Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

he bide heryer supla kaynıyor pazarda 5 liraya 5 ten fazla vermeyin pazara falan gidin kesin bulursunuz eskinin 3 liralık malı yemekteyiz programından sonra oldu 5

2 numaralı alan çin düşündüğün süper tatlişim onda sorun yok bence yerimseniben yalnız 2 numaralı alanda benim şahsi fikrim karo maro olan çok cici görünsede bana kumarhaneyi anımsatıyor nedense :sm_confused: hem böyle küçük küçük aynalar bir ara çok modaydı belki hatırlarsın böyle baklava baklava konurdu ayy lokantalar bile öyleydi :roflol: ben nedense böyle bir kaç sene sonra ki halini düşünerek alırım her şeyimi bu görüntü kafama yatmadı nacizaneŞeniz şamdanlı olan çerçeveler esasen çok cici ama beni iten bir şeyler var sanırsam korku filmlerinde olurdu ya böyle şeyler onları anımsattı:roflol: çok mu gaddar eleştiriyorum:roflol: ben çok zarif bulduğumdan kelebekliyi seçerdim yada bşka alternatifler düşünürdüm a.s

torpagim nasıl yapayim en uste sifir binsinmi yoksa yine bosluk kalsinmi?

ya ben birleştirerek görmek istiyorm ama paintten yappamadm yapabilicek kımse var mı bide öle baksak

ben yapardım ama çzimlerimle çok dalga geçiler :)

öhöm öhöm artık benim de br sosluğum var yeni aldım fotoladım hemen:)

iyi günlerde kullan
kullandıkça teyzenin kulakları çınlat :roflol:

:1hug:

Şu çizimlerine bayılıyorum hee kaydirigubbakcemile3 matematik çözesim geliyor kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol:

buyrun
yerler kahve duvar krem aradan geçen mini mozaik gri
mühim olan sormadan söylemek
ben nişanlıma inat karo manyağı oldum :roflol: ama kelebeği görünce gönlüm ona kaydı :)

Bu büyük banyon galiba, mozaiklerle duvar fayansları uyumlu gayet, yerlerin kahvesi de belli olmuyor ki. Benim ev gibi toz içinde ondan sanırım kaydirigubbakcemile3 Mozaikler de koyduğum aynanın kenarları gibi yerimseniben

çok merci efendim
sizin düşncelerinizi seviyorum
kelebeği almam için çok sebep var
1) çoğunluk onu beğendi
2) daha ucuz :roflol:

Bunu 5 lirayamı aldınn :1shok: Çok ucuza almışın görünüş itibariyle bi sosluk için çok şık bişi yerimseniben
ben senin yerinde olsam çakardım kadına bi tane :mymeka: Ne doyumsuz insanlar var Çok üzgünüm çoook

böcükçüm ne kadar duygusallaşmşsın bugün..
üzme kendini canım daha çok gençsin çok iyi insanlar çıkacak karşına inşallah
senin için hayırlı değilmiş bitmiş öle düşün...
Allah hepinize hayırlı olanı versin :Saruboceq:

kızlar bu da yeni diktirdiğim pikem bunun dantelini yıllar önce ben yeni öğrenirken kendim örmüştüm eyy gidi günler yaa:ecrin_bebek:

Bu büyük banyon galiba, mozaiklerle duvar fayansları uyumlu gayet, yerlerin kahvesi de belli olmuyor ki. Benim ev gibi toz içinde ondan sanırım kaydirigubbakcemile3 Mozaikler de koyduğum aynanın kenarları gibi yerimseniben

diğer banyomda da o mozaik olsa ayna ile tam süper olurdu
ama buraya dolap yapılacak
tam rengi temizlenince ortaya çıkacak
şuan hem toz hemde derz şeysi var ondan böle

Bizim evimizin olduğu apartmanda 5 daire olcak, tüm dairelerin banyoları pembe-beyaz, gördüm çok tatlı olmuş. Bir tek bizim daireninki kahve-krem. Bizden önce evi inaşaat halinde satın alan avukat pembe banyomu olurmuş deyip mütahite ekstra para ödeyerek kahve yapmış, dur ben de eklim varsa burda

çok iyiymiş canım o fiyata güle güle kullan

buyrun
yerler kahve duvar krem aradan geçen mini mozaik gri

mühim olan sormadan söylemek
ben nişanlıma inat karo manyağı oldum :roflol: ama kelebeği görünce gönlüm ona kaydı :)

Arsimamm Allah yardımcın olsun canımm burayı epeyce bi temizlemek zorunda kalacaksınn :uhm: Çağır yardıma geleyim kaydirigubbakcemile3

iyi günlerde kullan
kullandı kça teyzenin kulakları çınlat :roflol:
]

cadı kadın yarım saat peşimde dolandı nere gitsem geldikötükedihüso

ya aklıma gelmişken aldığım yerde çok uyguna ev aksesuarları da var biblolar mumluklar masa üstüne şamdanlar tuvalet takımları vazolar mazolar çeşit çeşit ilerde ordan alabilirim ucuz ve güzel bi şeyler düşünen varsa gidbilir adres yeni salı pazarıkaydirigubbakcemile3

pazarın neresi kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…