirtabilirim tabi bi marangoz bulabilirsem gamyoncuiremsu

dark cım ben en çok 7. ve 3. yü beğendim kuzum...
diğerleri çok göz yoruyor bebişim yaa.. çok kalabalıklar...
6. da güzel ama artık omodelden çok görür olduk benim oyum o yüzden 3 ve 7 den yana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…