Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

inş. alırsın toprağım
sanırım herkes 3. mıdeli beğenmiş, en iyisi onun üstünde durım ben şu üst kısmı varya çok ayrı duruyo direk tam üstüne monte olsa daha ii olmazmı?

inş. alırsın toprağım
sanırım herkes 3. mıdeli beğenmiş, en iyisi onun üstünde durım ben şu üst kısmı varya çok ayrı duruyo direk tam üstüne monte olsa daha ii olmazmı?

duvar rengin beyazsa tatlim cok bitistirme ustteki dolaplari bence.. lcd yi basar ferah gozukmez karsidan bakildiginda boyle cok iyi durmus bence. birde sen bunu kime yaptircan yada nerden alcan?

anladım anladım bak çiziomm

ayy iğrenç oldu. ama biliom yanee. burdada 5 ytl alabilirsin cnmm
hehe canım o boş bıraktığın kısımda öle :))

ay yok kız 17 verirmiyim ben:)))

kılzar beğendiğim tv ünitesi modellerini ekliyorum lütfen yardımcı olun bana nolaaarrrr
Bence 3 ve 4 güzel :lepi:
Ama 3.yaptırırsan eğer o üsteki dolaplarını çok tepede yaptırma bence bir bütün şeklinde onları üniteyle birleştirebilirsinde yerimseniben
Eğer vitrin almıcaksan 4.gayet ideal ve şık yerimseniben
herkesin bi toprağı var
ama benim toprağım gitti

Aynı ülke sınırlarında değilmiyiz aşk olsun biz neciyiz :dilcikar:

ay pardon sulfatcım ebeveyn banyomun hakkını yemişim :)
orası kahve krem
diğer banyo kahveli kremli grili

yok benim banyo
grili kahveli
o nasıl oluyor demeyin (dünkü kapı rengini görenler demez kanımca)

kaydirigubbakcemile5

kız sen benim aynalara hiç laf etmedin aşkolsun :)

ayna görsem laf ederdim kesin ama ne halt yerken kaçırdıysam :roflol: kelebek olan deil dimi :uhm:

burcişş bi bakıver şeker :)

burası benim evin girişi

2 numaralı alanıda şu şekilde yapmayı planlıyordum

1 numaralı alannın sağ tarafa doğru giden yeri yüksek portmanto kapının hemen yanı ise 80 cmlik dolap onun üstüne ayna koyucam ama hangisi güzel olar

ilk göz ağrım karolar

görür görmez aşık olduğum kelebek

gözüme değişik gelen şamdanlar

Arsima ben niyeyse karoları sevemedim ilki sticker ile beraber süper durmuş kaydirigubbakcemile5 Sormadın ama söylim dedim:)))

toprağım benim kayınpederim marangoz o yapıcakhihoyyyt

ya ben birleştirerek görmek istiyorm ama paintten yappamadm yapabilicek kımse var mı bide öle baksak

öhöm öhöm artık benim de br sosluğum var yeni aldım fotoladım hemen:)

5 lira.
bunu alırken çok sinir birşey oldu anlatmazsam çatlarımbenneyaptımki
şimdi ilk ben ben bunu gördüm aldım 5 dedi adam sonra üçlüsü vardı onu da sordum ama beni
duymadı adam bi kadın panter gibi aldı onu srdu fiyatı kulpunda sorun varmış ama 10 a veririm dedi.
normalde bunun üstünü orda uydurduk ama çok da hoş durdu. Kadın başladı benim peşimde gezmeye
bırakcam sözde o da alacak çok gıcık oldum sonra hani pazarlık yapayım dedim 4 e ver dedim adam da
yok dediği an bu kadın atladı ben 5 veririm sen bana ver adam ilk benim istediğimi söledi hiç kaale bile almadı onu:1closedeyes:
sonra kadına ters baktım bana demesin mi bana yardım etmek için demişmiş
dedim sen böyle dersen o adam bana 4 e vermez salak salak baktı tabi indirimde yaptıramadım

ama yine de normalden ucuza aldım en azından pis kadın ya elindeki yetmio onu da bunu da alırım bana
ver diyor bide diğer 3 lüyü 5 e almaya çalışıyordu şeytan git o almazsa ben alırım 10 a de işini boz ama
biz yapamıyoruz işte öyle şeyler utanıyoruz:1closedeyes:

bekliyorum kaydirigubbakcemile3

buyrun
yerler kahve duvar krem aradan geçen mini mozaik gri

Arsima ben niyeyse karoları sevemedim ilki sticker ile beraber süper durmuş kaydirigubbakcemile5 Sormadın ama söylim dedim:)))

mühim olan sormadan söylemek
ben nişanlıma inat karo manyağı oldum :roflol: ama kelebeği görünce gönlüm ona kaydı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…