ben yapim tatlim sana
burcişş bi bakıver şeker :)
burası benim evin girişi
2 numaralı alanıda şu şekilde yapmayı planlıyordum
1 numaralı alannın sağ tarafa doğru giden yeri yüksek portmanto kapının hemen yanı ise 80 cmlik dolap onun üstüne ayna koyucam ama hangisi güzel olar
ilk göz ağrım karolar
görür görmez aşık olduğum kelebek
gözüme değişik gelen şamdanlar
ya ben birleştirerek görmek istiyorm ama paintten yappamadm yapabilicek kımse var mı bide öle baksak
öhöm öhöm artık benim de br sosluğum var yeni aldım fotoladım hemen:)
:1hug:
Şu çizimlerine bayılıyorum hee kaydirigubbakcemile3 matematik çözesim geliyor kaydirigubbakcemile3
buyrun
yerler kahve duvar krem aradan geçen mini mozaik gri
mühim olan sormadan söylemek
ben nişanlıma inat karo manyağı oldum :roflol: ama kelebeği görünce gönlüm ona kaydı :)
torpagim nasıl yapayim en uste sifir binsinmi yoksa yine bosluk kalsinmi?
2 numaralı alan çin düşündüğün süper tatlişim onda sorun yok bence yerimseniben yalnız 2 numaralı alanda benim şahsi fikrim karo maro olan çok cici görünsede bana kumarhaneyi anımsatıyor nedense :sm_confused: hem böyle küçük küçük aynalar bir ara çok modaydı belki hatırlarsın böyle baklava baklava konurdu ayy lokantalar bile öyleydi :roflol: ben nedense böyle bir kaç sene sonra ki halini düşünerek alırım her şeyimi bu görüntü kafama yatmadı nacizaneŞeniz şamdanlı olan çerçeveler esasen çok cici ama beni iten bir şeyler var sanırsam korku filmlerinde olurdu ya böyle şeyler onları anımsattı:roflol: çok mu gaddar eleştiriyorum:roflol: ben çok zarif bulduğumdan kelebekliyi seçerdim yada bşka alternatifler düşünürdüm a.s
öhöm öhöm artık benim de br sosluğum var yeni aldım fotoladım hemen:)
5 lira.
bunu alırken çok sinir birşey oldu anlatmazsam çatlarımbenneyaptımki
şimdi ilk ben ben bunu gördüm aldım 5 dedi adam sonra üçlüsü vardı onu da sordum ama beni
duymadı adam bi kadın panter gibi aldı onu srdu fiyatı kulpunda sorun varmış ama 10 a veririm dedi.
normalde bunun üstünü orda uydurduk ama çok da hoş durdu. Kadın başladı benim peşimde gezmeye
bırakcam sözde o da alacak çok gıcık oldumsonra hani pazarlık yapayım dedim 4 e ver dedim adam da
yok dediği an bu kadın atladı ben 5 veririm sen bana ver adam ilk benim istediğimi söledi hiç kaale bile almadı onu:1closedeyes:
sonra kadına ters baktım bana demesin mi bana yardım etmek için demişmiş
dedim sen böyle dersen o adam bana 4 e vermez salak salak baktı tabi indirimde yaptıramadım
ama yine de normalden ucuza aldım en azından pis kadın ya elindeki yetmio onu da bunu da alırım bana
ver diyor bide diğer 3 lüyü 5 e almaya çalışıyordu şeytan git o almazsa ben alırım 10 a de işini boz ama
biz yapamıyoruz işte öyle şeyler utanıyoruz:1closedeyes:
Bu büyük banyon galiba, mozaiklerle duvar fayansları uyumlu gayet, yerlerin kahvesi de belli olmuyor ki. Benim ev gibi toz içinde ondan sanırım kaydirigubbakcemile3 Mozaikler de koyduğum aynanın kenarları gibi yerimseniben
çok iyiymiş canım o fiyata güle güle kullanöhöm öhöm artık benim de br sosluğum var yeni aldım fotoladım hemen:)
5 lira.
bunu alırken çok sinir birşey oldu anlatmazsam çatlarımbenneyaptımki
şimdi ilk ben ben bunu gördüm aldım 5 dedi adam sonra üçlüsü vardı onu da sordum ama beni
duymadı adam bi kadın panter gibi aldı onu srdu fiyatı kulpunda sorun varmış ama 10 a veririm dedi.
normalde bunun üstünü orda uydurduk ama çok da hoş durdu. Kadın başladı benim peşimde gezmeye
bırakcam sözde o da alacak çok gıcık oldumsonra hani pazarlık yapayım dedim 4 e ver dedim adam da
yok dediği an bu kadın atladı ben 5 veririm sen bana ver adam ilk benim istediğimi söledi hiç kaale bile almadı onu:1closedeyes:
sonra kadına ters baktım bana demesin mi bana yardım etmek için demişmiş
dedim sen böyle dersen o adam bana 4 e vermez salak salak baktı tabi indirimde yaptıramadım
ama yine de normalden ucuza aldım en azından pis kadın ya elindeki yetmio onu da bunu da alırım bana
ver diyor bide diğer 3 lüyü 5 e almaya çalışıyordu şeytan git o almazsa ben alırım 10 a de işini boz ama
biz yapamıyoruz işte öyle şeyler utanıyoruz:1closedeyes:
buyrun
yerler kahve duvar krem aradan geçen mini mozaik gri
mühim olan sormadan söylemek
ben nişanlıma inat karo manyağı oldum :roflol: ama kelebeği görünce gönlüm ona kaydı :)
iyi günlerde kullan
kullandı kça teyzenin kulakları çınlat :roflol:
]
Arsimamm Allah yardımcın olsun canımm burayı epeyce bi temizlemek zorunda kalacaksınn :uhm: Çağır yardıma geleyim kaydirigubbakcemile3
ya aklıma gelmişken aldığım yerde çok uyguna ev aksesuarları da var biblolar mumluklar masa üstüne şamdanlar tuvalet takımları vazolar mazolar çeşit çeşit ilerde ordan alabilirim ucuz ve güzel bi şeyler düşünen varsa gidbilir adres yeni salı pazarıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?